icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

kotatko1232
18. apr 2017

@mausy30 dakujem.

sticker
diduska777
18. apr 2017

@kotatko1232 gratulujem 🙂

kotatko1232
18. apr 2017

@diduska777 dakujem 😘

bevab
20. apr 2017

@lauritka dnes takto vyzeram. To asi nevyzera dobre vsak ?

kotatko1232
20. apr 2017

@bevab ja si myslim ze ak ti to nekleslo pod 36.5 tak je to este dobre...a verim ze zajtra sa teplotka zase dvihne.....

kriistin
20. apr 2017
lala1501
20. apr 2017

@kriistin prosim ta aka apka je tento graf ?

kriistin
20. apr 2017

@lala1501 womenzone

lauritka
20. apr 2017

@bevab zatial si stale hore. z toho este nerobme ziadne zavery 🙂

bevab
20. apr 2017

@lauritka dakujem pekne 🙂

lauritka
20. apr 2017

👍😉

lenulikus
20. apr 2017

ahojte, bazalna teplota sa mi permanentne uz tyzden drzi na hodnote 36,6.
21.3 som absolvovala kyret (MA), 4.4 kontrola -všetko bolo OK. 6.4 sme mali sex s kondomom..potom o par dni som si nahodne spravila tehu testy..vychadzali pozitivne.. Dnes Hcg 1620, na sone nebolo nič vidieť len 6cm cystu. Stretla sa niektora s niecim podobnym? Sliznicu mam vysoko, dokt.vravela že to moze znamenať prichodzi menzes ale aj zaciatocne tehu... No nechce sa mi nejako verit že po jednom sexe s kondomom by to mohlo byt tehu..

zlatovlaska79
20. apr 2017

Ahojte ja som si zacala merat teplotu pred troma mesiacmi ale som z toho jelen mne tie grafy vychadzaju uplne cudne a neviem to nijako pochopit skor to vyzera ako zaznam EKG 🙂

elly23
20. apr 2017

@zlatovlaska79 ved pridaj graf 🙂

zlatovlaska79
20. apr 2017

Neviem ci to viem takto cez mobil ale pokusim sa o nieco

zlatovlaska79
20. apr 2017

Tak toto je moj graf za marec...15ho som bola u gynekologa a povedal ze sa mame snazit ze teraz je ten spravny den ale podla grafu podla mna ani k ovulacii neprislo

elly23
20. apr 2017

@zlatovlaska79 to vyzera na onovulak

zlatovlaska79
20. apr 2017

Ved to aj ja hovorim a tento mesiac zatial takto ...tiez to nevidim ruzovo 😉

elly23
20. apr 2017

@zlatovlaska79 meras kazdy den hned rano po prebudeni??? Tie teploty ti velmi skacu...

zlatovlaska79
20. apr 2017

Hej skor ako vstanem z postele ved som pisala ze to mam cele divne....nakoniec bude chyba vo mne ze sa nam nic nedari ale chystam sa teraz po cervenej ku doktorovy ukazem mu to a uvidime co on na to povie ako by sa to dalo riesit

elly23
20. apr 2017

@zlatovlaska79 ale tak som myslela, ze ci aj v rovnaku hodinu? To vyzera naozaj na anovulacne cykly, kedy nedochadza vobec k ovulacii, ale aj takyto stav sa da riesit a je na to liecba 🙂 Raz za cas sa aj u zdravej zeny vyskytne anovulak, ale ak ich mas casto, uz to nie je dobre...Ale lekari toho niekedy nahovoria, hlavne ak to nebude chciet riesit, radsej zmen doktora

zlatovlaska79
20. apr 2017

Ako chapem mam uz svoj vek a uvedomujem si ze to nebude lahke ale nevzdavame sa

elly23
20. apr 2017

@zlatovlaska79 nadej vzdy existuje a zazraky sa vzdy deju 🙂 pozri taka mokilko otehotnela vraj z nefunkcneho vajecnika, minule som pocula o zene co otehotnela a mala 2 cykly do roka, uz som pocula aj o zenach, co im povedali, ze nikdy nebudu mat deti, lebo nemaju ovulaciu a podarilo sa im, lebo zeny mozu mat nejake obdobie bez ovulacie, ale nikde nie je napisane, ze sa ta ovulaciu nemoze spustit hocikedy a zena otehotnie, tak isto su aj pripady, ked si manzelia kupili psa alebo adoptovali baby a podarilo sa, asi je vsetko len o psychike a aj tebe sa coskoro podari, verim tomu 🙂

zlatovlaska79
20. apr 2017

@elly23 dakujem ze si mi povedala nahlas to co som ja po tichu tusila aj ked to nieje to co som chcela pocut

elly23
20. apr 2017

@zlatovlaska79 teraz neviem ci je to v dobrom alebo v zlom...ako dlho sa snazite? Podla mna by si mohla skusit inofolic, zeny s nim tu maju dobre skusenosti 🙂

zlatovlaska79
20. apr 2017

@elly23 tak aktivnejsie sa snazime od januara ale v poslednej dobe tam dole mam same problemy...ako som pisala porozpravam sa o tom zo svojim lekarom

elly23
20. apr 2017

@zlatovlaska79 drzim palce, aby vsetko dobre dopadlo 🙂 ja som minuly rok mala uplne rozhadzany a vtedy som este netestovala, mozno som mala horsie grafy ako ty, len mne aj dost meskavali, plus zdravotne problemy manzela a umrtie v rodine, stresy v praci a tak...kazdopadne, drzim palce, nech si coskoro aj ty tehulka 🙂

zlatovlaska79
20. apr 2017

@elly23 dakujem aj tebe to prajem

stassa
21. apr 2017

Baby ahojte. Pripájam môj grafik, a prosim o vysvetlenie. Najprv mi graf určil ovu 14 deň cyklu, o 2 dni neskôr 15 deň cyklu. Kedy vlastne ovu nastáva. Keď teplota poklesne na najnižšiu alebo deň po poklese teploty? Ako viem dopredu určiť kedy bude ovu? Ďakujem

ejuska2586
21. apr 2017

@stassa Vyzera to tak, ze program ti najskor vyhodnotil ovulku na 14dc, co by aj sedelo, kedze si stuplao0.2 stupna a teplota ostala 3 a viac dni hore. Neskor tito mohol zmenitna zaklade predchadzajucich mesiacov-tvari sa to, ze bezne poovulacne teploty mavas 36.49 a viac. Jaby som ratala s ovulkou na ten 14dc. Co sa skorsieho zistenia ovulky tyka- sledovat hlien na krcku a testovat sa ovulacnymi testami. Ked sa objavi vodnaty priesvitny hlien-ten je uz plodny a treba sa snazilkovat. Ked sa zmeni na priesvitny tahavy-akoby vajecne bielko-ten je najplodnejsi. Vacsinou sa objavuje v den ovulacie. A ovulacne testy su pozitivne tak 12-48 hodin pred ovulaciou (obe ciarky musia byt rovnako silne, prip. testovacia silnejsia ako kontrolna).