icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

rybkaa
autor
24. jún 2014

@vejula ahoj tehula, ako sa máš? ako sa má deculko? 🙂 dúfam, že všetko ok a užívaš si to 🙂 tu to v júni zatiaľ nikto nezachránil, no dúfam, že do konca mesiaca sa niekto hecne, ja som out....1 DC 😔

janderka
24. jún 2014
vejula
24. jún 2014

@rybkaa dakujem za opytanie, ale dobre babulko, len mne stale nejako netrávi, blbo mi je, ked sa najem, tak mi to v žaludku stojí pol dna 😠 A to už dnes končím 12 tt... no pri Dcerke som toto netravienie mala až do pôrodu. Za celý čas som si poriadne jedlo nevychutnala. PRvý krát až den po pôrode v nemocke.
No a neboj, jul to istí. To by bolo miminko aprílové (žeby prvý apríl????). Ja mám synčeka apríloveho. Je to super obdobie na pôrod bábätka o mesiac je pekne teplučko, miminko netreba obliekať do overalov, daš jedny opalovačky a šup vonku 😵 😉

kubisova
24. jún 2014
zuzulienocka77
24. jún 2014

@rybkaa zase sme narovnako! A tak som dúfala, že nás ty zachrániš. Hmmm.... skúšame ďalej spolu 😉 Aj ja som aprílová a som super 😀 (žartujem). Leto je pred nami, do konca leta to dáme 😉
@janderka ty nemusíš opakovať 😀 , kludne buď tehotná, my ti to doprajeme 😉 😉

lienka3031
24. jún 2014

ahojte baby..tak po 4 dnoch spinenia hlasim aj ja 1DC..ach jaj..pekny dnik Vam vsetkym..drzim palce vsetkym poovulacnym cakatelkam🙂

ria88
24. jún 2014

@rybkaa ved ja tiez len pisem s kludom 🙂

lauritka
24. jún 2014

@kubisova zaujimavy vzostup... nemala si hlien posledne dni ?

mawiya
24. jún 2014

@senta_sofia jaj ty moja potvora. všetko mi musia podávať, ešte aj zo záchodu pomôcť vstať. 🙂 našťastie mužovi dali celý týžden prácu na doma, tak sa o mna stará a asi budem mať o 10 kg viac po tejto zlomeninke 🙂 aleeeee práve sa rozbieha akcia - ako ma dostať vo štvrtok na koncoročnú slávnosť v škole. tak možno nakoniec tie moje pampušiky uvidim ako si preberajú vysvečká. juj veľmi by som chcela

paskolinka
24. jún 2014

@rybkaa
@zuzulienocka77
@lienka3031 baby vy ste sa dohodli ci ako? 😉 ja som uz nastastie 5DC, ms je prec a ja sa zase citim ako clovek 😀

zuzulienocka77
24. jún 2014

@paskolinka no ozaj si mohla na nás počkať, mali by sme to ľahšie 😉 . Ale závidím ti, ja mám pocit, že mi maternica vyletí von 😢

mawiya
24. jún 2014

baby moje zlaté. včera volam kamoške, že sa červená blíži, a keďže si pichám preventívne fraxiparin, tak očakávam dosť silnú červenú sviňu. teda nak mi kúpi kvalitné vložky aby som nemusela lietať na wc, bo je to problém pre mňa. no a ona mi priniesla hrubé, kvalitné - inkontinenčné. proste tak ako som chcela - aby čo najviac popili. inak ja dnes takto http://www.fertilityfriend.com/home/3aa4f7 bolesti riadne v brušku, ale poprdkala som a aj pms prestalo 🙂 uvidíme čo to tento mesiac dá.

senta_sofia
24. jún 2014

@rybkaa mam B pozitiv 🙂 ale tak budme uprimne, narosan ma 500 ml, tak ti vystaci na dost dlho, takze ked si to rozratas, nie je to az taka katastrofa 🙂

mawiya
24. jún 2014

@paskolinka aaaaaaaaaaa aj ja chcem byť poooooo.

paskolinka
24. jún 2014

@zuzulienocka77
@mawiya no, co si my zeny vytrpime... kazdemu chlapovi by som dopriala taku poriadnu ms, nech si to vyskusaju 😉 nadosmrti by nas potom narukach nosili 😝

paskolinka
24. jún 2014

@senta_sofia a ten sirup naozaj pomaha na krv? tvari sa to ako taka malinovka 😨 ja teda nemam malo zeleza, ale kamoska je biela ako stena, anemicka, a nevie uz co so sebou...

rybkaa
autor
24. jún 2014

@kubisova žeby konečne ovulka? 🙂

rybkaa
autor
24. jún 2014

@zuzulienocka77 prvoaprílové dieťa, to by bolo srandy kopec 😀 beriem ťa za slovo, môže byť, o dva týždne otehotnieme a bude 😀

rybkaa
autor
24. jún 2014

@lienka3031 čože? to nie je možné....čo je to dnes za deň? samé 1 dc....inak to špinenie je ok? vraj neni dobre pred ms špiniť a už vôbec nie tak dlho, to mávaš furt?

zuzulienocka77
24. jún 2014

@rybkaa k tebe by sa to ešte aj hodilo, lebo ty si srandistka. Takže dohodnuté ideme na to!!!! Džúsiky, ovulačné testy, čajíky, vitamíny a ty Inofolik a bude to!

lienka3031
24. jún 2014

@paskolinka jasna vec,mrchu party mame🙂..skoda, ze nie tehulkovsku..tak snad buduci mesiac.
@rybkaa ani nehovor, vcera som bola u lekara, lebo v piatok a v sobotu som rano len chvilu krvacala (ale nebola to uplne, ze krv)..v nedelu a vcera len take spinenie (aj to len ked som si dala tampon) a dnes sa nieco rozbieha, ale furt to nie je mrcha v plnej parade..ani brucho ma vobec neboli..lekar ma vcera kukol, ze ovu bola, cystu nemam..to je vsetko..dnes nalada na bode mrazu..ideme sa objednat do heliosu..lebo moj lekar chce cakat este rok..akoby 2,5 roka nestacilo..no snad to dame buduci mesiac aj s paskolinkou & zuzulienockou77🙂

vicianocka
24. jún 2014

@rybkaa ...bola som u doktorky, ale dohodli sme sa, ze este tri tyzdne pockame, idem na endokr.vysetrenie tak chcem cisty organizmus, nech mam vysledky, od ktorych sa da odrazit 🙂

paskolinka
24. jún 2014

@lienka3031 ja tiez mavam pred ms spinenie, tak 2 dni. tento cyklus dokonca 3 a to som brala cely mesiac B-cka, co by vraj na to malo pomoct a presny opak 🙄 moja doktorka sa nad tym nejako nevzrusuje - asi preto, ze hormonalny profil mi vysiel super. ale podla mna to nie je ok... 😕

jaja9891
24. jún 2014

@afra fuuuha,tak ja s duphastonom nemam skusenosti...ale luetalka do 10 je vraj ok,pod 10 je uz kratka... no neviem fakt,uvidis ako dojde ms..neporadim 😒

lienka3031
24. jún 2014

@paskolinka no 2-dnove mam sem tam aj ja..ale dnes to uz je 5. den..a sice sa zdalo rano, ze sa mrcha dnes rano rozbehla..krv zatial nikde, len take spinenie zase, ktore asi zase konci..no nikdy som take nemala..BT dnes sla dole, tak tehotenstvo vylucujem..no nechapem vobec..toto sa mi este nikdy nestalo :(

paskolinka
24. jún 2014

@lienka3031 a graf mas? test si prip. neskusala?

rybkaa
autor
24. jún 2014

@zuzulienocka77 nooo ja tento mesiac idem na to takto....2.7. zbalím kufor, 3.7. poletím na Thassos, kde budem ležať ako mŕtvy chrobák s drinkom v ruke, nožky mi bude omývať teplučké more, na gebuľu mi bude slnko pražiť, spálim si nos, budem si užívať bohapustý sex furt a všade, dakedy okolo 7.7. si poovulujem a 10.7. sa vrátim tehotná 😀 ovutesty nechávam doma, ak sa naštvem, aj teplomer (ale!!! zaujíma ma vplyv tepla na BT, tak možno vezmem 😀 ) toľko môj júlový dovolenkový plán ovulácie 😀

lienka3031
24. jún 2014

@paskolinka grafik je tuto http://www.fertilityfriend.com/home/440188 .. testy negativne, asi nejaky hormonalny vykyv cudesny..no na nervy to je akurat🙂..uz ma nebavi tolko ten graf upravovat..dnes uplne, ze 1 DC a zase sa zastavilo..tak mozno sa este v priebehu dna rozbehne

rybkaa
autor
24. jún 2014

@maciatko115 no kočka ako teplota? dúfam, že ty si sa nepridala do nášho klubu 1 DC, vkladám do teba nádeje 🙂

rybkaa
autor
24. jún 2014

@lienka3031 skús si dať cviklu, červené víno a dobrý sex, nejedz nič kyslé a mrcha je tu ako na koni v plnom prúde 🙂 lebo toto čakanie je o ničom, to ti verím....