icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

diduska777
26. apr 2017

@lauritka to som nevedela :( dakujem. tie predošlé 2 som robila vecer o 20 iba ten dnešný rano, lebo som dúfala, ze po tej noci bude čiarka silnejšia :(

lauritka
26. apr 2017

@diduska777 skus este poobede a mas nejaky hlien

lauritka
26. apr 2017

@tuqanqa zatial je skoro na zavery.ale mas to pekne.potvrdena ovulacia 😄

diduska777
26. apr 2017

@lauritka Ano mam ale je skor lepkavý a nie naťahujúci sa.. dnes som volala s gyn. a hned ma zavolal na folikulometriu. Vajíčko videl ale ze je male :(

tonjadabik2
26. apr 2017

caute baby meska mi 4 dni..mam hlien taky tahavy husty..vcera som si merala a ze 37,1 a dnes ze 37,3.. test som nerobila ..

elly23
26. apr 2017

@tonjadabik2 ehm a naco cakas? 🙂 resp. co od nas ocakavas, ze ti povieme? 🙂 Sprav si predsa test 🙂

tonjadabik2
26. apr 2017

@elly23 nieje to este skoro? to nemusi ukazat este...

elly23
26. apr 2017

@tonjadabik2 ja som mala pozitivny test na 11 den po ovulacii 🙂)) urcite nie je skoro, je pravda, ze nie kazdemu ukaze pred ms, ale mne ukazalo, ale ked ti meska uz ti test isto ukaze a ked mas take teploty, je to dost mozne, tak raz dva testuj 🙂

tonjadabik2
26. apr 2017

@elly23 a nemoze to byt ovulka? ja vobec neviem kedy mam ovulku..a brusko ma boli.. a krcok otvoreny takze asi niesom

snehuuulienka
26. apr 2017

@tonjadabik2 meska Ti 4 dni,a Ty sa pytas ci to nemoze byt ovulacia ???to co je uz toto,nejaky foooor??
-bež si kupit tehu test napr v tescu maju pepino test,a na 4 den meskania ms Ti uz ukaze ci si alebo neni tehu👍

tonjadabik2
26. apr 2017

@snehuuulienka ved ano ja viem len nechcem byt sklamana a povedala som si ze este pockam.. ty si merias baz? rano ci cez den?

snehuuulienka
26. apr 2017

@tonjadabik2 meriam si kazdy vecer normalne pod pazuchou,ale nie kvoli bazalnej teplote....ja mam stale zvysenu nad 37C, uz to je u mna taky zvyk,ze chcem vecer vediet ze kolko mi ukaze 🙂...bazalna sa nema merat vecer a ani pod pazuchou co ja viem....

tonjadabik2
26. apr 2017

@snehuuulienka ja si meriam dole..ale rano nieje cas..takze vecsinou cez den.. len tak z nudy skusam..heh ale aj tak miesto ms husty hlien..akoooo nechapem

tonjadabik2
26. apr 2017

baby je tu niekto s podobnym problemom? haooo mamicky

bevab
26. apr 2017

@lauritka mala si pravdu, ze skoda bolo testiku...:( zacina ma boliet brucho a ruzova sa objavila. predpokladam, ze rano teplota spadne.:(

butterfly333
26. apr 2017

@tonjadabik2 ja som takt mala minuly cyklus pred ms.

tonjadabik2
26. apr 2017

@butterfly333 hej? ahaa..sak mne neako ms hapruje..januar bola,februar nebola,marec bola a teraz cakam co bude..

katie233
26. apr 2017

@tonjadabik2 bazálna teplota sa má merať hneď po prebudení, najlepšie v rovnakom čase. Keď si meriaš hentak v priebehu dňa, to už nemá žiadnu výpovednú hodnotu :(. A ten hlien...mne tak začína menštruácia, že mám hustý ťahavý hlien, potom s prímesou krvi a až druhý, tretí deň sa mi ms rozbehne...Alebo si ozaj tehotná, takže sprav si test 🙂

tonjadabik2
26. apr 2017

@katie233 neviem uvidim..zatial este pockam aspon do nedele.. dakujem

lauritka
26. apr 2017

@bevab mrzi ma to

bevab
26. apr 2017

@lauritka v pohode. ved ty za to nemozes. Dalsi mesiac dalsia sanca a viac snahy. Take bude moje heslo. A zasa sem budem spamovat moje grafy a otravovat ta 🙂

lauritka
26. apr 2017
sticker
katie233
26. apr 2017

@lauritka nieco oslavujes? 😉

lauritka
26. apr 2017

@katie233 haha, že ma bude otravovat 😀 ale neotravuje, rada poradim ked viem 😉

katie233
26. apr 2017

@lauritka jaaaj, ja, ze sa nieco zmenilo...nieco pozitivne v grafe, co si davala 🙂

lauritka
26. apr 2017

@katie233 nie nič.. čakam na mrchu ako na spasenie

katie233
26. apr 2017
sticker
darling16
26. apr 2017

Ahojte, dnes by som mala byť 12 DPO, prsia mam strasne naliate, cez vikend som musela odist od stola co mi prislo zle z polievky, bola som strasne unavena tieto dni, dnes hnedy vytok, krce v brusku a rano takyto pokles :( myslite, ze je to stratene? Uz som sa tesila. Ms mavam tak 29 - 33 dnovu.
@lauritka prepac, ze ta zase otravujem, ale co na toto hovoris??

lauritka
26. apr 2017

@darling16 zajtra urob testik, este to nie je az take dramaticke. ked teda rano neklesneš este viac, potom to uz bude asi pasé ☹

darling16
26. apr 2017

@lauritka to by ma nas...lo, lebo som tu mala chlapa presne v čase ovu, to sa nám málokedy podarí, prevažne je pár dní skôr tu, potom už ide preč. A hlavne tie príznaky, no joj... tehu aj ovu testy som mala zatial negatívne