Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@lauritka Ano mam ale je skor lepkavý a nie naťahujúci sa.. dnes som volala s gyn. a hned ma zavolal na folikulometriu. Vajíčko videl ale ze je male :(
caute baby meska mi 4 dni..mam hlien taky tahavy husty..vcera som si merala a ze 37,1 a dnes ze 37,3.. test som nerobila ..
@tonjadabik2 ehm a naco cakas? 🙂 resp. co od nas ocakavas, ze ti povieme? 🙂 Sprav si predsa test 🙂
@tonjadabik2 ja som mala pozitivny test na 11 den po ovulacii 🙂)) urcite nie je skoro, je pravda, ze nie kazdemu ukaze pred ms, ale mne ukazalo, ale ked ti meska uz ti test isto ukaze a ked mas take teploty, je to dost mozne, tak raz dva testuj 🙂
@elly23 a nemoze to byt ovulka? ja vobec neviem kedy mam ovulku..a brusko ma boli.. a krcok otvoreny takze asi niesom
@tonjadabik2 meska Ti 4 dni,a Ty sa pytas ci to nemoze byt ovulacia ???to co je uz toto,nejaky foooor??
-bež si kupit tehu test napr v tescu maju pepino test,a na 4 den meskania ms Ti uz ukaze ci si alebo neni tehu👍
@snehuuulienka ved ano ja viem len nechcem byt sklamana a povedala som si ze este pockam.. ty si merias baz? rano ci cez den?
@tonjadabik2 meriam si kazdy vecer normalne pod pazuchou,ale nie kvoli bazalnej teplote....ja mam stale zvysenu nad 37C, uz to je u mna taky zvyk,ze chcem vecer vediet ze kolko mi ukaze 🙂...bazalna sa nema merat vecer a ani pod pazuchou co ja viem....
@snehuuulienka ja si meriam dole..ale rano nieje cas..takze vecsinou cez den.. len tak z nudy skusam..heh ale aj tak miesto ms husty hlien..akoooo nechapem
@butterfly333 hej? ahaa..sak mne neako ms hapruje..januar bola,februar nebola,marec bola a teraz cakam co bude..
@tonjadabik2 bazálna teplota sa má merať hneď po prebudení, najlepšie v rovnakom čase. Keď si meriaš hentak v priebehu dňa, to už nemá žiadnu výpovednú hodnotu :(. A ten hlien...mne tak začína menštruácia, že mám hustý ťahavý hlien, potom s prímesou krvi a až druhý, tretí deň sa mi ms rozbehne...Alebo si ozaj tehotná, takže sprav si test 🙂
Ahojte, dnes by som mala byť 12 DPO, prsia mam strasne naliate, cez vikend som musela odist od stola co mi prislo zle z polievky, bola som strasne unavena tieto dni, dnes hnedy vytok, krce v brusku a rano takyto pokles :( myslite, ze je to stratene? Uz som sa tesila. Ms mavam tak 29 - 33 dnovu.
@lauritka prepac, ze ta zase otravujem, ale co na toto hovoris??

@lauritka to som nevedela :( dakujem. tie predošlé 2 som robila vecer o 20 iba ten dnešný rano, lebo som dúfala, ze po tej noci bude čiarka silnejšia :(