Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@lauritka No neviem, prečo v tú nedeľu tak veľmi klesla teplota, ale v piatok som mala strašné bolesti, bola tam aj nízka teplota, takže predpokladám, že tam bola ovu, hlavne kvli tým bolestiam. (btw: tie kondomiky neviem ako tam nabehli :D :D ale , pochopitelne, použité neboli )
Baby dnes 37,2.. vcera 37,3 a predvcerom 37,1... ach.
@tonjadabik2 ved to más super bt.
@butterfly333 hej.. len ziadne vytoky,ani nic sucho..len boli brusko ako citim..a krcek uzavrety
@tonjadabik2 to može byt znak tehu držím palce.
@butterfly333 ja neviem radsej nato nemyslim..test som este nerobila.. uvidime..sak za chvilu v nedelu koniec mesiaca a ja som este nemala ms..
@tonjadabik2 a kolko dpo si kedy nema prist ms
@butterfly333 to ja neviem netusim vobec..
@tonjadabik2 ale písala si, že od začiatku roka máš nepravidelný cyklus. Možno ti teraz zase vynechá, možno hormonálne zmeny, cysta...sprav si tehotenský test a ak vyjde negatívny, tak smer doktor 🙂
@katie233 hej to bude asi naj riesenie..
Test vysiel negativne..
Ale teplota stale 37,2 krcok zavrety boli brusko a test negativny..naozaj tomu nechapem
Mozem sa vas este nieco opytat? Ako dlho ste mali na zaciatku tie bolesti podbruska krizov a ine tie priznaky?
@zlatovlaska79 myslis po otehu? Nooo ja som 21 dni po ovu, minulú sobotu som mala akoze dostat, a bolesti podbruška mam od cca 11DPO a tiez ma bolia prsia a pridala sa aj cudna chut v ustach u mna
😲😖 no to ma mrzi. tak dufajme, ze clostyl bude prospešný 🙏
@tuqanqa....
PS: na ovu je slabá čiarka len či už by to rozpoznal tehu alebo je to ptedovulacna do ďalšieho cyklu..

@darling16 no este by si teoreticky xmohla byt o dva dni menej