icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

diduska777
30. apr 2017

Ahojte, ci si i tomto myslite? 14 dc podla ultrazvuku bolo vajíčko male ovulka ale podla FF dodnes neprebehla, dnešná teplota zase klesla. Na 15DC som robila ovu test vecer a čiarky boli rovnako silne. Brucho ma boli uz 4ty den... je to anovulak? Alebo kedy mohla byt ovulka? Je nejaká šanca ci cakat novy cyklus?

diduska777
30. apr 2017

Pripájam graf

zlatovlaska79
30. apr 2017

@kudusko ked s tym hlienoˇ je to u mna komplikovane neviem to moc urcovat

janulino
30. apr 2017

Ahojte zienky,potrebujem poradit..vcera som bola 19DC,ovu test konecne pozitivny,ovulacna bolest neskutocna..Jediny problem je v tom,ze BT neklesla ani vcera, ani dnes..skor mi stupa uz od utorka..nerozumiem tomu..kedy som teda ovulaciu mala?pomoze mi niekto?dakujem

kudusko
30. apr 2017

@diduska777 este sa to neda povedat bud nie a ked zajtra vyskoci tak ano

kudusko
30. apr 2017

@zlatovlaska79 ale podla.togto si to dam.daj watery ten 20 dc

kudusko
30. apr 2017

@janulino vyzera na 15 dc

diduska777
30. apr 2017

@kudusko dakujem 🙂 tak uvidim zajtra co bude...

janulino
30. apr 2017

@kudusko ze?ale je mozne ze som mala test pozitivny az vcera?nejako tomu nerozumiem

kudusko
30. apr 2017

@janulino ani ja ale dolezite su tie teploty 😉

janulino
30. apr 2017

@kudusko no parada 😨 aspon ze bola laska 😅🙏

rula
30. apr 2017

@zlatovlaska79 zatial to mas super ako ma byt, ked ostanu gulicky hore si tehu ak zaznacis pozit. test tak ozelenaju.

elly23
30. apr 2017

@zlatovlaska79 mozno ak by si spravila dnes ovu test a bol by pozitívny tak uz by si mohla byt tehu, mne uz o takomto case ukazal ;)

zlatovlaska79
30. apr 2017

@elly23 zajtra chcem spravit tehotensky test...aj ten by mi mohol ukazat pozitivny?

kudusko
30. apr 2017

@zlatovlaska79 presne ako pise
@elly23 ked budenovu pozitivny tak si tehu 😉

elly23
30. apr 2017

@kudusko no ja uz som tehu 😂

kudusko
30. apr 2017

@elly23 nepochopila si ja viem ze si vsak sme to spolu riesili ked si si nasla ovu pozitivny a sme ta presviedcali robit tehu ja mam velmi dobru pamat ale ja som myslela ze ako ty pises tak podla toho sa ma riadit chapes?
@zlatovlaska79

zlatovlaska79
1. máj 2017

@kudusko tak rano mi teplota este viac stupla az nad 37 ale tehotensky test nic neukazuje toho som sa najviac bala....ale pockam estepar dni a zopakujem to....ci mam radsej skusit tie ovulacne testy?

zlatovlaska79
1. máj 2017
alex334
1. máj 2017

Ahojte, potrebujem poradiť. Vôbec sa nevyznám vo svojom grafe. Podľa hlienu a ovu bolesti by ovulácia mala byť 29.4. - 34dc, 30.4. vyskočila teplota na 36,5, ale dnes je zase 36,3. Teraz neviem, je možné, že ovulácia bola 29. 4. aj keď dnes teplota klesla?

27. 4. (32dc) - 36,8 je pravdepodobne zle meraná teplota...

Ďakujem 🙂

elly23
1. máj 2017

@alex334 su prípady, ked vyrazne klesne, meraj dalej, zajtra by mala znova stupnut ;)

lauritka
1. máj 2017

@alex334 mala.si nieco 26.4? Nepila si alkohol?

kudusko
1. máj 2017

@zlatovlaska79 presne tak daj tomu ešte pár dní a uvidíš 😘držím palce😍😘

alex334
1. máj 2017

@lauritka nepila. Ale merala som neskor ako obvykle a pred meranim som bola hore, preto si myslim, ze bola zle namerana.

@elly23 dakujem, budem merat snad uz konecne stupne, dufam ze to nebude 60 dnovy cyklus

lauritka
1. máj 2017

@alex334 aha no lebo ak nestupnes.tak potom si myslim.ze ovulacia napriek priznakom neprebehla.nedrzia sa tie teploty.a mavas take dlhe cykly

alex334
1. máj 2017

@lauritka mavam 1-2x do roka max. 52dnovy. Ale 27 marca som mala kyretaz a ms som este odvtedy nemala. Mozno aj preto su tie teploty take rozhadzane. Predtym graf bol ukazkovy s poovulacnymi nad 36,5.

lauritka
1. máj 2017

@alex334 oh to ma mrzi. ale ano moze to byt este rozhadzane po tej kyretazi, kym nabehne cyklus. no uvidis, ci zase stupnes.

bona69
1. máj 2017

@lauritka dobre ranko, vedela by si mi poradit? 7,8,9 den cyklu som mala mikozu preliecena jenamazolom a tantum rosa,na 10 den uz hlien vajkovy, ale nemala som bolesti vajecnikov ako po ine mesiace pri ovulke,moze byt ze tento mesiac bude anovulak alebo este moze byt vajko neskor? Ďakujem

lauritka
1. máj 2017

@bona69 ahoj no napriek priznakom ako je hlien a bolesti to nemusi stale prebehnut. podobne som mala tento cyklus aj ja, a predsa mam anovulacny, ale ja taham uz 40 dni 🙂
ale nezufaj, kludne sa to este moze posunut a ovulka sa oneskori, raz alebo dvakrat mi došla aj na 26 dc a to mavam vacsinou uz ms.

bona69
1. máj 2017

@lauritka dakujem, tak budem sledovat teplotu,hlien mam este stale,a pred chvilou som zacala mat dost silne bolesti v podbrusku, tak dufam ze sa len posunula