Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@tonjadabik2 prepac, ale my ti to nepovieme....bud si zacni merat bt alebo rob ovu testy
@tonjadabik2 to sa neda povedat bez nicoho, kazda to mame inac
Ja viem ze som uz otravna ale este poslednu radu ktora mate s tym skusenosti pouzitie ovulacneho testu na zistenie tehotenstva....je to lepsie robit z prveho ranneho mocu alebo je to jedno z ktoreho
@elly23 kde zohnam ovu testy? Ze kupim aspon 30 naraz.. Bazalku merat to manzel neznasa.. Taze neviem..
@zlatovlaska79 mozes aj z prveho ale ked si tehu je to jedno 😉
@kudusko tak idem skusit 😄lebo do rana daleko
@zlatovlaska79 cakam 🙂 😉
@tonjadabik2 ja by som aj aj, aj ovu aj bt, podla mna len ovu nestaci...a ovu testy predava lauritka co viem, inak ja som kupovala cez ebay ;) maju vela ks za fajn ceny 🙂
@kudusko ani ovu test nic neukazal takze mozem cakat asi mrchu 😢
@tonjadabik2 ovu aj tehu testy ma korytnacka1981 za 0,20 cena za kus.
@tonjadabik2 inak ty si davala ten testik co tam bola slabulinka ciarka a zmizla? Skoda, ze sa neudrzalo babo :( neboj dalsi cyklus sa podarí ;)
@elly23 oki diki ozvem sa aj Lauritke aj korytnacke :D
@butterfly333 Dakujem
@elly23 hej ved mam aj dost bolesti..mozno sme o to prisli..a ani nevieme.. snad hej lebo manzel uz nechce straca nadej nechce uz skusat..
@butterfly333 ako ju najdem tu korytnacku? kde mam zadat jej meno? Dakujem
@tonjadabik2 na stranke vitaminy a doplnky kde sa predavaju vit tak tam včera davala ovu aj tehu testy na predaj. Alebo ip jej napiš.
@butterfly333 nasla som napisala na stranku..ovu testy snad sa mi niekto ozve Dakujem
Dnes vyšetrenie znova u dr a stále neviem na čom som...na utz stále nic nevidno, ze este som kratko tehotna, ale uz nieco sa tam crta, ms meska 11 dni, takze este stale neviem v ktorom som tt a brala aj krv na hcg tak som zvedavá na výsledok zajtra, dufam, ze po chorobe bude všetko ok
nemozem nikde zohnat ovu testy pomoooc
@tonjadabik2 ani @lauritka nema?
@elly23 neozyva sa mi vobec..uz som jej asi trikrat pisala.. asi musim este posckat....sak nevadi aj tak mam ms ale chcela by som to vyskusat
Mam.jasne. napis mi do ip.len som nebola pri nete.
@lauritka napisala som ti.
@tonjadabik2 ved pisala si korytnacke?
@butterfly333 nie ved som ju nenasla moja..neviem to tu hladat
@tonjadabik2 ja som jej teraz napisala snad sa ozve
@butterfly333 Dakujem krasne
Baby ked som to teraz ratala tak ovulku som mala 17.4.. Teraz ms.. A dalsia vraj..az 29.5 podla kalendara.. Aj plodne dni az na konci mesiaca.. Zaujimave..preco nebude ovu aj teraz 17steho..? Ale az 29.. To je jedno.. Aj tak manzel uz nechce babetko..ze smebuz stari ze kasle nato. Som sklamana neviem co mu mam nato povedatnakp sa branit.. Ach
@alex334 ahoj ja som to mala podobne vyhodnotené v grafe a ovu nebola, tie teploty sú pred ovu vysoké, skáču. odstupom som to už lepšie videla a doktor skontroloval že ovu nebola ale je aj dobrá správa ešte môže prísť neskôr,a mala som aj hlen aj bolesti vaječníkov, a potom hneď teploty aj klesli. Najzložitejšie na tom je že ešte len začínam a tak sa mi to vyhodnocuje bez môjho pričinenia a tak som premeškala ovu 🙂 ale ešte to nie je stratené. Už si merala minulý cyklus?
Cisto hipoteticka otazka ...stava sa ze aj ked je zena tehotna pride mrcha ina ako bezne ...teraz ta otazka aj vtedy klesne v grafe teplota alebo sa jej drzi hore aj ked slabo krvaca

Baby prosim Vas kedy budem mat teaz ovu ked aom dnes dostala ms???