icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

lala1501
3. máj 2017

@zlatovlaska79 teplota sa vtedy drzi hore

elly23
3. máj 2017

@tonjadabik2 kolko mate rokov?

tonjadabik2
3. máj 2017

@elly23 preco? 34

elly23
3. máj 2017

@tonjadabik2 a manžel? Ze hovoris, ze ste stari na babo

tonjadabik2
3. máj 2017

@elly23 bude mat 35.. Ale podla mna chce dnes siel aj na cervenu naplno.. Ale psst

tonjadabik2
3. máj 2017

Baby kolke atenotehotneli cez ms? Podarilo sa niektorej?

elly23
3. máj 2017

@tonjadabik2 tisko zavidim 😀 ja mam vtedy najvacsiu chut a moj nechce...jasne, ze chce, to su len reci a vobec nie ste stariiii, sexujte pravidelne a urcite sa podari, mne sa podarilo vo chvili, ked som chcela so vsetkym skoncit, velku ulohu zohrava aj stres, skuste si uzivat, menej sa kontrolovat a zadari sa vam 🙂 ja som mala problem, ze som mala nepravidelnu ms a preto som presla na meranie bt a ovu testy, mne nic ine nezostavalo, lebo nikdy sme sa netrafili do ovu, ale fakt, ze za rok ani raz

zlatovlaska79
3. máj 2017

Zaciname od znova nadej je nastastie vzdy dnes klesla teplota takze pride mrcha 😢

tonjadabik2
3. máj 2017

@elly23 moj chce furt ci mam ms alebo nemam.. Cez ms chce furt..bvraj som vtedy vasnivejsia..povedal haha. Noo toto ja sa nato velmi sustredim a uz mi z toho sibe. Tiez mam nepravidelnu ms..jeden mesiac mam dalsi nemam ms..odkwdy sa snazime ta odvtedy..aj teraz som mala dva dni ms a konec.. Mozno este bude neviem. My casto sexujeme hehe radi. Len ja musim prestat mysliet len na babo.ale dnes to bolo ine a uz sa budem snazit aby to bolo ine. A ovu testy nejdem robit ani bazalku necham tomu volny priebeh a uvidime.

tonjadabik2
4. máj 2017

Som mala baby dva.dni ms.. Tanja uz fakt neviem

tyxoe
6. máj 2017

@lauritka moja mam na teba otazockku alebo aj baby ak viete zajtra rano mi ma byt podany pregnyl kedy sa mame snazit v nedelu vecer a v pondelok?...

lauritka
6. máj 2017

@tyxoe ano, po podani pregnylu by mala nastat ovulka za 36 hodin

tyxoe
7. máj 2017

@lauritka som sa rozhodla ze uz je cas aj na medikamenty :-\ prvy krat skkusame takto....konecne som vcera malla 20 a 22mm folikuly tak uvidine vcera vecer som mala uz bolesti ze sim si myslela ze to prasklo samo ale este tepplota je nizka 🙂...ty tento cyklus ?

ikea85
7. máj 2017

Ahoj @lauritka. Pozri sa mi prosím na ten môj graf. Mala som dnes vzostup o 0,25. Neviem či bola ovulka včera. Bez hlienu a všetkých príznakov. Som suchá. 🙂 Ovu som čakala až na 15 dc. Pozri aj minulo mesačný graf. Ďakujem mocno.

lauritka
7. máj 2017

@tyxoe mozno dnes to praskne.ju.tak ja stale taham ciaru 🙈.asi budem musiet ist k lekarovi
@ikea85 no je to take hranicne ta teplota 36.6 u teba. Cize uvidis aka bude zajtra.ak to zas klesne.tak myslim.ze este nebola.

tonjadabik2
7. máj 2017

Baby sa vyrata lutealna faza? Do kalendara potrebujem zadat. Ako sa to rata???

lala1501
7. máj 2017

@tonjadabik2 od ovulacie po ms

tonjadabik2
7. máj 2017

@lala1501 Dakujem ti

tyxoe
7. máj 2017

@lauritka netrebaa to podcenovat ty tu pomahas vsetkim tak sup pomoct i sebe :-*

tonjadabik2
7. máj 2017

Baby mam po 2 dnovej ms od utorka.. A dnes na wcku biely husty vytok s troskou krvi.. A to ovulka este dalekooo nechapem naozaj..

lauritka
7. máj 2017

😘

diduska777
7. máj 2017

Prosim o vas názor, kedy prebehla ovulka? Myslela som ze 15 DC podla hlienu a pozitívneho ovu testu, ale FF mi vyrátal az na 20 DC a teplota od vtedy rastie... kedy by mohli byt prvé príznaky? som 4 dni do MS, je mozne ze sa posunie aj ak by som nebola tehu? Dakujem

elly23
7. máj 2017

@diduska777 podla teploty vyzera na 20 DC

diduska777
7. máj 2017

@elly23 dakujem podla teploty to tak vyzera, aj ked neboli ine príznaky... mal by byt aj dlhší cyklus tym pádom? Nemam s týmto skúsenosti.. ďakujem

lauritka
7. máj 2017

@diduska777 ano cyklus sa posunie, ked sa aj ovulacia posunula.. cca niečo cez 30 dni by mal byt

sonulienka13
7. máj 2017

Babulky ja sa do Fertilityfriend neviem prihlásiť ☹ moja anglina je na uuuuuplnom bode mrazu ☹ nemáte premena prosim nejaký návod???🤗🤗🤗😉😉😝dakujeeem.

diduska777
7. máj 2017

@lauritka aha, dakujem pekne 🙂

diduska777
7. máj 2017

@sonulienka13 tu je link a vies sa prihlásiť bud cez net alebo si stiahneš aplikáciu, to je asi najjednoduchšie, nainštalujes, zadáš meno a heslo a malo by to fungovať ;) https://www.fertilityfriend.com/

pucca144
8. máj 2017

@lauritka dobré ranko. Chcela som sa spýtať nakoľko mi ohlásili neskoršiu ovulaciu, či to tak môže byť.
Pri pcos dlhych cykloch mi teraz vyhodnotilo podľa ostatnych metod sledovania bt meriam v ustach a zda sa mi že prvú co mi oznacilo si vyhodnotila že nebola a ani ms nebola teraz je tam o trosku väčší rozdiel, tak môžem už teraz čakať ms??. Podla jednej som 13 a druhej 11dpo.🙏ďakujem

pucca144
8. máj 2017

@lauritka ešte graf pripajam predtym je prazdne po kyrete.