Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@tonjadabik2 kolko mate rokov?
@elly23 preco? 34
@tonjadabik2 a manžel? Ze hovoris, ze ste stari na babo
@elly23 bude mat 35.. Ale podla mna chce dnes siel aj na cervenu naplno.. Ale psst
Baby kolke atenotehotneli cez ms? Podarilo sa niektorej?
@tonjadabik2 tisko zavidim 😀 ja mam vtedy najvacsiu chut a moj nechce...jasne, ze chce, to su len reci a vobec nie ste stariiii, sexujte pravidelne a urcite sa podari, mne sa podarilo vo chvili, ked som chcela so vsetkym skoncit, velku ulohu zohrava aj stres, skuste si uzivat, menej sa kontrolovat a zadari sa vam 🙂 ja som mala problem, ze som mala nepravidelnu ms a preto som presla na meranie bt a ovu testy, mne nic ine nezostavalo, lebo nikdy sme sa netrafili do ovu, ale fakt, ze za rok ani raz
Zaciname od znova nadej je nastastie vzdy dnes klesla teplota takze pride mrcha 😢
@elly23 moj chce furt ci mam ms alebo nemam.. Cez ms chce furt..bvraj som vtedy vasnivejsia..povedal haha. Noo toto ja sa nato velmi sustredim a uz mi z toho sibe. Tiez mam nepravidelnu ms..jeden mesiac mam dalsi nemam ms..odkwdy sa snazime ta odvtedy..aj teraz som mala dva dni ms a konec.. Mozno este bude neviem. My casto sexujeme hehe radi. Len ja musim prestat mysliet len na babo.ale dnes to bolo ine a uz sa budem snazit aby to bolo ine. A ovu testy nejdem robit ani bazalku necham tomu volny priebeh a uvidime.
Som mala baby dva.dni ms.. Tanja uz fakt neviem
Baby sa vyrata lutealna faza? Do kalendara potrebujem zadat. Ako sa to rata???
@tonjadabik2 od ovulacie po ms
@lala1501 Dakujem ti
Baby mam po 2 dnovej ms od utorka.. A dnes na wcku biely husty vytok s troskou krvi.. A to ovulka este dalekooo nechapem naozaj..
😘
@diduska777 podla teploty vyzera na 20 DC
@elly23 dakujem podla teploty to tak vyzera, aj ked neboli ine príznaky... mal by byt aj dlhší cyklus tym pádom? Nemam s týmto skúsenosti.. ďakujem
@diduska777 ano cyklus sa posunie, ked sa aj ovulacia posunula.. cca niečo cez 30 dni by mal byt
Babulky ja sa do Fertilityfriend neviem prihlásiť ☹ moja anglina je na uuuuuplnom bode mrazu ☹ nemáte premena prosim nejaký návod???🤗🤗🤗😉😉😝dakujeeem.
@lauritka aha, dakujem pekne 🙂
@sonulienka13 tu je link a vies sa prihlásiť bud cez net alebo si stiahneš aplikáciu, to je asi najjednoduchšie, nainštalujes, zadáš meno a heslo a malo by to fungovať ;) https://www.fertilityfriend.com/
@lauritka dobré ranko. Chcela som sa spýtať nakoľko mi ohlásili neskoršiu ovulaciu, či to tak môže byť.
Pri pcos dlhych cykloch mi teraz vyhodnotilo podľa ostatnych metod sledovania bt meriam v ustach a zda sa mi že prvú co mi oznacilo si vyhodnotila že nebola a ani ms nebola teraz je tam o trosku väčší rozdiel, tak môžem už teraz čakať ms??. Podla jednej som 13 a druhej 11dpo.🙏ďakujem

@zlatovlaska79 teplota sa vtedy drzi hore