Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
Ahojze zenusky,
@zuzulienocka77
@rybkaa
zienky,to snad nemyslite vazne??? ☹ co sa to deje?hmmm,vy asi fakt chcete ten april? 😕
@janderka a ty kam padas???noze naspät hore! 😠
@paskolinka tiez som pocula,ze spinenie nie je dobre,ale vraj pri endo caste,ja nastastie nespinim,ale ak mas hormony ok,tak z coho?resp. co povazujes za spinenie?nikdy som sa nad tym nezamyslala...
@mawiya a ako nozicky,bolia???fuuu,to je kombinacia,este aj ms k tomu...ale mozno nedojde,ci? 😉 drz sa
@adamnela moja a ty ako?pracovne vytazena na 100%,si ok,ci ta chytila choroba?
@lienka3031 ty si z okolia KE a ides do Heliosu?ake su CAR v KE,nevies poradit?
ja takto zenusky,akosi skacem,klesla som,no vymenili sme tuto noc perinu na letnu 🙂 a zle som spala,same somariny sa mi snivaju posledne noci,neviem ci ma nechyta nejaka mykoza,alebo ake svinstvo,som z toho na prasky 😀 a inak,mali ste niektora vysetrenia na chlamydie,mykoplazmy,ureaplazmy?mne ich nikdy nerobili a citala som o tom dost vela... no neviem ci mi to moja"ochotna"gyn. spravi... treba si to poziadat?inak som si vsimla,z epo ovu minuly mesiac a aj teraz,citim stale mokro,ale nie vela,no moze to byt aj tym ektropiom co mam,ale k veci,v tom cirom hliene sa mi objavuje akoby maly hlienovy zhluk v takej zelenkavej farbe...ako ked mate sopliky,popri hliene je tam hnis.... stalo sa vam to,ci som mohla nieco chytit,aj ked neviem kde :( nikdy som si to nevsimla,ale asi aj preto,ze som sa nesledovala... 😀
http://www.fertilityfriend.com/home/jaja
@lienka3031 oj, to mi je ľúto, no dúfam, že sa mu polepší a pôjdete trochu neskôr, aj oddych treba.....hlavne nech je všetko doma v poriadku, držím palce....
Ahojte koceny 🙂 No ja v robote, včera som ešte teplotovala, aj v noci d acylpirinom, ťažké moje meranie teraz stráca na vážnosti..No fakt som strašne zvedavá, či tá moja ovulka už naozaj prebehla, alebo sa stale ešte len chystá. .
@rybkaa no do ritky, ja som tomu naozaj verila, že to uz teraz vyjde, ale asi to bude to dovolenkove babatenko 🙂
@zuzulienocka77 no vy s rybkou ste sa dohodli, čo? A vidis cyklus sme začali narovnako a Ty uz kramujes a ja ešte netuším, či som už vôbec ovulovala 😒 @vejula rada by som Ti odpovedala, ci bola ovula, ale veru sama netuším.. A to uzivam uz druhý cyklus aj Fytosoju aj Inofolic uz nruských 22 dni a stale sa nič nedeje.. 😒
@afra neboj sa, dám si drinkes za každú z vás 🙂
vybrali sme si štúdio, žiadny luxus, stačí štandard, mne je jedno, kde sa vyspím, podstatná je pre mňa vlastná kúpeľňa a wc, na to som akása citlivá, preto som ani nechcela ísť do stanu, hoci tie stany sú už pomaly ako izba, ale chýba mi kľud na hajzlíku 😀 tu ideme http://www.fifo.sk/letne-dovolenky/thassos/stud...
@jaja9891 no ja ti neviem, či si toto niekto nevymyslel 😀 . Alebo majú 18 a čerstvo zaľúbený 😀 . Určite by som si na 8DPO po takom páde urobila tehu test, to by mi ani nenapadlo
@rybkaa tvoj plán je lepší, veru tak. Veď mne keď to teraz neklapne, tak si spravím rovnaký plán ako ty v auguste. Len s tým rozdielom, že si asi nepoležkám, lebo budem malého obháňať, aby ho vlny do mora nestiahli 😀 A svokrovcov budem mat vo vedľajšej izbe, tak neviem, či mužíka prehovorím na ťuťu muťu, nejaký je zaseknutý, keď má maminku na blízku 😀
@jaja9891 hej hej, pravda to je, tu je dôkaz 🙂 http://www.fertilityfriend.com/home/Rybkaa ani z toho nie som smutná, už som si to vyrevala v sobotu, mám veget 😀 čo už, snažíme sa krátko, nič nie je stratené 🙂 čo sa týka tvojho sopľavého zeleného hlienu, s tým som sa nestretla 😕 zapácha ako ryba? svrbí, bolí? ak to neprejde, radšej to prelieč
@rybkaa to mate super,uz som zlakla ze napises ze sa stravujete sami lebo mne by toto velmi vadilo este na dovolenke rozmyslat co varit,malo mam toho cez rok?a ani si tak neoddychnes...my sme boli 3x v Chorvatsku ale stale s polpenziou,bez stravy by som nesla...ranajky,vecere sme mali a ked tak medzitym sme si dali nejaky chleba s paradajkami a uhorkami co svokra nabalila aby sa to pojedlo a nemuselo vyhadzovat ale mne by stacila aj ta polpenzia a medzitym zmrzka a voda a ine mi netreba 😀
@mawiya neda sa u vas pozicat invalidny vozik? aby si mohla na tu slavnost ist?
@paskolinka tak ja som tiez skusila kadeco, vacsinou som skoncila na B12 injekciach, tie mi zaberali velmi rychlo, ten narosan som povodne kupovala malemu, lebo som mala podozrenie, ze je chudokrvny aj on, ale ked som potratila, tak to bola moja prva pomoc, lebo ja som bola taka odkrvena, ze az ☹ no a ked som bola potom asi o 2 mesiace na krv, tak som mala na moje pomery nadpriemernu hladinu hemoglobinu, takze (asi) jedine z toho, lebo to bola zima, nebolo tolko ovocia ako je teraz a nic ine som neuzivala
@rybkaa mrcha dorazila dnes,mala az zajtra......vsetko ma boli ☹
a inak od dnes si mam zacat novy graf znacit,ze?
@maciatko115 no ďalšia do partie 😖 . Zaregistruj sa na fertilityfriend.com a tam si znač do grafíku. Budeš mať také pekné ako my 😉 . No ale tú teplotu máš vysokú, to je zvláštne ...

@rybkaa perfektny planik🙂..mala som podobny🙂my sme mali zajtra odlietat na Cyprus..zial dovolenka sa nekona, lebo so svokrom je zle :(..a este aj ta mrchana ma stve..ach jaj🙂..zajtra bude hadam lepsie🙂..vy si uzite peknu dovolenku🙂