Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@tonjadabik2 je tam tá druha no neviem prečo najlepšie keby skusiš spravit znova test.
@butterfly333 spravim hej ale az zajtra..ach nevydrzim
@ejuska2586 ahoj no ano predlzi sa.ale nevadi.hlavne ze ovulka dosla 👌👍 este stupnes vyssie.
@tonjadabik2 slus dr.max ale pruzkovy.
@selinaliana ahoj na ip je velmi skoro. Skor len nejaky vykyv. Uvidis ci zajtra zase stupnes. Ak nie. A budes dole tak ovu nebola.
@lauritka Hej, len konecne prisla. Uz som si myslela, ze bude anovulak. Takto neskoro som nikdy nemala :D Ale nevadi, tak bude 32 dnovy cyklus, kedze mam luteralku 14 dnovu...
@lauritka ok vdaka
@bona69 Davaj si grepy, alebo 100% grepovy dzus pred ovulkou (pomaha na plodny hlien) a ananas, alebo 100% ananasovy dzus po ovulke (pomaha k uhniezdeniu embrijka). U mna to pomohlo.
@ejuska2586 ďakujem krásne, meskala mi ms 3 dni tak som sa tak nadejala ze to vyslo, lebo nezvykla mi meškať.Myslíš ze sa mohlo podarit ked meskala ale sa vajko neudržalo? Alebo len sa posunula kvoli posunutej ovulke? Na teste som mala ducha v prvy den meskania ms.ďakujem
@bona69 No, ked ti meska ovulacia, vacsinou sa posunie aj menstruacia. Ale ak si mala ducha na teste, znamena to, ze sa vajicko oplodnilo, ale neudrzalo - tzv. biochemicke tehotenstvo. Skus ten dzus, mne pomohol na uhniezdenie. Drzim palce
@lauritka a ostatné babulky, ktoré si ma ešte možno pamätáte ... bola som tu naposledy asi tak pred piatimi rokmi, snažiť sme sa začali pred šiestimi rokmi, sledovala som všetko, čo sa dalo, boli sme aj v gyn-five, mali sme aj insemináciu, potom sme to už neriešili. A teraz mám pre vás dobrú správu ... po šiestich rokoch snaženia nám to vyšlo ... ani veriť som nechcela, keď na teste vyšli 2 čiarky ... teraz som v 4. mesiaci a veľmi - veľmi držím palce každej z vás, ktoré sa o bábo snažíte 🙂
Jj ako pose ejiska.skus ananasovy enzym po ovulkebevab
@diduska777
@lauritka babyy zatial sa drzim tesne pod 37 ale nespinim
@tyxoe zatial je to super.ani ja som vobec nespinila...
@bevab @lauritka @ejuska2586 a ostatné dievčatá. Tak ja divne prikladám grafik. ☺ bez príznakov stále. Hlien celý cyklus krémový, hustý 😠 a teplotka teraz pomaličky stúpa. No stále to nie je ono. 😕 nemznam čo stalo 😊

@butterfly333 urobila som si pred par dnami a kedze som mala krv tak som sa sla pozruet len tak a kukam a vidim.. Manzel vravi ze nevidi ale ja vidim nazivo tam je ciarka.. Pen preco az po par dnoch? Sa zjavila druha.ciarka.. Ja viem asi niesom tehu alenona tam jaozaj je tak preco nezosilnie? A zajtra kupim testik..