icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

tonjadabik2
15. máj 2017

@butterfly333 urobila som si pred par dnami a kedze som mala krv tak som sa sla pozruet len tak a kukam a vidim.. Manzel vravi ze nevidi ale ja vidim nazivo tam je ciarka.. Pen preco az po par dnoch? Sa zjavila druha.ciarka.. Ja viem asi niesom tehu alenona tam jaozaj je tak preco nezosilnie? A zajtra kupim testik..

butterfly333
15. máj 2017

@tonjadabik2 je tam tá druha no neviem prečo najlepšie keby skusiš spravit znova test.

tonjadabik2
15. máj 2017

@butterfly333 spravim hej ale az zajtra..ach nevydrzim

lauritka
15. máj 2017

@ejuska2586 ahoj no ano predlzi sa.ale nevadi.hlavne ze ovulka dosla 👌👍 este stupnes vyssie.

lauritka
15. máj 2017

@tonjadabik2 slus dr.max ale pruzkovy.

lauritka
15. máj 2017

@selinaliana ahoj na ip je velmi skoro. Skor len nejaky vykyv. Uvidis ci zajtra zase stupnes. Ak nie. A budes dole tak ovu nebola.

ejuska2586
15. máj 2017

@lauritka Hej, len konecne prisla. Uz som si myslela, ze bude anovulak. Takto neskoro som nikdy nemala :D Ale nevadi, tak bude 32 dnovy cyklus, kedze mam luteralku 14 dnovu...

ksebejka
15. máj 2017

@lauritka ahoj bola by si prosím taká dobrá a pozeral na moj dnesný príspevok? veľmi ďakujem

selinaliana
15. máj 2017

@lauritka ok vdaka

bona69
15. máj 2017

@lauritka ahoj,tak mrcha dosla,môže to byt tou posunutou ovulkou? Na tom teste asi ostal fakt len duch vymodleny.poradis co okrem kyseliny listovej papat aby sme mali väčšiu šancu? Ďakujem

ejuska2586
15. máj 2017

@bona69 Davaj si grepy, alebo 100% grepovy dzus pred ovulkou (pomaha na plodny hlien) a ananas, alebo 100% ananasovy dzus po ovulke (pomaha k uhniezdeniu embrijka). U mna to pomohlo.

bona69
15. máj 2017

@ejuska2586 ďakujem krásne, meskala mi ms 3 dni tak som sa tak nadejala ze to vyslo, lebo nezvykla mi meškať.Myslíš ze sa mohlo podarit ked meskala ale sa vajko neudržalo? Alebo len sa posunula kvoli posunutej ovulke? Na teste som mala ducha v prvy den meskania ms.ďakujem

ejuska2586
15. máj 2017

@bona69 No, ked ti meska ovulacia, vacsinou sa posunie aj menstruacia. Ale ak si mala ducha na teste, znamena to, ze sa vajicko oplodnilo, ale neudrzalo - tzv. biochemicke tehotenstvo. Skus ten dzus, mne pomohol na uhniezdenie. Drzim palce

kukku
15. máj 2017

@lauritka a ostatné babulky, ktoré si ma ešte možno pamätáte ... bola som tu naposledy asi tak pred piatimi rokmi, snažiť sme sa začali pred šiestimi rokmi, sledovala som všetko, čo sa dalo, boli sme aj v gyn-five, mali sme aj insemináciu, potom sme to už neriešili. A teraz mám pre vás dobrú správu ... po šiestich rokoch snaženia nám to vyšlo ... ani veriť som nechcela, keď na teste vyšli 2 čiarky ... teraz som v 4. mesiaci a veľmi - veľmi držím palce každej z vás, ktoré sa o bábo snažíte 🙂

lauritka
15. máj 2017

@kukku jej to je prekvapko a celkom prirodzene? 😀

lauritka
15. máj 2017

Jj ako pose ejiska.skus ananasovy enzym po ovulkebevab

lauritka
15. máj 2017

@ksebejka kuknem.len som mimo na mobile.musimist makat.odpisujem za behu

lauritka
15. máj 2017

@ksebejka ake mavas svoje poovulacne teploty. ?

ksebejka
15. máj 2017

@lauritka 36,6-36,8 - ale sledovala som este len minuly mesiac prvy raz. Toto je moj druhy graf

lauritka
15. máj 2017

@ksebejka tak by som sa potom priklanala tiez akor k ovulke na 29 dc ako ti pisala ejuska.ale uvide.este ako dlho sa budi drzat teploty hore.

ksebejka
15. máj 2017

@lauritka ďakujem a môže byť aj teplotný rozdiel len 0.1 st ? To by som už potom tipla 32 DC tam bol rozdiel 0.22... idem inak zajtra gyndu možno doktorka niečo uvidí s UTZ ze co sa to vlastne deje

lauritka
15. máj 2017

@ksebejka tak na zaciatku mozu byt este nizsie po ovulke ale potom uz by mali byt aspon o 0.2 stupna vyssie ako pred ovulkou.len nie kazdemu to hned stupne

ksebejka
15. máj 2017

@lauritka ďakujem za odpoveď... no tak som fakt zvedavá na zajtrajšok

kukku
15. máj 2017

@lauritka uplne celkom prirodzene, sama som neverila 😀

bevab
15. máj 2017

@ikea85 tak ako pokracujes ? Ja smerom hore 🙂

tyxoe
15. máj 2017

@diduska777
@lauritka babyy zatial sa drzim tesne pod 37 ale nespinim

babls5
15. máj 2017

Zienky mne každý den pomalinky stupa ... uz sme na hranici 😇

kotatko12345
15. máj 2017

@tyxoe zatial je to super.ani ja som vobec nespinila...

ikea85
15. máj 2017

@bevab @lauritka @ejuska2586 a ostatné dievčatá. Tak ja divne prikladám grafik. ☺ bez príznakov stále. Hlien celý cyklus krémový, hustý 😠 a teplotka teraz pomaličky stúpa. No stále to nie je ono. 😕 nemznam čo stalo 😊

lauritka
15. máj 2017

@ikea85 a testy nerobiš ?? zatial je to nizke..