Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@yuppy97 ten tvoj vyzera na pozotivny tehu test ;)
@lala1501
@elly23
@selinaliana baby mam v plane az ked bude meskat pre istotu nemam doma ziadny test😂inak by som nevydrzala😂predvcerom som skusila posledny co som mala doma avuz som si povedala ze az pondelok to by bol prvy den meskania🙂
@tonjadabik2 moze to byt pokles pred ovulkou😉uvidis aka bude zajtra ak bude aspon o 0,2 stupna vyssia a bude stupat aj nadalej, moze byt ovu dnes, zajtra pre istotu by som sa posnazila drzim palce😉
@yuppy97 a co tak dnes sa posnazit???
Ano mozte aj dnes😉
Najvacsia sanca je 2-3dni pred ovu, v den ovu, este kym je teplota dolu ked uz stupne je uz o ovu a vajko je schopne oplodnenia iba par hodin 12-24 a spermiam chvilu trva kym sa k nemu dostanu tak potom uz su tie sance mensie
@tonjadabik2 no mozno bude ovu skor
@yuppy97 diki.tak ja to risnem aj dnes aj zajtra..idem nato Dakujeeem ❤
@selinaliana vyzera to tak.. Super
@tonjadabik2 kolko mavas dnovy cyklus? Aj tak dlhr
@yuppy97 Vyzera to tak, ze uz nie. Test si nerobila?
@tonjadabik2 Nooo, ze by bola dnes ovulka? Vyzera to ako predovulacny pokles...
@tonjadabik2 Dnes sa isto posnazte... A mozete poistit i zajtra.
@ejuska2586 robila som predvcerom a nic a potom som si povedala ze az ked bude meskat, nedelu by som mala dostat tak az potom😉
@yuppy97 Hej, uz som sa docitala... Tak drzim palce. Ale vyzera to fajn 🙂
@ejuska2586 dakujem pekne🙂

@selinaliana krasny, tvoj tiez vyzera nadejne len tak dalej👏