Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@alison11 tak vyzera ze uz bola
@tonjadabik2 super
@selinaliana diki cica..zatial..uvidime co a ako bude dalej
@tonjadabik2 tesim sa s tebou za ten vyskok hore🙂
@bona69 dobre si vyskocila tak ako ja.
Ibaze ja mam 36,8.. Dobreee drzime si palceee asi si 5dpo si mysllim ja.. Ci sa mylim baby?
@tonjadabik2 na moje pomery som dost hore,posledne cykly som mala max.36,6, a od vcera mam dost vela bieleho kremoveho hlienu. no len sa drzme hore aspon 9mesiacov🙂
@bona69 tak to je supeeer mnanuz dnes panva bolela..brusko..vsetko.. Noo spm zvedava ci mne sa udrzi teplota.. Juuj bodaj by. Kedy cakas ms?
@tonjadabik2 tak mam 26dnove cykly,tak keby ovulka bola na ten 14dc tal ms by mala nedojst 11.6.takze este 9dni cakania. A co ty? A mna vcera pobolievalo podbrusko tiez.
@bona69 ja mam dlhsie..ovela..ale ms az 12 no uvidime..ja ovulka asi 30teho..neviem..cakam aka bude teplota
@tonjadabik2 tak drzim nam palce🙂
@bona69 ahojky 🙂 krasne si isla hore 🙂 drziiim palce, aj tebe aj
@tonjadabik2 nech si najdete //
Ja takto netestovala som zda sa mi to zbytocne teplota je nizko tie predchadzajuce vyssie teploty boli asi len nejaka haluz :-P takisto ako ta dvojdnova ms😲
Dobre rano dievcence mozem sa spytat ako upravit teplotu po vecernom poziti alkoholu ? Ci mozem to nechat tak? Lebo krasne mi vystupila👍🏻
@tonjadabik2 ale myslim ze ovu si mala,nie?
@bona69 podla grafu by mala mat 30dc...
@bona69 asi hej neviem
@kotatko12345 hej asi 30dc
Som sklamana..
@tonjadabik2 preco sklamana?? ja som mala tiez ovu na 30dc a teraz som uz v 10tt 😉
@kotatko12345 hejMl? A meras? Ake mala teploty? Co priznaky? Tak sa bojim..sak neviem co mam cakat vies.. Kedy si robila test? Myslis ze je tam sanca?

@alison11 no dlzka cyklu vzdy zavisi ododna ovulacie. Den sa moze vzdy posunut.