Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@sonulienka13 ze by uhniezdenie ? to by mohlo byť....
@lugkaemy a teraz mam taku silno hnedú krv.tak neviem.asi sa v živote nedočkám ☹
@sonulienka13 ja cakam mrchu v pondelok alebo necakam..uvidime.. Sprav si testik
@sonulienka13 skus este pockat ako sa to vyvinie ;)
@elly23 to si uz viem predstaviť 🙂 uz to beriem za tie roky s "humorom"aj ked to boli a vnútorne umieram.
@tonjadabik2 neviem preco,ale tie hnusoby testy su neplodné 😂Vobec nespolupracujú.kto by to bol povedal.zee???:-) 🤗😘🤔🤔
@sonulienka13 Asi to bude uhniezdením,ak sa nespustí viac,a len trošku máš tej ružovej krvi a viac hnedého výtoku,ja som pri prvom synovi ten hnedý výtok mala 3-4 dni miesto ms a až potom o 10dní som mala // na tehu testoch,držím palce.
@sonulienka13 No presne takú silne hnedú som mala vtedy aj ja a to je z toho uhniedenia,neboj bude to ok,len vydrž zo 10 dní potom Ti testy budú pozitívne 🙂 👍
@alison11 dakujem zlatko 😍😍😍❤️❤️❤️💕Za krasne povzbudenie.zatial stale rovnako.silno hnedé.ale bolesti uz silne dost ☹ vies,za tych 11rokov skoro a IVF skončené potratom,ani nedúfam ☹ sice v srdci si nepripúšťam ze by to nikdy nemalo vyjsť!!!! S každej strany zdr problemy,vali sa to.Pozitivum aspon ze muz ma krasny spg a ja jedinú pozitívnu vec a to AMH-čko aspon 🤗😉
@sonulienka13 Tie bolesti môžu byť aj z uhniezďovania a aká je bolesť tupá,či ostrá?Bodavá,alebo ako kŕče počas ms?
@alison11 tupá a silná ☹ a krasnucky grafik mas 😍😍😍🙏🙏🙏 je to taaam 🙂
@sonulienka13 prajem aby to bolo ono a konecne ste sa mohli tesit z //❤
@bona69 dakujeeem 😍😍😍ja Ti/Vám tiez zo srdca zelam🙏🙏🙏zelam to každej jednej!!! Nezasluzime si totok trápenie.Sme silno skúšané osudom bohuzial.Skusane kolko toho naše plecia unesu.Ale sme ženy!!!! A my sa nevzdávame!!!! Nikdy!!!!
@sonulienka13 Ti😀🙂😘
@bona69 😍😍😍😘😘😘❤️💕💕takze ja nic ☹ uz sa spustila. Som si poplakala na wc ako kazdy mesiac.Co uz.a prosim ta.merias bt aj cez kramy? Myslim v puse napr.a mozes mi vysvetlit ako je ked náhodou musim BT odmerať skor než meriam alebo ak odmeriam aj neskor prosim ta?? Dakujeeem mooc.
@sonulienka13 moja to mrzi 😢❤
Nie som v tom este dobra ale ak merias neskor tak odratas 0,1stupna za kazdu hodinu.takze ak stale o 5:00 a v sobotu o 7:00 namerias 36,9 tak odratas 0,2 a zapises 36,7. A co sa tyka merania cez ms tak ja nemeram az ked skonci,ale myslim ze sa nic nestane ak normalne odmeras. Joj mi je luto ze nic,som sa tesila ze sa zas dalsej podarilo,nevzdavaj sa.myslim na teba❤
@bona69 Dakujeem.co uz narobím.som zvyknutá ☹ je to tažké.a boli to strasne.najviac na svete.ale pokračujeme.aspon to AMH ma dnes potešilo 🙂 vo stvrtok ma čaká reprodukčna imunologia u Mudr Dzurillovej tak som zvedava.a moj gyndo stale hovorí ze sa to podarí prirodzene.ze on tomu verí.ze neni Dovod preco by to tak nemalo byt.ale zdr problemov mam bohuzial habadej.
Ale som rada,ze u teba to je krasne!!! Juuuj!!! Zelam ti to zo srdiečka!!!! 🙏🙏🙏🙏💕💕💕💕🤗🤗
@sonulienka13 si zlata,dakujem. Aj vam sa to urcite podari,ludom s dobrym srdieckom to musi vyjst🙂 ja uvidim v nedelu alebo v pondelok ako som na tom. Teraz som bola na wc a normalne mam tolko kremoveho mliecneho vytoku az som mala mokre nohavicky tak neviem co to.ale ani nezapacha ani nic nesvrbi.si fakt zlata ze si mozme tak pokecat❤😘
@sonulienka13 dobru nocku🙂
@bona69 aj mne to super bodne takto sa vykecat 🙂 budem rada ak zostaneme v kontakte 🙂 dakujem.si zlaticko 💕💕💕😘tak dobru nocku a zajtra mozme popísať 🙂
@bona69 ja tiez a uz som klesla pod ciaru takze uz aj posledna kvapka nadeje je prec ale aspon mi spravia ten hp nech viem ci je vo mne chyba ci co sa deje
@zlatovlaska79 mrzi ma to,ja budem skusat este tak dva mesiace a ak nic tak zajdem k svojej dok. Joj mi je do placu😲
@sonulienka13 Ahoj,tak ja dúfam,že tam nič nemám aj testy biele a podľa všetkého,anovulák,ale nevadí.Ja si len sledujem cyklus,nechcem už viac detí momentálne.Tak to potom nie je dobré čo sa týka bolesti a ako si z grafom?Ja dnes takto
@sonulienka13 Juj,tak to mi je ľúto,že Ti prišla ms,držím palce do ďalšieho kola.
@sonulienka13 ako nespolupracuju??? 😀 nechapem

Ahooojte.zlatka,normalne neverim.keby nejdem na wc ani neviem ze som dostala mrchu.uplne slabucko boli brucho a ako kedy.toto sa mi nikdy nestalo.uz tyzden vopred viem ze mam dostať.a ked dostanem tak tri dni lezim v posteli na liekoch.a teraz nic.a slabucko ružová krv a aj take hnedé.graf som dávala dnes rano.je vyššie.max na predošlej stránke.teraz mi nejde zase pridať ☹ neviem preco.pozriete sa mi nato?? Dakujeeem moooc 🙏🙏🙏🙏🙏🙏😘😘😘