Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@bona69 vobec mi nechce zobrazit tvoju poslednu spravu 🙁
@zlatovlaska79 pisala som ze mi je to luto 😢
Som s tym zmierena sj ked rano ma ta teplota riadne prekvapila....nic to ide sa dalej....manzelove narodeniny a meniny sme nestihli este nam ostava vyrocie svatby a moje meniny a narodeniny a nakoniec vianoce 😄
Dnes 1DC zaciname odznova
@alison11 Podľa mňa si len 9DPO. Neviem, akú dlhú mávaš luterárnu fázu, ale ak mávaš 14 dní, tak máš ešte 5 dní...
@ejuska2586 To vôbec neviem min. mesiac som mala cyklus 30 dňový a predtým 32 najdlhší mávam 38dní ale to som už dávno nemala,vieš ja mám PCO tak to mám rôzne.
@alison11 Tak uvidíš. Ale podľa mňa máš ešte čas na mrchu... Ak vôbec príde. Držím palce, aby sa neobjavila 🙂
@ejuska2586 To radšej nie,ja práveže chcem ms,ja si len sledujem,cykly.Ba potešila by ma dnes,keďže pondelok a aj v stredu cestujem a prvé 2 dni mávam hrozné ☹.
@alison11 Veď uvidíš....
@ejuska2586 Jasné,chránili sme sa od vtedy ako je posledná hviezdička v grafe,keďže muž je zdravotne dosť zoslabunutý,od hospitalizácie,už si zháňam prácu keďže som na predĺženej rodčovskom,od septembra dávam mladšieho do škôlky,aby sme fin. lepšie boli natom...ináč by sme nezvládli škôlku deťom a aj domácnosť ☹.
@alison11 Tak to by malo byt v pohode. Bolo to dost dlho pred ovulaciou podla mna.
@bona69 krasny graf moja.drzkaj sa!!! Aspo ma potesis 🙂 ja dnes strasny den ☹ depku mam jak svet.boli sme v tej Nitre u Mudr Dzurillovej ☹
@sonulienka13 ahoj moja,Dakujem, mne dnes zas tazko od zaludka a zavrate.
A co ako ste dopadli? Verim ze sa cesta a riesenie pre vas najde a drzkam palce.👎❤
@sonulienka13 joj to nemal byt palec dole ale puska 😘
@bona69 ja viem zlatko 🙂 veriiim silno ze to bude to co ma 😘😘😘😉len nech sa to nezakrikne.noo my nahovno.neni žiadna šanca aby som otehotnela prirodzene bohuzial.muz vsetko Oki,krasny spg ake ja vsetko nahovno ☹ ze len umelým zase.
Ahojte kočky 🙂 dlhšie som sem nenakukla, prečítala som si rýchlo čo je tu nové, bola som zvedavá či pribudla nejaka tehulka <3
@zlatovlaska79
@sonulienka13 velmi ma mrzi bambulky že vam to tento cyklus nevyslo a tak nadejne to vyzeralo😔😢ale nabuduce sa to uz podari, MUSÍ😍
@bona69 moja zlatá ale u teba to vyzera veeelmi dobre drzim palce🙏
@tonjadabik2 to je iba mini pokles nemusi nic znamenay, aj tebe drzim palceky😉👏
Ja takto cakam na ovulku ale kedze mavam az okolo 18-21dc tak sa este nacakam😍zatial ziadny naznak ze by sa chystala...neviem asi vymazem tie dve vyssie teploty na zaciatku, to bola asi len nejaka haluz
@sonulienka13 strasne ma to mrzi😢ani neviem co ti na to povedat.len verit ze sa to umelym opl.podari a dockate sa bambulky,velmi ti to prajem❤😘😘
@yuppy97 nevadi ja som bola na to pripravena tento cyklus neberiem nejak tragicky a zajtra idem na krv spravia hp a budeme vediet na com som doktor nanznacil ze mam asi zvyseny pocet muzskych hormonov a co som tu citala ze to upravuju len antikou a tu ja brat teda nechcem tak neviem co budem robit
@tonjadabik2 toho poklesu sa nemusis bat😉 ja som mala naposledy bud 37 alebo 36,9 ale nikdy som pod 36,9 nesla....cize ver ze sa to podarilo a o chvilku si najdes co verim tomu kraaasne //
@yuppy97 dakujem.. Nevymazuj ovulka moze prist hocikedy.mozno mas dlhy cyklus este vydrz
@kotatko12345 dakujem ale pochybujem.som uz dva dni strasne nervozna a nedokazem sa ovladat.ako brusko som dbes citila ale pochybujem led som nervozna.. Urcite klesne. Ci nie??? Uvidime rano.. Som.zvedava..
@tonjadabik2 musis verit ze neklesne....ak klesne az o 0,2stupne vtedy urcite dojde....ale zajtra pojde hore uvidis....

@zlatovlaska79 luto mi je😢