icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

bona69
7. jún 2017

@zlatovlaska79 luto mi je😢

zlatovlaska79
7. jún 2017

@bona69 vobec mi nechce zobrazit tvoju poslednu spravu 🙁

bona69
7. jún 2017

@zlatovlaska79 pisala som ze mi je to luto 😢

zlatovlaska79
7. jún 2017

Som s tym zmierena sj ked rano ma ta teplota riadne prekvapila....nic to ide sa dalej....manzelove narodeniny a meniny sme nestihli este nam ostava vyrocie svatby a moje meniny a narodeniny a nakoniec vianoce 😄

bona69
8. jún 2017

Krasne ranko vsetkym,ja dnes tak🙏

zlatovlaska79
8. jún 2017

Dnes 1DC zaciname odznova

tonjadabik2
8. jún 2017

Zeby spm zacala klesat??? Vytoky ziadne sucho stale..

alison11
8. jún 2017

Ja dnes takto od rána ma bolí podbruško čakám ms každú chvíľu.

ejuska2586
8. jún 2017

@alison11 Podľa mňa si len 9DPO. Neviem, akú dlhú mávaš luterárnu fázu, ale ak mávaš 14 dní, tak máš ešte 5 dní...

alison11
8. jún 2017

@ejuska2586 To vôbec neviem min. mesiac som mala cyklus 30 dňový a predtým 32 najdlhší mávam 38dní ale to som už dávno nemala,vieš ja mám PCO tak to mám rôzne.

ejuska2586
8. jún 2017

@alison11 Tak uvidíš. Ale podľa mňa máš ešte čas na mrchu... Ak vôbec príde. Držím palce, aby sa neobjavila 🙂

alison11
8. jún 2017

@ejuska2586 To radšej nie,ja práveže chcem ms,ja si len sledujem,cykly.Ba potešila by ma dnes,keďže pondelok a aj v stredu cestujem a prvé 2 dni mávam hrozné ☹.

ejuska2586
8. jún 2017

@alison11 Veď uvidíš....

alison11
8. jún 2017

@ejuska2586 Jasné,chránili sme sa od vtedy ako je posledná hviezdička v grafe,keďže muž je zdravotne dosť zoslabunutý,od hospitalizácie,už si zháňam prácu keďže som na predĺženej rodčovskom,od septembra dávam mladšieho do škôlky,aby sme fin. lepšie boli natom...ináč by sme nezvládli škôlku deťom a aj domácnosť ☹.

ejuska2586
8. jún 2017

@alison11 Tak to by malo byt v pohode. Bolo to dost dlho pred ovulaciou podla mna.

sonulienka13
8. jún 2017

@bona69 krasny graf moja.drzkaj sa!!! Aspo ma potesis 🙂 ja dnes strasny den ☹ depku mam jak svet.boli sme v tej Nitre u Mudr Dzurillovej ☹

bona69
8. jún 2017

@sonulienka13 ahoj moja,Dakujem, mne dnes zas tazko od zaludka a zavrate.
A co ako ste dopadli? Verim ze sa cesta a riesenie pre vas najde a drzkam palce.👎❤

elly23
8. jún 2017

@bona69 ja myslím, ze to bude určite tehu ;)

bona69
8. jún 2017

@elly23 ja si to nechcem zarieknut ale dufam a dakujem. A este aj ten vytok stale,sa normalne citim az mokra😀

bona69
8. jún 2017

@sonulienka13 joj to nemal byt palec dole ale puska 😘

sonulienka13
8. jún 2017

@bona69 ja viem zlatko 🙂 veriiim silno ze to bude to co ma 😘😘😘😉len nech sa to nezakrikne.noo my nahovno.neni žiadna šanca aby som otehotnela prirodzene bohuzial.muz vsetko Oki,krasny spg ake ja vsetko nahovno ☹ ze len umelým zase.

yuppy97
8. jún 2017

Ahojte kočky 🙂 dlhšie som sem nenakukla, prečítala som si rýchlo čo je tu nové, bola som zvedavá či pribudla nejaka tehulka <3
@zlatovlaska79
@sonulienka13 velmi ma mrzi bambulky že vam to tento cyklus nevyslo a tak nadejne to vyzeralo😔😢ale nabuduce sa to uz podari, MUSÍ😍
@bona69 moja zlatá ale u teba to vyzera veeelmi dobre drzim palce🙏
@tonjadabik2 to je iba mini pokles nemusi nic znamenay, aj tebe drzim palceky😉👏
Ja takto cakam na ovulku ale kedze mavam az okolo 18-21dc tak sa este nacakam😍zatial ziadny naznak ze by sa chystala...neviem asi vymazem tie dve vyssie teploty na zaciatku, to bola asi len nejaka haluz

bona69
8. jún 2017

@sonulienka13 strasne ma to mrzi😢ani neviem co ti na to povedat.len verit ze sa to umelym opl.podari a dockate sa bambulky,velmi ti to prajem❤😘😘

bona69
8. jún 2017

@yuppy97 Dakujem. Si zlata.prajem aby ti to tento mesiac vyslo😘

zlatovlaska79
8. jún 2017

@yuppy97 nevadi ja som bola na to pripravena tento cyklus neberiem nejak tragicky a zajtra idem na krv spravia hp a budeme vediet na com som doktor nanznacil ze mam asi zvyseny pocet muzskych hormonov a co som tu citala ze to upravuju len antikou a tu ja brat teda nechcem tak neviem co budem robit

kotatko12345
8. jún 2017

@tonjadabik2 toho poklesu sa nemusis bat😉 ja som mala naposledy bud 37 alebo 36,9 ale nikdy som pod 36,9 nesla....cize ver ze sa to podarilo a o chvilku si najdes co verim tomu kraaasne //

tonjadabik2
8. jún 2017

@yuppy97 dakujem.. Nevymazuj ovulka moze prist hocikedy.mozno mas dlhy cyklus este vydrz

tonjadabik2
8. jún 2017

@kotatko12345 dakujem ale pochybujem.som uz dva dni strasne nervozna a nedokazem sa ovladat.ako brusko som dbes citila ale pochybujem led som nervozna.. Urcite klesne. Ci nie??? Uvidime rano.. Som.zvedava..

kotatko12345
8. jún 2017

@tonjadabik2 musis verit ze neklesne....ak klesne az o 0,2stupne vtedy urcite dojde....ale zajtra pojde hore uvidis....

bona69
9. jún 2017

Ahojte vsetky zlatusiky,este som zatial na ciare😀a vy ako