Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@elly23 tak mavam 26dnovy cyklus,takze zajtra, min.mesiac sai ovulka posunula o 3dni takze mi meskala 3dni.tento mesiac ak bola na 14dc tak posunuta o den takze asi v nedelu. Uz mam z toho gulas😀narocky som nekupila test, ze az na tyzden ak tak testnem,tak dufam, ale bojim sa ze zas z toho nic nebude🙏
@bona69 Bude uvidis, ja som uz mala nervy a to som len druhy mesiac merala bt a ovulku s testami, som si vravela kaslem na to, ale ja som uz tusila, ze sa zadarilo, som nemala žiadne priznaky pred ms a krce som mala sem tam, vytoky, tocila sa mi hlava na 11dc som skusila ovu test a skoro mi oci vypadli 😀 na druhy den som spravila tehu test a bolo to jasne 🙂
@ejuska2586 Dnes takto,juj už by mohla ms ísť a nie hore dole stúpať-klesať. ☹
@alison11 tak predsa budes dnes len 10 dpo. Musis este 2-4 dni vydrzat.
@kotatko12345 ta neklesla.. Som rada a som v soku.. 8dpo.. Este musim cakat par dni..
@bona69
@tonjadabik2
Juuuj drzim Vám palce, už by som bola rada, keby sa ku mne ďalšie pripojili ;) tfuj tfuj
@zlatovlaska79 tak budem drzat palceky aby boli vsetky vysledky v poriadku😉
@bona69 verim ze ms ti uz nepride😇
@tonjadabik2 krasne si stupla drziiim palce🙏
Ja takto ovulku cakam tak za tyzden ale bola by som rada keby prekvapi uz skor🙂dnes mi pride drahy z tyzdnovky tesiiim sa😇
@elly23 Dakujem 😀
@yuppy97 Dakujem krasne aj ja ti drzIm palce..aj sebe..neboj ona pride
@tonjadabik2 tesim s tebou paradny graf juj
Ahojte zienky, v tejto diskusii som nova a BT meriam len prvy mesiac. Jedno dieta uz mame a o druhe sa snazime piaty rok. Minuky rok sa aj zadarilo, ale napokon som v 10.tt potratila.
Kedze som v grafoch uplny novacik, tak Vas poprosim o nazor, co si myslite vy. Mozem trosku dufat, ze sa zadarilo? MS mam dostat v pondelok.
@mysiak ja myslim ze sa zadarilo.. Drzim palceeee 😀
@selinaliana Dakujem krasneeee ❤ ja sa netesim predcasne
@tonjadabik2 diky moc. Ja sa uz aj bojim tesit dopredu. A testovat budem najskor az v pondelok. Podbrusko pobolieva mierne... tak neviem. Uvidime....
Vsetkym kockam drzim palce! To cakanie kazdy mesiac je hrozne.
@mysiak ja sa nikdy netesim..pre istotu treba len pockat
@tonjadabik2 supeeeer.este cca 3dni a uz mozu byt //
@kotatko12345 noo mozu..ale.co ak nie?
@ejuska2586 Ďakujem 🙂
Tak just prídu potom na vtom čase keď mi to nevyhovuje ☹ totiž pondelok a v stredu cestujem po lekároch to min. pol dňa budem mimo domu a prvé dni sú hrozné :-/.Čo už.A ty čo nové?
@yuppy97 Ďakujem,nuž neteším sa že sa mi cyklus tak pretiahol,ale čo už.
@alison11 Ach jaj. No to je smola. Ja cakam na ovulku. Tento mesiac to mam nejake divne... Teplota, priznaky, testy - nic nesedi ☹ Tak som zvedava, co z toho bude :-P
@mysiak presne tak netreba sa tesit dopredu..testovat az neskor
@mysiak podla mňa ja vidím normalny graf do pondelka daleko bt može ešte kludne klesnut a prist ms. Moja skusenost 3r. No držím palčeky.
@butterfly333 aj ja to tak vidim. Do pondelka daleko. A kedze si meram BT prvy mesiac, tak to nemam s cim porovnat. Kazdopadne diky za skusenosti 😉
@mysiak budem držat palčeky aby to vyšlo.😙
baby vamete take najdejne tie grafy ja sa tu hram na hore dole :(

@bona69 kedy mas dostat ms?