icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

tonjadabik2
10. jún 2017

@elly23 aj mne vsetky priznaky zmizli.. Iba som brusko citila a vcera som mala zimnicu..

tonjadabik2
10. jún 2017

@butterfly333 jasne som pripravena aj na ms alenja neako teraz citim ze to asi vyslo..co mavam stavy terazntak take nikdy nemam.. Toto je moj prvy graf.

tonjadabik2
10. jún 2017

@butterfly333 tak ja som pripravena aj na ms..ale skor si myslim ze to vyslo ale ja to len tak citim.ine grafy nemam

tonjadabik2
10. jún 2017

@yuppy97 ahaa pebo lazda puse ze hlien maju a ja nic..preto mi to je divme lebo ja mavam vytoky stale.. A teraz od ovu nemam vobec

tonjadabik2
10. jún 2017

@selinaliana Dakujem krasne..❤

tonjadabik2
10. jún 2017

@selinaliana Dakujem pekne ❤

zlatovlaska79
10. jún 2017

@bona69 to ma mrzi 😢 Neopustaj sa ide sa dalej novy cyklus nove moznosti

butterfly333
10. jún 2017

@tonjadabik2 tak mooc držim palčeky

bona69
10. jún 2017

@yuppy97 teoreticky mozem, to by bola ovulka na 16dc,ja uz nic neviem. Brucho ma dnes neskutocne boli jak na ms,zlei na vracanie,boli sme na salasi a nezjedla som ani polovicu halusiek,fuj jak mi je tazko
Ja mam taku velku nechut dat daco vobec do ust.uz nicomu nechapem,rozluskne to jedine ms alebo zajtrajsia teplota

bona69
10. jún 2017

@zlatovlaska79 dakujem zlatusik,ale je mi tak do revu,tala bezmocnost. Ale to prejde a budem sa tesit ze to znovu skusime😂❤

bevab
10. jún 2017

@bona69 u mna je tato bezmocnost uz 4 mesiac za sebou. Viem, ze nie dlho, ale vek nepusti.Drzim palce v dalsom cykle.

yuppy97
10. jún 2017

@bona69 juj moja tak velmi ti drzim palce uvidime rano😘

yuppy97
10. jún 2017

@bevab ahojky 🙂 a ty ako?uz po ovulke ci este len cakas? 🙂

My skusame 13ty mesiac

bevab
10. jún 2017

@yuppy97 ja mam prave 🙂. Je hrozne tak dlho skusat. Zavidim tu trpezlivost. Ale pokial nemas cez 40 tak sa to da nejako.

bona69
10. jún 2017

@bevab
@yuppy97 joj dievcata neviem ci uz kazdu chvilu nedojde lebo mam take bolesti akoby ma zaziva rezali,od bolesti mi je az na vracanie.budem musiet zobrat paralen,to jedine zaberie😲

bona69
10. jún 2017

Takze dnes 1dc😢

bevab
10. jún 2017

@bona69 mrzi ma to, ale o par dni mozes zacat skusat od znova. Ja do seba hustim rozne vitaminy a caje a dufam, ze nieco pomoze 😒

yuppy97
10. jún 2017

@bona69 och je mi to luto😢dalsi cyklus, dalsia sanca, ja viem ze je to slaba utecha, viem presne ako sa citis ten pocit bezmocnosti poznam😔

bona69
10. jún 2017

@bevab ja som teraz prvy mesiac pila alchemilku, jedla grep,potom ananas, tak som verila ze uz konecne aaaaa nic.
😔

bona69
10. jún 2017

@yuppy97 a uz som fakt myslela ze mozno...
No nic,musim ist dalej a verit a dakujem za podporu😘

yuppy97
10. jún 2017

@bona69 neni za cone to tiez dobre padlo pri poslednom neuspechu ale verim ze tentoraz to uz vyjde 🙂

bona69
10. jún 2017

@yuppy97 mojko prajem ti to zo ❤ a samozrejme ze aj vsetkym nam tu co sa trapime😘

bevab
10. jún 2017

@bona69 ano ideme do piateho kola 🐝🎉🔨😨

bona69
10. jún 2017

@bevab my do stvrteho a to som si myslela ze to uz styri mesiace sa snazime a to len tri,len mne sa to zdalo dlhsie👽

bona69
10. jún 2017

@bevab
@yuppy97 co myslite ako dlho cakat kym to zacnem riesit s doktorkou? Dali ste si nejake ultimatum na to?

bevab
10. jún 2017

@bona69 podla toho kolko mas rokov. V mojom veku mne lekarka povedala, ze to moze trvat dlhsie. A my na umele nepojdeme. Ja hovorim kazdy ako sa citi. Hormonalny profil ti vsak gynekolog urobit moze. To neublizi.😉 a povie vela.

bona69
10. jún 2017

@bevab tak toho roku budem mat 34,myslis zeby som mala zajst?my sa snazime o prve,manzel uz babo ma z prveho manzelstva,18rocnu dceru, a to sme sa rozhybali konecne po 15rokoch co sme spolu lebo furt daco bolo😖

bevab
10. jún 2017

@bona69 urcite hormonalny profil ti spravit moze to je len odber krvi. Mozno aj tam je problem. Ja mam 41 a uz jednu dceru a chceli by sme este jedno ak sa podari prirodzene max. cez uiu. Uvidime....

bona69
10. jún 2017

@bevab tak ja sa objednam a aspon uvidim na com som,ci som ok,lebo kazdy rok chodim na preventivku a furt ze vsetko v poriadku, a to som si myslela ze to bude hned na prvy sup😂

bevab
10. jún 2017

@bona69 preventivka s hormonmi nesuvisi tie tam nepozeraju.