Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
Tak dnes mám 1dc 🙂
@butterfly333 Dakujem
@bona69 ja som bola po polroku co sa nedarilo a spravil mi hormonalny profil-tam vsetko v poriadku, vraj to chce len cas...teraz treti mesiac pijem alchemilku, kyselinu listovu uz vyse roka, pred ovu pijem grepovy a po ovulke ananasovy dzus a zatial nepomohlo...objednala som si fytosoju ale prisla mi neskoro tento cyklus som si ju uz nestihla dat, to sa berie na zaciatku cyklu tak az od buduceho nasadim, aleboooo este lepsie-kiezby som ju uz vobec nepotrebovala🙏a ak by sa do troch mesiacov nepodarilo,pojdem k dr nevh spravi nejake podrobnejsie vysetrenia...a co sa tyka veku buduci mesiac budem mat 33
@bevab aj ja mam 41 a este jeden zazrak by som Prijala
@alison11 tak sa tespim ze je ako si si zelala ;)
@bona69 Ved to vyzera super. Inak spinenie sa nerata do MS. MS je az od 1 dna riadneho krvacania. Spinenie sa moze objavit aj ked si tehotna... Drzim palce
@selinaliana tak je nas viac 🙂
@ejuska2586 Dakujem, uvidim, krvacanie uz tam je ale taka tmava krv nie cerstva svetla,tak cas ukaze😘
@bona69 Ved uvidis. Drzim palce, aby si bola tehulka. Teplota sa tak tvari. Pocas MS by mala byt nizka. Hlavne, ked ti uz predtym klesla.
@ejuska2586 Dakujem, si zlatusik❤😘
@tonjadabik2 super,silno,silno drzim palce😘❤
@bona69 no super teplotka pekne vyskočila tak držím palce.
@tonjadabik2 super moja krásne vyskočila nech sa len drží hore. Držím palce.
@tonjadabik2 Tak toto vyzera super. Silno drzim palce 🤰👶
@tonjadabik2 krasne 🙂
Ahojte zienky, prvy mesiac som si zacala merat BT a velmi sa v tom este nevyznam, tak ma zaujima Vas nazor 🙂 ...som pravdepodobne den po ovulacii, ale problem je v tom, ze od rana ma velmi bolia krize aj podbrusko, viem, ze to nemoze byt ziadny priznak tehotenstva...mozte mi poradit, ci mam teda ovulaciu az dnes, alebo preco sa to podla vas dejee?
Dakujem krasne 🙂 😍🙏
@lily183 Este nie si po ovulacii. Podla priznakov je asi dnes.
@tonjadabik2 Jeeeeeej to je uzastneeee..v Pondelok poprosim sprav testik a daj ho tu....urcite budu // 😍😍😍😘😘
@bona69 podla mna to stale vyzera nadejne drziiiim silno palceky😇🙏
@tonjadabik2 kraaaasny graf drzim palce nech sa teplotka drzi hore a na testiku si najdes //🙏
Ja takto podbrusko boli aj krize, ale hlien nemam ziadny...
Ahoj, ja vcera mierny pokles 36,9 a dnes som nemerala, lebo som bola na chate. Uvidim ako zajtra rano.
@tonjadabik2 ja odadnem aky graf
Dakujem baby testik bude tento tyzden nebojte. Uvidime. Je vas vela tak pisem vsetkym Vaaaam ❤
ahojte všetky, tak ja už mam aj normálnu teplotu zvýšenú na 37,3 takže predpokladám že ten výskok v grafe bude mať asi nejakú inú príčinu, i ked sa vôbec necítim chorá, len strasne slabá, rastie mi zub, tak asi to bude z toho. nič to. v priatok idem rezať dasno, lebo to hrozne ubolené mám. tak sa drzkajte všetke❤

@bevab sak uvidim co bude,ale dakujem za rady😘