Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@tonjadabik2 no šup ocikat ho
@butterfly333 ved uuuz idem 🙂
@tonjadabik2 ahooojky...nestiham písať, ale sledujem Vás tu kočky všetky. Veľmi veľmi veľmi držím palce a šup urob krásny testik...teším sa s tebou uz vopred 👶👶👏
@tonjadabik2 myslim na teba drzim palceee
@tonjadabik2 cakaaame na vysledok myslime na teba :-*
@tonjadabik2 moja no kde je ten testík držím palčeky😘
@tonjadabik2 niečo slabe tam je moja uvidíš on ešte stmavne. Držím palce
@tonjadabik2 skus o par dni neskor to nieje mozne aby si s takym krasnym grafom nebola tehulka ...stale ti drzim palce
@butterfly333 pochybujem..ja tam nic nevidim.. 11dpo by uz malo ukazat.. Nevadi no aj ked som sklamanaa..
@zlatovlaska79 nie urcite niesom.. No zrejme sa nepodarilo..ach..skoda
@tonjadabik2 11dpo nieje tak vela este vzdy je sanca nevzdavaj to ver si ❤️
@zlatovlaska79 myslis? Ukazalo niekomu aj neskor???? Ja rto nevzdavam ale uz neverim..cely mesiac nadeji a nic.. Preto niesu ziadne vytoky..
@tonjadabik2 to co tu citam tak nie kazdemu na 11dpo sa nieco ukaze ....nemam to z vlastnej skusenosti ale pokial mas vysoku teplotu vzdy je nadej ...neopustaj sa 😉
@zlatovlaska79 moze aj neskor? Ahaa sak jasne pockame..ach 😢
@tonjadabik2 nezúfaj...mne sa na tej druhej fotke zdá jemnucky dúšik...skús zase o nejaké dva dni 🙏
@tonjadabik2 odporucam kupit test Pepino v DM, je tam vysoka citlivost (uz si nepamatam). me ukazal na 10 den.
@tonjadabik2 Mne sa tiez zda, ze tam vidim nejakeho slabulinkeho ducha. Ale to som si na svojich testoch nahovarala uz par-krat. Takze podla mna tiez pockat dalsie 2 dni a uz musi byt silnejsia.
@lugkaemy ok skusim zajtra rano
@tuqanqa ok kupim
@mysiak ok skusim
@tonjadabik2 Jatam vidim ducha. Drzim palce, aby silnel.
@ejuska2586 vazne tam nieco vidis? Si ma potesila Dakujem
@tonjadabik2 Skus este zajtra z ranneho mocu. Ale ja to tam vidim.
@tonjadabik2 aj mne sa tam nieco zda
@tonjadabik2 ano vidim.
@ejuska2586 Dakujem
@selinaliana dakujem
@ejuska2586 zajtra rano robim znova z rannehi mocu.ale uz neverim

@butterfly333
@yuppy97
@mysiak
@ejuska2586 a ostatne bambulky tu je takyto som si kupila.. A len ci ukaze ked ine nemali..