Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@tonjadabik2 parada tak to vyzers nadejne . Test si robila uz uksze ak si
@yuppy97 dakujemmmm a tebe drzim palceee
@elly23 kraaaasny, ukazkovy😇👏
@selinaliana aj ja dakujem sme na tom podobne, ja som o dva dni prv, mozme potom testovat spolu 🙂 ak teda budu teploty spolupracovat a neklesnu😂co verim ze budu😉
@yuppy97 jej super jasne mozme
@elly23 kraaasny je gratulka
@selinaliana ta vyzera hej robila..ale neviem este urobim zajtra
@tonjadabik2 No mne sa tam nieco mari... Ale mozno si len namyslam, lebo velmi chcem, aby si bola...
@ejuska2586 aj ja tam noeco vidim ale neverim zeby sa tam dozajtra nieco zmenilo..
@tonjadabik2 Preco by sa malo do zajtra nieco zmenit? HCG stupa obden, cize tmavsi by mal byt pozajtra. A ja verim, ze bude...
@tonjadabik2 myslela som ze ak by si mala dostat Ms uz ju tu mas davno.ze uz ju urcite nedosranes 😉uz ju ani neocakavaj....😙
@tonjadabik2 aj ja tam vidím dušika uvidíme verím že je to tam.
@tonjadabik2 Pozri ako je pekne vidiet tu //
@tonjadabik2 nieco sa tam crta :-* moja, ale tieto testy niesu velmi dobre, skus iny 😉 mas niekde nablizku lekaren dr.max? Oni maju ladymax a tie su vraj naj 🙂
@tonjadabik2 aj ja drzim palce nech je to tam😘❤
@ejuska2586 Dakujem aj ia chcem verit ze sa to zjavi Dakujem ti lasko ❤
@kotatko12345 Dakujem aj tebe lasko. Myslis ze sa podarilo? Vezme z ju ani necakam 🙂
@mmichaelag Aky dc mavas??
@mmichaelag testuj 😘
@tonjadabik2 Ja verim ze ano...mas krasny graf..aj ja som mala taky len ja som mala aj 36,9 a ty mas stale pekne hore tusim
@yuppy97 pojde manzel zajtra do Maxu a kupi mi. A ake? Dr max a clear blue?
@kotatko12345 jeej to si ako urobila? Ze to tak pekne vidiet.. Tak je to asi tam len nech stmavne..
@tonjadabik2 LadyMax určite a ja by som skúsila aj Clear Blue
@butterfly333 dufam aj jaaaa
@tonjadabik2 upravila som to v mobile 😉 skus kupit este testik Lady max a tam ti ulaze tmavsie ak si tehu 😉
@bona69 Dakujem mojka 🙂
@ejuska2586 oki Dakovam
@kotatko12345 DC mávam 28, väčšinou pravidelný... @lauritka testovať sa bojím, aby nebolo sklamanie..kedy je najideálnejšie testovať?

@yuppy97
@tonjadabik2
toto bol moj tehu graf 🙂