Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@maciatko115 ešte to možno klesne, mne tiež počas ms ešte pomaly klesá, stále som na poovulačných teplotách, klesne na predovulačné až po ms, tak vyčkaj, znač do grafu a uvidíme, no som veľmi zvedavá čo to bude 🙂
babule,neviem komu ale dakujem za <3 srdiecko,ste tu vsetky super aj ked vas tu vela nepoznam.......sa mi to tu z dna na den viacej paci 😀 pekn dnik
dakuejm vam baby, ste super @adamnela @senta_sofia @paskolinka @jaja9891 ...myslim, ze teraz budem potrebovat trochu dlhsiu pauzu, ale mozno odstupom casu zmenim nazor. vam prajem vytuzene ciarky s najstastnejsim koncom 🙂
@rybkaa presne, preco sa toto zenam deje? mozno keby to pripadlo na muzov, tak sa rodi ovela menej deticiek.....podozrenie som nemala ziadne, prva kontrola dopadla super, babo rastlo ako malo aj srdiecko uz bolo a druha kontrola 9+0 uz bez srdiecka a velkost 8+5tt, pri prvom tehu ani srdiecko nebolo, takze som zacinala dufat, ze sa to podari...
@mawiya mawiyatko a ty ako? nozky bolia? a co teplota? ci nebodaj uz testujes tie super nove inkontinencne vlozky?🙂
@micikatka Ahoj. Ja som v tomto cykle tak mala. Robila som testy od 12 dna. Spravila som ich asi 15 a furt negativny kazdy den. Tak som sa nato vykaslala az za par dni sa mi znova objavil hlien, tak som testla a test silnejsi. Na dalsi den mi padla teplota a test pozitivny. Vhupli sme na to ale ja som MM nikdy nevravela ze prave ovulujem. Len som bola pritulnejsia. A ono nam to klaplo. Tak mozes presrat testovat ale sleduj dalej ine ovu priznaky, bolest, hlien, teplotku a ked sa Ti nieco nebude zdat, testni. Drzim prstyyyyy!
http://www.womenzone.cz/uzivatelka/bapsi123/gra... noo, dievcence, myslite, zeby toto signalizovalo ovu, ktoru som tento mesiac ani necakala? resp. zamietla mi ju aj doky 😀 😀
@karkulka9 ☹ velmi ma to mrzi. Nacerpaj sily, skus si oddychnut a vyuzit leto na nacerpanie pozitivnej energie a verim, ze do tretice to klapne az do stastneho konca. Budem ti drzat paste 😉
@karkulka9 Ahoj moja je mi to luto ale asi vacsina si tym presla u man je to rpesne tyzden aj nam uz bilo potom toto 7+3 prestalo mozem jednu otazocku potom prvom si sa kedy zacala snazit? A co vlastne bolo ze zase sa to opakuje? Mne povedali ze ten zltkovy vacok nemal dost zivin pre dieta akoze bol vadny a preto mu prestalo bit srdiecko.
@adamnela
@mawiya
@zuzulienocka77 dakujem baby budem to potrebovat...
@kudusko pri prvom tehu sa babo hned od zaciatku dobre nevyvijalo, bolo malicke a bez srdiecka, ... dovod? vraj sa to stava, nahoda.potom mi dr. odporucila pockat tri cykly, tak to aj bolo a hned sa nam podarilo. pri prvej kontrole bolo vsetko ok, ukazkovo rastlo a uz bolo aj srdiecko, ale pre istotu som dostala duphaston, no a pri druhej kontrole uz zaostavalo o dva dni a bez srdiecka, dovod sa nevie preto mam ist na vysetrenia. velmi som ti asi nepomohla, ale k tym pricinam sa lekari nejak nevyjadruju
@adamnela
@rybkaa
@jaja9891
@paskolinka baby ja uz fakt neviem co s mojim sa deje. Myslela som ze ovu bude a nic teplota dnes klesla kuk http://www.womenzone.cz/uzivatelka/kubisova2
Ahojte dievcence 😉 objavujem sa tu len veeelmi sporadicky, ale o to radsej si pridem aspon pozriet vase grafiky a ako sa mate, i ked nic nepisem. Takze moje vysledky z genetiky este stale neprisli, uz je to 11.tyzden a ja nic neviem, zacina ma to vazne stvat. Pomaly sa mi konci 2. cyklus, este pockat na ten treti a utekam k dokimu pre fraxiparine. Nie som z toho nadsena, konecne sa mi zahojili nohy po predchadzajucom tehu a teraz to pojde odznova. Dufam, ze to aspon bude mat ucinok.
@karkulka9 je mi to velmi luto, presne tak isto som si to prezila aj ja. Prvy krat to bolo cele zle od zaciatku, male sa zle uchytilo, doktor hovoril, ze nech sa na neho neviazem, viac menej sme vedeli, ze to skonci potratom. Druhy krat to bolo bolestivejsie, male rastlo, bilo srdiecko, sice boli problemy s krvacanim, ale tie ustali. A potom, ked som sa zacala citit vyborne, tak ma zrazu v 10tt zaliala krv a kym sme dobehli k lekarovi, uz srdiecko nebolo ☹ zelam vela stastia, oddychni si a urcite bude dobre 😉
Este moj graf
Dobre ranko zienky,takze moj graf si zo mna robi srandu,dnes stupol a zajtra uz pojdeme z kopca 😠
http://www.fertilityfriend.com/home/jaja
dnes idem ku nejakej gyn.nech nieco so mnou spravi,boli to jak svina,snad ma neodbiju,lebo asi budem zase menit lekara do frasa... nebavi ma to,ale vobec nebavi,cely den sediet v cakarni a robi raz do tyzdna a aj to nic nespravi...ooooch,kedze asi dostanem antibiotika,skusila som tehu testik a jasne maril sa mi tam za mokra kanalik,ale je snehobiley ako ste spominali,ako bruchalove zuby 😅 takze IP sa nekonal a som sklamana,verila som tak trochu tomu,ten minulomesacny test mi dal asi zbytocnu nadej....
pekny dnik zenusky 🙂 ked pridem,docitam vas,len ma nezmasakrujte 10 novymi strankami 😀
@jaja9891 daj potom vedieť ako si dopadla u gyndosa. A zatiaľ si len 10dpo, to test nemusi este nic ukázať 😉

@adamnela
@jaja9891
@paskolinka
@senta_sofia
@rybkaa baby ste vsetky velmi zlate. urcite som sem neprisipevala posledny krat :o) budem vas informovat. btw. dnesny ovu test rovnaky ako vcera.