Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@selinaliana netusim 🙂
Caute zabky ak.sa.mate co mate nove???
@yuppy97
@selinaliana baby krasne ukazkove grafy vidim uhniezdovanie tak Cmuky Nech vam to vide. Lubim Vas
@tonjadabik2 Ahoj. Ty ako?
@tonjadabik2 zlata dakujeme len na tom mojom vidier nic neni ale dik moja. ;)
@selinaliana teraz ma napadlo ci to nie je tym, ze na 12DC som zadala pozitivny ovulacny test
@0507 to nie to asi nebude myslim.
@0507 Ahoj. Urcite ano.
@ejuska2586 dik 🙂
@ejuska2586 ahoj moja. Ta co kramujem.. Ide ma.porazit.cakam kedy skoncia sup na dalsi cyklus.. Acha ty ako???
@selinaliana to nevadi ale sanca tam je vzdy mojko ja tomu verim.
@tonjadabik2 To ma mrzi... Ja som dnes 9dpo, pobolievaju ma prsia, krize i podbrusko. Teplota mi stupla z 36.89 na 37.05. Ale doteraz mi ovu testy tmavli (robim z ranneho mocu na potvrdenie tehotenstva) a dnes zrazu zbledol... Takze asi nic 😩
@ejuska2586 cooo?/0)pekna teplotka.mojka.kasli na ovu testy urob si tehotensky.drzim palce.Cmuk
@tonjadabik2
@tonjadabik2 to ano sanca je vzdy
@selinaliana prave preto krasna teplotka len nech sa drzi.juuj drzim ti palce.
@tonjadabik2 ano moja vdaka aj jatebe drzim
@tonjadabik2 Tehotensky bol vcera biely ako stena 😝
@selinaliana nemas zaco..nech sa ti dari
@tonjadabik2 aj tebe moja nrch je tento cyklus vitazny
Kocky mam otazku.Dnes mam podla BT ovulaciu.Ako vzdy presne na 12 den.Mna zaujima ci ovulka prebehla uz od posledneho merania,alebo dnes prebehne.Neviem ci som to napisala tak ako to myslim.😯
@ejuska2586 ty nam sem ako prva pridas // velmi ti to prajem🙏sa ani necudujem ze bol vcera biely to bolo moc skorooo😉
Tak toto nemam tusenie co znamena 🙄
Mna tiez velmi bolia krize a citim take pichanie okolo vajecnikaa mala som na wc pri utreti slabucko ruzovy vytok alebo co to bolo

@lily183 ano. Len vsetky zeny si stazuju, ze ich nieco boli 😕