Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@tonjadabik2 ak sa bude drzat aspon na tejto urovni tak ano moze to byt ovulka😉pripadne ked este stupne ved uvidime ajo to bude pokracovat dalej drzii palce😉a este ked si pisala ze ta picha vo vajecnikoch a mas vytoky😉
Mna bolia krize a mam take pocity akoby sa uz uz mala spustit ms len nech nepriiide dnes som 13dpo a co som pozerala dlzku lf tak vacsinou mi chodi tak 13-14dpo a dva krat na 15dpo a zvyknem 1 den pred ms spinit a este aj ten vcerajsi test to sa neda nerobit si nadeje len bojim sa ze zase budem sklamana😕samozrejme ale v3rim ze to vyslo - no jak rozdvojena osobnost😂
@tonjadabik2 Uvidis. Nemusis mat 37. Hlavne je, ze su vyssie ako predovulacne.
@ejuska2586 duper som zvedava ako to pojde dalej..ja cakam 36,8 dlhu dobu ta.som zvedava
@yuppy97 hej dnes huste biele vytoky.a.krcok otvoreny ale on sa meni stale..ale toci sa mi v hlave iz dva dni.
Obcas aj prsia zabolia ta uvidime.obcas vajecniky citim.. Uvidime ja cakam 36,8 dlhu dobu ta uvidime co bude dalej
@dominika116 noo si tu som rada.. Ak dobre ratam 4 dpo? Este meraj mala by byt hore este
@yuppy97 takze nic ☹ slabne oproti včerajšiemu a ostatným.pozri.
@tonjadabik2 ahoj.no presne neviem kolko po ovu som...a dufam ze sme sa trafili...teplota ma stupat ?lebo som mimo z toho 😂
@dominika116 po ovu ti ma teplota stupat a drzat sa hore;) ak zacne klesat pride ms:-/ drzim ti moc palce aby bola staale hore;)
Ahojte zenicky, chcem sa s vami podeliť o svoje šťastie a zároveň vás povzbudiť. Dnes mi prvý deň mešká, bt 36,77 a na teste // 😘. Dva roky sme sa snažili o bábo, no nechávala som tomu voľný priebeh. V januári som si povedala že by sme to naše snaženie mali aj niečím podporiť. Začala som si merať BT, kúpila som E, selén, zinok a macu. Brali sme to obaja. Každý večer caj, pre mňa alchemilka, pre polovičku kotvicnik. Minulý mesiac som na YouTube objavila video jednej liecitelky, ktora odporúčala (keď sa nedarí) pre ženu čaj z rebríčka a pre muža vrbovku. Akurát cyklus kedy sme začali piť tieto čaje mi už mešká neprišla. Možno náhoda, ale niečo z uvedeného nám určite pomohlo. A to dodám že manžel je fajčiar čo som sa na neho hnevala keďže sme chceli bábo. Myslím že mu maca aj vitamíny len pomohli. Zenicky držím vám palce.
@anetkatb gratulka je to tam ;)
Hlasim 1dc ideme dalej
@selinaliana ja sa pridam. Dnes teplota znova spadla :(
@anetkatb gratulujem 😍😍🙏😘to je super správička 🙂
@sonulienka13 sme na tom podobne
@sonulienka13 pocuj, ak mas doma muza, tak to este dnes poistite.
@sonulienka13 podla hlienu by si mohla mat prave ovu, sleduj dnes čiry hlien a skuste to. ten graf je dost mätuci, ale skus sa riadit aj hlienom, dnes este urcite tutu mutu dajte.
@rula tak som rada ze som v tom neni sama 🙂 super 🙂 budem ti držať palceky 🙏🙏✊️✊️Ano mam 🙂 spi po nočnej.ale hned ako sa zobudi,ideme nato 🙂
@sonulienka13 dakujem. super, ze je doma, tak si to milovkanie uzite aj celu nedelu. aj moj spi hoci nie je po nocnej 😂. pojdem ho zobudit do kostolika🙏

@simka2433 dakujem 🙂 aj tvoj je paradny len tak dalej stuuupaj😘pripadne ostan na rovnakej urovni len nech neklesa drzim palce😉