icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

yuppy97
24. jún 2017

@simka2433 dakujem 🙂 aj tvoj je paradny len tak dalej stuuupaj😘pripadne ostan na rovnakej urovni len nech neklesa drzim palce😉

yuppy97
24. jún 2017

@tonjadabik2 ak sa bude drzat aspon na tejto urovni tak ano moze to byt ovulka😉pripadne ked este stupne ved uvidime ajo to bude pokracovat dalej drzii palce😉a este ked si pisala ze ta picha vo vajecnikoch a mas vytoky😉

Mna bolia krize a mam take pocity akoby sa uz uz mala spustit ms len nech nepriiide dnes som 13dpo a co som pozerala dlzku lf tak vacsinou mi chodi tak 13-14dpo a dva krat na 15dpo a zvyknem 1 den pred ms spinit a este aj ten vcerajsi test to sa neda nerobit si nadeje len bojim sa ze zase budem sklamana😕samozrejme ale v3rim ze to vyslo - no jak rozdvojena osobnost😂

elly23
24. jún 2017

@yuppy97 no, ale na začiatku su presne take pocity, ze by mas pocit, ze dostanes ms a nic, prve dva týždne som mala take pocity a segra, ja sa uz tesim na testik 🙂

simka2433
24. jún 2017

@yuppy97 mne zacne tak na 10 11den klesat tak uvidim co z tohto bude🙂 teraz sa mi trochu posunula ovulka o 4dni tak ms cakam streda az piatok🙂 ked budes testovat hned posli fotku lebo ten tvoj test vyzera velmi nadejne🙂

ejuska2586
24. jún 2017

@tonjadabik2 Uvidis. Nemusis mat 37. Hlavne je, ze su vyssie ako predovulacne.

tonjadabik2
24. jún 2017

@ejuska2586 duper som zvedava ako to pojde dalej..ja cakam 36,8 dlhu dobu ta.som zvedava

tonjadabik2
24. jún 2017

@yuppy97 hej dnes huste biele vytoky.a.krcok otvoreny ale on sa meni stale..ale toci sa mi v hlave iz dva dni.
Obcas aj prsia zabolia ta uvidime.obcas vajecniky citim.. Uvidime ja cakam 36,8 dlhu dobu ta uvidime co bude dalej

dominika116
24. jún 2017

Ahojte kočky.meriam Bt prvy cyklus.viete mi to vsetko nejako polopate vysvetlit? Dakujem pekne :-*

tuqanqa
24. jún 2017

Práve v predaji 👶🛒🍼📓

simka2433
24. jún 2017

@tuqanqa to je nove cislo? Lebo toto som mala uz v aprili len sa pytam ci titulka je rovnaka akurat ci sa obsah meni🙂 dakujem

tonjadabik2
24. jún 2017

@dominika116 noo si tu som rada.. Ak dobre ratam 4 dpo? Este meraj mala by byt hore este

tuqanqa
24. jún 2017

@simka2433 na titulke je apríl - jún.. Ja som si toho v trafike všimla až dnes 😉

sonulienka13
24. jún 2017

@yuppy97 takze nic ☹ slabne oproti včerajšiemu a ostatným.pozri.

dominika116
24. jún 2017

@tonjadabik2 ahoj.no presne neviem kolko po ovu som...a dufam ze sme sa trafili...teplota ma stupat ?lebo som mimo z toho 😂

simka2433
25. jún 2017

@dominika116 po ovu ti ma teplota stupat a drzat sa hore;) ak zacne klesat pride ms:-/ drzim ti moc palce aby bola staale hore;)

anetkatb
25. jún 2017

Ahojte zenicky, chcem sa s vami podeliť o svoje šťastie a zároveň vás povzbudiť. Dnes mi prvý deň mešká, bt 36,77 a na teste // 😘. Dva roky sme sa snažili o bábo, no nechávala som tomu voľný priebeh. V januári som si povedala že by sme to naše snaženie mali aj niečím podporiť. Začala som si merať BT, kúpila som E, selén, zinok a macu. Brali sme to obaja. Každý večer caj, pre mňa alchemilka, pre polovičku kotvicnik. Minulý mesiac som na YouTube objavila video jednej liecitelky, ktora odporúčala (keď sa nedarí) pre ženu čaj z rebríčka a pre muža vrbovku. Akurát cyklus kedy sme začali piť tieto čaje mi už mešká neprišla. Možno náhoda, ale niečo z uvedeného nám určite pomohlo. A to dodám že manžel je fajčiar čo som sa na neho hnevala keďže sme chceli bábo. Myslím že mu maca aj vitamíny len pomohli. Zenicky držím vám palce.

anetkatb
25. jún 2017

Ten vrchný slabucky je z piatku, v sobotu mala prísť mrska a spodný je dnešný.

selinaliana
25. jún 2017

@anetkatb gratulka je to tam ;)

selinaliana
25. jún 2017

Hlasim 1dc ideme dalej

bevab
25. jún 2017

@selinaliana ja sa pridam. Dnes teplota znova spadla :(

rula
25. jún 2017

@anetkatb no naaadherne testy, gratuluj. Prajem vela zdravia. 🤰

rula
25. jún 2017

@anetkatb gratulujem.😉

rula
25. jún 2017

@anetkatb ak mas graf, pridaj

sonulienka13
25. jún 2017

Takze ja takto dnes.

sonulienka13
25. jún 2017

@anetkatb gratulujem 😍😍🙏😘to je super správička 🙂

rula
25. jún 2017

@sonulienka13 sme na tom podobne

rula
25. jún 2017

@sonulienka13 pocuj, ak mas doma muza, tak to este dnes poistite.

rula
25. jún 2017

@sonulienka13 podla hlienu by si mohla mat prave ovu, sleduj dnes čiry hlien a skuste to. ten graf je dost mätuci, ale skus sa riadit aj hlienom, dnes este urcite tutu mutu dajte.

sonulienka13
25. jún 2017

@rula tak som rada ze som v tom neni sama 🙂 super 🙂 budem ti držať palceky 🙏🙏✊️✊️Ano mam 🙂 spi po nočnej.ale hned ako sa zobudi,ideme nato 🙂

rula
25. jún 2017

@sonulienka13 dakujem. super, ze je doma, tak si to milovkanie uzite aj celu nedelu. aj moj spi hoci nie je po nocnej 😂. pojdem ho zobudit do kostolika🙏