icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

tonjadabik2
27. jún 2017

@kudusko Dakujem krasne. On vladze az moc praveze..s tym nema ziadny problem praveze ho musim od seba odhanat 😀

yuppy97
27. jún 2017

Ahojte babulky 🙂
Tak ja stale rovnako ms nikde testy biele🙄uz som aj rozmyslala ci ovu nebola az neskor, na 18dc ale zase to mi nesedi s hlienom bolestami ani krckom, priznaky na ovulku boli najsilnejsie 13dc...

yuppy97
27. jún 2017

@tonjadabik2 to je ako ten moj😂len zase u nas to bude tym ze niesme spolu kazdy den kedze chodi na tyzdnovky tak sme si vzacny😀ale zase nie vzdy sa trafime do ovulky😒

yuppy97
27. jún 2017

@tonjadabik2 vyzera to na pokles pred ovulkou😘

tonjadabik2
27. jún 2017

@yuppy97 jeej si ma potesila..tak ma zaujima mozem este.alchemilku pit? Do kedy presne? Mozem si dat este dnes? Moj on chce furt..uz na nervy mi ide..ale som rada ze ma dtale chce..dobry pocit pre zenu.ale uz si ani.nepametam kedy som spala dve noci bez sexiku 😀

yuppy97
27. jún 2017

@tonjadabik2 ja ju zvyknem pit kym nestupne potom uz nie😉aj mna to tesi ze aj po rokoch som stale prenho pritazliva😇

sonulienka13
27. jún 2017

@rula moje ja to mam všelijako ☹ raz 21 dňový,potom 26 dňový,raz zase 29 a 31 dňový.takze je to všelijako.skace mi to ☹

tonjadabik2
27. jún 2017

@yuppy97 ahaa no ta uz mam zaliaty cajik.idem ho vypit..hej aj mna to tesi..az velmi heh. Pozera na mna usmieva sa a jeho pohlad smeruje len..ach sibal jeden.. Hej aj mne vzdy povie..ze mozem byt rada ze ho pritahujem a nekuka na ine baby 😀 sak ma doma vsetko co potrebuje..

sonulienka13
27. jún 2017

@kudusko a preco mi ju teda nevyznacilo?? Som jak zacarovana 😂😂👍

sonulienka13
27. jún 2017

@ejuska2586 moje,nic iné mi ani nezostáva bohuzial.uvidim co to da dnes vecer 🙂

tonjadabik2
27. jún 2017

@yuppy97 taze ked uz zajtra stupne tak uz nemusim pit..ok inak mas kraaasny grafik 😍 mozno ti neskor ukaze ciarku..stalenje nadej

ejuska2586
27. jún 2017

@sonulienka13 Nemohlo ti vyznacit, lebo po ovulke by mali byt teploty vyssie ako predovulacne. Ale dnes mas 36,5 a tak si mala aj 9 den cyklu. A potom boli este 2x vyssie teploty 13-14dc. Preto si myslím, že si ovulku ešte nemala.

kudusko
27. jún 2017

@sonulienka13 skús dať na 16 fc plusko ovu pozitívny ten skoro bol nemusela si vystihnúť vrchol

zlatovlaska79
27. jún 2017

3DPO a velky teplotny prepad

dominika116
27. jún 2017

Ahojte Kočky...moze mi ta teplota takto skakat hore-dole?

ejuska2586
27. jún 2017

@dominika116 Mozr. Pokial sa drzi na hodnote nad predovulacnymi, tak je to ok.

husky48
27. jún 2017

Ahojte...prosim vas baby, som 14DPO a dnes rano mi klesla teplota na 36,9. Menzes zatial neprisiel. Mam obcasne pichanie v podbrusku,ale nespustilo sa nic. Zvycajne ked mi rano klesne teplota, doobeda ms dorazi. Meriam bt od januara a prvykrat ma zaskocilo, ze sa ms nespustila.Moze ale este teplota stupnut a znamenat tehu? Mate niektora s poklesom skusenost a napriek tomu ste boli tehu? Dakujem

ejuska2586
27. jún 2017

@husky48 Este moze stupnut. Uvidis zajtra.

lauritka
27. jún 2017

@husky48 a test si neskušala ??

husky48
27. jún 2017

@lauritka ano spravila som dnes poobede

husky48
27. jún 2017

Aj negativ

lauritka
27. jún 2017

@husky48 ved si tehu 😉 a podla mna si dnes len 11 dpo a včera sa mohlo uhniezdit... takze začinaš tehotniet 😀 preto ja pokles pri uhniezdovani, zajtra by si mala stupnut. držim palce.

husky48
27. jún 2017

@lauritka nie 14DPO? Prvy den po ovu sa rata den prveho zvysenia teplot vsak? Lebo mne stupla od 14.6. Odvtedy som aj ratala 1DPO. Ci?

lauritka
27. jún 2017

@husky48 s ratam 1 dpo od modrej čiary 😀 to je kolko dni ??ten prvy vzostup tup este nemusel byt poovulačny, az ten dalši. inak sa mi zle odčitavaju tie guličky... i hate this app. LOL🙊

sonulienka13
27. jún 2017

Dievcence,tak spravila som testiky.dnes dva pre istotu 🙂

husky48
27. jún 2017

@lauritka mam aj tuto 😀 od modrej ciary to vychadza teda na 12 DPO dnes.Vcera som aj mala vecer trosku spinenia.ale preslo. Uvidim rano aka bude teplota.dufam,ze stupne. 🙏 dakujem😉

lauritka
27. jún 2017

@husky48 takto je to lepšie 😉 ano -tak nech to silnie.

dominika116
27. jún 2017

@ejuska2586 no yak dufam ze sa udrzi...mam 5dni do ms.tak by nemusela dorazit ...

sonulienka13
28. jún 2017

Dobre ranko dievčatá 😘😘😍😍😍😘 dnes som sa zobudila s tak dobrou náladou ze ani neverím 🙂 a grafik mam dnes takto.a včerajšie testiky su vyššie 🙂 Zo srdca,úprimne zelam každej jednej aby si konecne nasla na testikoch tie dve vytúžene ciarocky.Zasluzi si to kazda je z nas!!!! 😍😍😘😘😘🙏🙏🙏😘😍😍

tonjadabik2
28. jún 2017

Baby je to vyssie.. Brusko citim,teraz sa ozcali prsniky a ccera na vracanie mi bolo.. Dufam ze uz neklesne..uvidime zajtra