icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

bona69
5. júl 2017

@rula to poznam😨😴
A preeeečooooo nemaaaateee????coo nechcete????keby som mala palku tak takú jednu plesknem!!!
Moja nevzdávaj sa🙂veď všetky hviezdy majú v pokročilom veku😘😘

bona69
5. júl 2017

@sonulienka13 tamtadadaaaaa!!!!
Tetka si dala načas a pre istotu už prišla o deň skôr,aby si v tom dnes neostala sama😂😂❤
Takže dnes nie 26dc ale 1dc👎

butterfly333
5. júl 2017

@rula moja to poznám ja som tu vyše 3,5roka v skupine už skoro všetky maju deti a teraz čakaju dalšie a ja stále nič. Ano ja už dve deti mám no su tu aj take čo maju 4 a čakajy piate a tak. No ja už som to minuly mesiac vzdala. Kašlem už nato asi to tak má byt. Držím palčeky moja nech sa vám zadarí.😙😙😙

rula
5. júl 2017

@bona69 aaaach, ta svinucha, no, ked ma prist,nech pride aj mne dnes, v nedelu ideme na dovcu, nech mam pokoj aspon tam.🙄

tonjadabik2
5. júl 2017

Baby ja dnes 20dc..cakame na ovu..

rula
5. júl 2017

@butterfly333 , ano, sledujem tvoju snazilkovsku put, viem ze si momentalne momo ,,hry,, tak verim, ze Ti to konecne vyjde. ked dnes pr:thermometer ide ms, kaslem na to aj ja , fakt sa potrebujem aj vyspat, pipiteplomer ma dost zvazuje, uz ho nechcem pocut pipat.🤒😖

rula
5. júl 2017

ach, tie mobilove preklepy. prepacte😵

butterfly333
5. júl 2017

@rula ja už som skončila zo všetkym meranie testy vitaminy nič už ani sexu moc nieje nejak nemam chut a hlavne v tomto teple. Bolo toho už dost za tu dobu uz sa viac nechcem trapit stresovat atd. Mam dve deti to mi stačí.

sonulienka13
5. júl 2017

@rula vies co ma dokáže nasrat?? Doslova?? Tiez som vo všetkých možných skupinách ale ked čítam,ze mesiac sa márne snažia a nic.booooze moooj.vrazdila by som za totok.mna sa uz radsej nikto nic nepýta.by som im dala!!!👊👊👊

sonulienka13
5. júl 2017

@bona69 potvora hnusná ☹ mne dava zabrať.neviem ci nepôjdem vecer na pohotovosť dat si pichnúť proti bolesti.lebo nevladzem uz ☹

bona69
5. júl 2017

@sonulienka13 bože to až tak? Chudatko moje,tak radšej chod a netrp toľko.ja som nakoniec nelezala ani minútu,prišiel brat a do teraz som hrabala a polievala záhradu.aspon som na to nemyslela.uz nevládzem,psy sú najedene a pôjdem aj ja a potom horúca sprcha a konečne šup do postele a čakať na mangela.este mu asi dačo spravím na večeru a na dnes som skončila. myslim na teba nech ti prejdú tie bolesti a budeš mať silu s nami znova bojovať o jedno malé 👶❤❤

sonulienka13
5. júl 2017

@bona69 zlaticko moje 😍😍😍😘😘❤️😘💕nešla som.snazim sa to ustať s tabletkami.tak si mala teda celkom pekne nabití den 🙂 milacik,ja sa nikdy nevzdávam a nejaka mrcha ma len tak nedostane!!!🙂

tonjadabik2
5. júl 2017

Co vravite.na mna? Mam pred ovu ale uz 2 den mi je tak zle..ze az..

bona69
5. júl 2017

@sonulienka13 som si myslela že si dnes oddýchnem ale nič z toho,mám dosť a ešte aj tá glupa cetka!joj!
Ma mrzí že to je tak zle,ale aj mne dávaš silu svojim prístupom a optimizmom😘😘😘keby sa dalo tak ťa pomojkam 😍😍😍

bona69
5. júl 2017

@tonjadabik2 mojko tak už len čakaj že stupnes, lebo ak si mala už plodný hlien tak to moze byt každým dňom, lebo ten priesvitný čo si spominala je plodný,ja ho mávam tak 4dni pred ovulkou,tak ti dzkam prsty😍😍😍

tonjadabik2
5. júl 2017

@bona69 hej? No ta super uz by aj mohla dojst ovulka.hej mala som hlienik a je mi tak Le uz druhy den ze az ta uvidime..Dakujem ze si mi napisala

tonjadabik2
5. júl 2017

@bona69 aj ked ovulku mam dostat az o tyzden

sonulienka13
5. júl 2017

@bona69 ja som rada,ze niekomu dokážem aspon troska vypariť usmev na tvári tými mojimi bludmi 😂😂😂😂👌

bona69
5. júl 2017

@tonjadabik2 veď piješ čajík tak sa ti to mohlo trosku pomenit, ja som začala piť alchemilku tretí mesiac,tak snáď tebe pomoze hneď prvý mesiac❤

bona69
5. júl 2017

@sonulienka13 ty budeš určite moja krvná skupina😍😍😍😍😍
Joj,som si dala Fernet a asi mám dosť,ráno do roboty👎

tonjadabik2
5. júl 2017

@bona69 ahaa myslis? No schvalne.. Ta snad sa stane nieco..

bona69
5. júl 2017

@tonjadabik2 budem ti držať palce nech ti to už vyjde 😘😘😍😍

sonulienka13
5. júl 2017

@bona69 tak to si pis,ze ano 😜😜🤣🤣🤓🤓🤓🤓 clovek nemoze byt stale sklamaný.mame toho kazda dost.treba sa aj zasmiať 🙂 cengni si aj za mna 🙂🍾🍾🍾🍾

bona69
5. júl 2017

@sonulienka13 ty môj zlatusik,ma vždy rozosmejes😁😁😁😊😊😊

elly23
5. júl 2017

Joj zeny ja uz tak dlho cakam kym sa niekto ku mne prida...:( ale neda sa nasilu, drzim vam velmi palce, nech sa vam zadari cim skor a aj vy co sa snazite dlho, aby ste mali tiez mali batostek doma ;) mozno by trebalo trochu zvolnit a dat si pauzu a potom skusit znova

sonulienka13
5. júl 2017

@elly23 jaaaj bodaj by to islo.za tie roky sme mali tolko pauz,ze kvetov na lúke je viac.nejde to.clovek si povie,á kašlem nato uz,ale aj tak podvedome rozmýšľam len nad tym jedním ☹ uz mi hrabe s toho 🙂 napr vysavam a rozmýšľam ze co a ako by som zariadila ked budem tehu a taaak.sak co.volam to neplodná demencia v mojom prípade.uz mi vystavujú aj knižku na psychiatriu.Zachvilku som tam.Som rada,ze Vám sa zadarilo🙏✊️A drzim palcaky aby bolo vsetko tak ako ma!!!

sonulienka13
5. júl 2017

@bona69 nato som tu 😘😘😘😘🤣🤣🤠🤠😋😍skooda,ze si tak ďaleko ☹

bona69
5. júl 2017

@sonulienka13 💞💟💞💟💞💖💖💖

selinaliana
5. júl 2017

@sonulienka13 no ved ani ja neviem ci pomoze.

tonjadabik2
6. júl 2017

@bona69 Dakujem. Aj ja tebe drIm palce.