Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@adamnela zrejme hej, vidím to tak na nedeľu, no radšej by som bola, keby ovu počkala do pondelka, keďže budeme na tej víkendovej návšteve, radšej by sme sa posnažili doma ako so svokrou vo vedľajšej izbe 😀 hoci aj to má svoje čaro, ale pre mm nie 😀 ja mám adrenalín rada, on je viac konzerva 😀
inak, včera akosi sucho som mala, tak lepkavo len trochu, a dnes ráno na wc som na papieri utrela také veľké číre bielko ako z malého vajíčka 😀 môže to byť ešte pozostatok po sexe, ktorý sme mali včera ráno? či je to už riadny hlien? som z toho stále chuj, ako to rozlišovať 😀
@rybkaa stastisticky je najlepsie sa snazit 1-2 dni pred ovu, nie uz az v ten den, takze piatok alebo cez vikend, necakajte do pondelka 😀 spermosi sa maju skvapalnit do cca 1 hodiny, aby mohli vyplavat kam treba. neviem, ci sa to ale skvapalni cele alebo len ciastocne, ale aj tak myslim, ze od vcera rana do dnes rana by to nevydrzalo nevytiect 😕
@afra ono tych duchov treba brat s rezervou, ci uz v limite alebo po. prakticky sa ukazuje, ze to vela neznamena 😝 ja uz som tiez videla duchov a nikdy som tehotna nebola. a ked ti teraz tak klesla teplota, tak je asi vymalovane...
@afra ahoj,no testom sa veru neda verit,ale zase ak ti meska ms,mohlo sa tam nieco diat,len sa to nevyvijalo,alebo neuchytilo a pod. a odide to s ms,tazko povedat,boli aj zienky,ktore ani tyzden po meskani ms nemali ciarku... ja uz testom nebudem verit,kym mi to nepotvrdi gyn. z krvi a mm ani o tom nechce vediet,kym to nebudem mat potvrdene...lebo ja som mala krasnu ciarku,potom len ducha a nakoniec nic... nespraviem bohuzial nic... tak si spravte pekny vecer 😉
@paskolinka inak my sme mali sexik 3 dni pred zvysenim teplot a den po zvyseni teplot,vzdy vecer...a ktovie ci sa tam nieco nedialo,ani ta teplota asi nie je uplne 100% ukazovatel
@jaja9891 inak spermie vraj preziju aj 4-5 dni v idealnych podmienkach, takze cisto teoreticky aj to staci
@rybkaa no ja neviem, ale skoda, ze si to mala len na papieri 😒 Keby to spadlo dole do vody, tak ak sa to rozplynie, tak to boli smermosi a ak sa to spoji do gulky, tak to by bol hlien. Teraz tazko povedat, ja by som to skor asi u Teba videla na ten bielok 😉 A pijes uz grepak?
@afra no ja fakt neviem, co si mam o tych testoch mysliet... 😒 Ale kedze mas taku nizku teplotu, tak to bude len falosny duch. A aku znacku testov si mala? Lebo zevraj pepino vela duchuje. 😒 .
Zienky viem,ze to tu nepatri,ale ide ma porazit,ake su dnes ludia velke svine!!!objednali sme 11 m3 betonu na zaliatie stropu,vypocitane sme mali cca 9-10,oni prisli,vyliali a polka domu nezaliata... normalne nas ojebali o 5 m3 a sa tvaria,ze my sme debili,sefovi soferi robia ksefty a my sme na to doplatili,teraz sa ist hadat a dokazovat,ved to je kopa penazi navyse!!!!!!!ako moze niekto takyto byt??clovek spori kazdy cent a tu ta ojebu o 350e len tak bez myhnutia oka... ani matematika nepusti,mame vsetko spocitane a oni neveria... aaaa,vrazdila by som,co by ste robili??????
Ahojky,tak očekávaný pád,mám radost,už je na mě spolehnutí 😀
@jaja9891 kurnik sopa aj s niektorimi ludmi 😠 😠 No urcite by som to riesila s tymi najvyssimi, ved keby se dostali tolko betonu kolko ste mali mat, tak sa asi nebudete s nimi natahovat a be strany by boli spokojne, ale takto, to musite nejako napadnut, urcite to nemozete nechat len tak. Viem ako to je, tiez staviame a kazdy cent pocitame, takze presne viem ako sa citis...
@afra ja som skusala vzdy bud pepino (samy duch 😀 ) alebo tie z lekarne dr.max (tie su urcite lepsie, lebo duchov mi nerobili)
baby ja normalne rozmyslam, ci si nekupim ten inofolic, ked sa z neho pribera... v poslednej dobe mi kazdy vravi, ze som chuda, zacinam mat z toho blby pocit... 😖

@ivet1987 a čo manžel? už si mu to povedala?