icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

ejuska2586
7. júl 2017

@tonjadabik2 Mohla byt. Este neklesla uplne. Uvidime aka bude zajtra rano. Lebo zatial je hore...

tonjadabik2
7. júl 2017

@ejuska2586 nie ja ked mam ovu ta mam vyssie teploty..ta bude az na tyzden uvidis

ejuska2586
7. júl 2017

@tonjadabik2 Ved uvidime... Drzim palce.

rula
7. júl 2017

@jaruskatt ach, aj mne sa to dnes stalo☹som velmi velmi smutna, sklamana,frustrovana, znechutena

jaruskatt
7. júl 2017

@rula ☹ koľko sa snažíte? mi 10 mesiacov. Ale verím že ďalší mesiac na dovolenke zarobíme 😉

elly23
7. júl 2017

@jaruskatt my sme sa snazili skoro rok (mam nepravidelnu ms), z toho dva mesiace bt + ovu a na druhy krat hned vyslo, aj vam sa musi zadarit 🙂 + ja som pila alchemilkovy caj do ovu po ovu uz nie a iba sypany z lekarne 🙂

selinaliana
7. júl 2017

@rula moja to ma mrzi :(

rula
7. júl 2017

@jaruskatt od maja 2015

rula
7. júl 2017

@selinaliana nooo som smutna velmi velmi

selinaliana
7. júl 2017

@rula no to ti verim . Poznam ten pocit :(

bona69
7. júl 2017

Ahojte bambulky,tak ako dnes? Ja dnes celý deň len cikať chodím,ani som toľko nevypila koľko vyčurala😁chorá niesom.
Po bokoch má prsia bolia,taký pomenstruacny syndróm som ešte nemala😁😁😁joooj musím znova cikať👍🙏

sonulienka13
7. júl 2017

@bona69 Ahooj alchimelka moja 😍😍😍❤️❤️😜😘noo ja celkom Oki.bolesti ustupujú 🙂 furt nieco pcham do seba 😂😂😂zachvilku budem ako vorvaňa 😂😜🤓😋🐷🐷

bona69
7. júl 2017

@sonulienka13 no ja už som vorvaň,🐗,už som zas pribrala,som si dnes kúpila dajake vločky či otruby či čo to je a končím s chlebom.min roku som schudla 9 kíl ale prišli Vianoce a potom veľká noc a sup skoro 5som už nazad pribrala,som jak magnet na tuky🐙😁.ale potešila si ma že ti už lepšie, dnes mi povedala klientka že mám ísť za jednou rukou liečiteľov že mi povie či som v pohode alebo nie a sa dačo,že už kopu ľudí vyliečila,chodil za ňou aj Jožo ráž keď som ešte chodila do školy, som ho stretla. tak uvidím lebo budúci štvrtok sa objednám ku dok aby som vedela na čom som.no dosť bo som sa rozpísala jak steelova 😁😁😁😁

bona69
7. júl 2017

@sonulienka13 no jasné,😁😁😁malo tam byt nie rukou ale ruskou liecitelkou 😁😁😁😁

sonulienka13
7. júl 2017

@bona69 noo ja poznam Anku Kopacovu s Vrboveho.ale nejak sa tam nikdy neviem dokopat 😂😂😂😂som detto.pred chvilkou som prisla zo záhrady.hotova.muzik je na rybách s kamarátmi na celu noc tak sa nudim🙂 ja som vzdy vážila 46-47 kg.niekedy aj menej.ale brala som skoro rok Prednison a pribrala som na 58 a teraz mam 52.takze taak 🙂 a krmim sa jak kačica marhuľovými kolacmi 😂😂😂

bona69
7. júl 2017

@sonulienka13 no toľko som mala v 18tich,😁😁😁😁
Teraz mám 70😥😥😥😥👺👺👺

tonjadabik2
7. júl 2017

Tak rano baby teplotky..ja necakam zazraky.. Dobru nocku

sonulienka13
7. júl 2017

@bona69 to mas supeeer 😍😍😍😍🤗😘😘 ja mam zase pupek.vsetko mi ide do brucha ☹ sa neviem dočkať kedy skončí mrcha a sup sa snažiť 🙂

zlatovlaska79
7. júl 2017

Takze dievcata dnes 1DC a od 3:30 az do teraz v aute smer dovolenka nejak to vydrzim dufam ze to rychlo zo mna vytecie a z manzelom si uzijeme pekny cas straveny spolu

tonjadabik2
8. júl 2017

Caute baby.ja dnea takto..sama neviem..

selinaliana
8. júl 2017

@tonjadabik2 podla mna asi bola .

lauritka
8. júl 2017

@tonjadabik2 mozes byt 3 dpo

selinaliana
8. júl 2017

@tonjadabik2 ja dnes takto
Dnes bude u mna ovu myslim . Zajtra pojdem hore

selinaliana
8. júl 2017
simka2433
8. júl 2017

@tonjadabik2 podla mna dnes 3dpo;) srdiecok pozehnane takze tfuj tfuj tfuj;)

tonjadabik2
8. júl 2017

@selinaliana Dakuj ti krasne ❤

tonjadabik2
8. júl 2017

@lauritka Dakujeeem ❤

tonjadabik2
8. júl 2017

@simka2433 Dakujem ti krasne.. Ano snaha tam bola.. Uvidime co bude dalej ake teplotky.. ❤

tonjadabik2
8. júl 2017

@selinaliana tak ti drzim palce aby vsetko vyslo tak ako ma.. Tfuj tfuj 🙏

selinaliana
8. júl 2017

@tonjadabik2 dik moja aj j tebe