Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@tonjadabik2 ja dnes takto uvidime ci pojde hore
@selinaliana tak fufam ze ti stupne.. Musiiii
@tonjadabik2 no uz to vyzera fajn 👍✌💋
@lauritka co s tym grafom? Ci nechat tak?
@tonjadabik2 ahoj moja,no vidíš pekne ideš hore.ja mám tú istú apku,zmeň si v nastaveniach dĺžku cyklu na 33 a tam kde máš v nastaveniach ovulkou tak si zadaj dĺžku tvojej kút.fazy a uvidíš čo to spraví.😃😃😃
@sonulienka13 šak to, nechcem na to myslieť no stále sa mi to mota po rozume 😵😵😵
@bona69 ved mam 33 nastavene ale LF neviem kolko mam a ako to nastavit..
@bona69 zadala som tych 33 lebo som mala viac..a divaj uz to posunulo len neviem kolko mam LF
Graf sa upraviiiiil 😀 zadala som 33 dni je to dobre?
@tonjadabik2 šak ešte raz nastavenia : dĺžka cyklu : 33dni : zároveň si tam odfajkni ignorovať nepravidelný cyklus a vypni použiť priemer, nezabudni to dať uložiť, lebo dačo tam máš zle keď ti v grafe ukazuje až cez 38 dní cyklu a len ovulkou až na 33den cyklu. skús a daj vedieť 😉😉😉😀😀😀
@tonjadabik2 nooo vidíš,veď aj ovulkou ti presne vyznačili😀😀😀😀
@bona69 hej uz je to dobre..vsetko nastavene.som trubka 😀
@bona69 zlaticko sak totok 🙂 mne uz pomali končia a neviem sa dočkať zase snazilkovania 🙂 uz mi mece s toho 🙂
Ahojte 🙂. Baby prosim, co si myslite...prebehla ovulka, ci nie. Teploty skacu hore-dole. Ovulacny test som mala pozitivny na 25 DC, nasledujuci den nic a dnes zase pozitivny 😲
@sonulienka13 sak to, manžel sa už hnevá že mi šibe z toho, preto sa nedarí, že len vypisujem na forach, s teplomerom chodím a na nic iné nemyslím. ach, som z toho smutná lebo si myslím že má trošku aj pravdu a niečo na tom bude. preto chcem aj vyhodiť teplomer a užívať si leto, len neviem ako to dopadne😢😴😅
@bona69 budem merať aj ta teba 😂😂😂😂👍😘😘😘ja toho mam plnu hlavu.som chora s toho.ale túžba je silnejšia.moj manzelik to berie celkom dobre.snazi sa.ale tiez je s toho smutný ze stale nic.
@katie233 Pozitivny je az ten posledny...
@ejuska2586 ajoj dnes rovnako
@tonjadabik2 Super, tak už definitívne potvrdená. Už len počkať, čo z toho bude. Silno držím palce...
@ejuska2586 ta hej.. Snad sa stane zazrak..hej uz cakam ci to vyslo..
@petuska18 noo supiiis pekne stupas ja som 5dpo..kusok vyssie divaj. Tie cakame ci z toho nieco bude alebo nie
Ahojte baby ja dnes takto , ale tento mesiac tomu moc velku sancu nedavam. Ked sme sa mali snazit 14-15 dc muz nebol doma :(
@selinaliana Ved ste sa snazili vecer predtym. To uplne staci. Krasne dnes stupla. Drzim palce, nech je z toho vytuzene tehotenstvo...
@ejuska2586 5 dpo a strasne boli brusko ako na ms.. Vytok ziadny..
@tonjadabik2 Zlatíčko, mňa bolí podbruško aj kríže už od včera. Normálne som v noci nevedela spať kvôli tomu. Ale u nás oboch je to na príznaky priskoro... Uvidíme, čo z toho bude ďalej. Mala som to takéto bujaré aj minulý mesiac a nebolo z toho nič ☹
@mojvlk To máš bežne také nízke teploty? Keby neboli tie predtým také vyššie, povedala by som, že ovulácia bola na 17DC. Ale nesedí to s tými teplotami predtým...

@tonjadabik2 tak ovu uz bola super