icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

tonjadabik2
8. júl 2017

🙏 ta som zvedava aku budeme mat obe teplotku rano..

tonjadabik2
8. júl 2017

@lauritka len som zvedaca aka bide zajtra teplota a ci vyznaci v grafe..

bona69
8. júl 2017

@sonulienka13 ahoj moja,tak ja som rada že mne už včera skončila.tento mesiac nebudem merať a s tým stresovať.max si pozriem či som po ovu🙂😘

simka2433
8. júl 2017

@tonjadabik2 priebezne posielaj grafy;)

tonjadabik2
8. júl 2017

@simka2433 oki Dakovam..keby sa daco dialo ta poslem..

sonulienka13
8. júl 2017

@bona69 to uz???? Noo pekne 🙂 ja stale este mam☹ ale uz menšie bolesti.chapem ta.nechat to voľním štýlom.

petuska18
8. júl 2017

Kocky tak ja dnes takto..uvidime zajtra ake to bude..bolesti som mala aj rano este, zajtra snad este raz poistime a budeme cakat, mam kratku LF tak MS ma prist za 8 dni..☺

sugarinka10
8. júl 2017

Ahojte, je možné, že niekomu BT ukazuje ovu, no tá neprebieha?

petuska18
8. júl 2017

@sugarinka10 myslim ze nie..vraj je skor mozne ze ovu test pozitivny ale ovu neprebehla, ale teplota by mala byt istotka 😉

husky48
8. júl 2017

@petuska18 No super.pekne ti stupla.takze ovu prebehla 😉👍

lauritka
8. júl 2017

@tonjadabik2 ved nahod cvicne na zajtra nejaku vyssiu ci oznaci a potom vymazes 😸

tonjadabik2
8. júl 2017

@lauritka skusila som a nic sa nestalo
Neposunulo vobec

sugarinka10
8. júl 2017

@petuska18 známej známa má s tým problém, bo teplota vychádza ale ovu testy nie a vraj ovu neprebehla....a aj tak ide na operáciu... ja si ešte len krátko meriam tak uvidím 🙂

lauritka
8. júl 2017

@tonjadabik2 tak čo s amu nepači. ale nevadi. uvidime ako sa to bude dalej ukazovat, pripadne si označiš sama. ked sa teploty budu aj nadalej drzat

tonjadabik2
8. júl 2017

@lauritka to sa da? Ze si sama zaznacim ovulku??? Hej som zvedava ake teplotky budu dalej.. Dnesa bolelo vlavo dole cely den potom aj brusko dole ale vytoky ziadne..taze pride ms.. Uvidim sama som zvedava

tonjadabik2
8. júl 2017

@lauritka dala som si kalkulacku plodnych dni a ovulky a presne mi ukazalo divaj

tonjadabik2
8. júl 2017

@lauritka eate raz davam graf

tonjadabik2
8. júl 2017

Cyzera to na 2dpo..ci?

lauritka
8. júl 2017

No tri nie? Ta prva zvysena a dnes tretia ked dobre vidim. Ano vies si aj sama.ale nie v tomto programe ale vo fertility.ja som uplne zabudla ze mas inu appku

bona69
8. júl 2017

@sonulienka13 no ja mávam tak dva a pol dna. No a chcem si tento mesiac len tak užívať a nemysliet na to ale neviem či sa mi to podarí,ale už sme začali dnes 😀😀😀💏💏💏

sonulienka13
8. júl 2017

@bona69 nooo ze závidím ☹ pche 😂😂😂ja ako kedy.4-7 dni mavam.dobre robis mojko.dooobre.aj ja si to stale hovorím ake hovienko s toho 😂😂😂vzdy vzdy vzdy aj 300000000 km za mozgovou kôrou nato myslim.

tonjadabik2
8. júl 2017

@lauritka asi hej 3dpo vyzera to tak ano.ja mam ine ten graf tak to.len som skusala ze ci mi to vyrata a vyratalo. Chichi 😀

petuska18
9. júl 2017

Dobre rano kocky, tak ja pokracujem takto a vy? 😊

husky48
9. júl 2017

👍 krasny grafik. Tak uz len cakat a potom testovat 😉

ejuska2586
9. júl 2017

@petuska18 Ja som konecne stupla. Tak uz len dufat, ze sa teplota udrzi hore...

petuska18
9. júl 2017

@ejuska2586 no super, podla mna zajtra budes mat este vyssiu 😉 ja som dnes 3dpo, od 8dpo skusim ovu testy ze ake budu..🙂 ale ak pojde teplota dole tak nie..alebo ma MS predbehne..😁

ejuska2586
9. júl 2017

@petuska18 Hej. Zajtra by mala vyskocit ak to bola ovulka. Co uz fakt dufam, ze hej. Lebo muzicek dnes odchadza na sluzobku...

tonjadabik2
9. júl 2017

@ejuska2586
@lauritka
@bona69
Baby ja rnes takto.. Duf ze neklesne

ejuska2586
9. júl 2017

@tonjadabik2 No krasa. Ta uz neklesne... Si 4 dpo. Len nechapem, preco ti to ten hnusak program nechce zaznacit...

tonjadabik2
9. júl 2017

@ejuska2586 ta uvidime mozno ze treba prestavit ovulku..ked mam zaznaceny 33dnovy cyklus a teraz som mala na 24 den ovulku
.mozno preto..

@lauritka co ty nato???