icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

senta_sofia
27. jún 2014

@mawiya heeej, sak ja som matka roka, tym sa netajim 😀 ale urcite veci uz nemam silu riesit 😀

adamnela
27. jún 2014

Ahojte kočeny...
Hadzem iba graf, kym som doma, ale o chvilu letim do prace, tak docitam si vas v robote cez mobilos. Tak tot moj graf. neviem ci ovulka bola, ci nie, ale myslim, ze asi ani nie, ale sexik aj tak vcera nebol, lebo mm prisiel az neskoro v noci a rano pri detoch sa to neda a ja idem az do nedele do roboty, tak asi aj ked ovu bola alebo bude tento vikend, tak nic z toho tento mesiac 😒
http://www.fertilityfriend.com/home/adamnela

zuzulienocka77
27. jún 2014

Ahojte kočky, no vy ste toho popíííísali. Mala som čo robiť, kým som vás dočítala. A už ani neviem, čo kto popísal 🙂
@jaja9891 je mi to ľúto, čo sa ti stále deje, ale proste to už musí niekedy skončiť a obrátiť sa to na dobré. To už nie je možné. Ale ty si silná žena, muž pri tebe stojí a to je teraz pre teba najdôležitejšie, že si uvedomil veci a bude to pre teba ľahšie bojovať. Skús vypátrať tú milú gynču a ak sa bude dať, tak sa k nej prihlás, hádam ťa už táto nesklame a pomôže ti. Verím, že to už pôjde k lepšiemu 😉
@mawiya ty naša šikovnica, krásne sovičky si uhačkovala. Nôžky sa ti rýchlo zahoja a budeš si s tými tvojimi ratolesťami celé leto užívať
@rybkaa aj ja som mala tento cyklus silnú MS. Druhý deň som sa len čudovala, čo to zo mňa vychádza. Ešte že som bola doma, stále som mala nejakú nehodu, čo sa mi nestalo od základnej 😀
@senta_sofia ty sa mi strašne páčiš, povieš na rovinu, čo si myslíš. Čo je super, treba byť úprimný a niekedy trošku tvrdý. To pomôže viac, ako uľahčovanie situácie alebo prehnaný súcit. Dúfam, že si ma pochopila, že to bolo všetko v dobrom 🙂

senta_sofia
27. jún 2014

@zuzulienocka77 dakujem, pochopila 🙂 vsimla som si, ze casto hovorim to, co si niektori len myslia 😀 neznasam proste pokrytectvo

vejula
27. jún 2014

@senta_sofia inak ty ako? KEdy (ne)čakaš mršku?

senta_sofia
27. jún 2014

@vejula fuuu, tazka otazka takto zrana 😀 kedze mam pocit, ze ovu bola skor, tak pocitam, ze uz ku koncu buduceho tyzdna by ma mohla obstatnit

rybkaa
autor
27. jún 2014

@kubisova podľa mňa si 4 dpo, ovu bola 24 dc, women blbo ukazuje grafy, prípadne si poznač aj hlien, na FF nám radšej hoď link, tam je to prehľadnejšie 🙂
@afra furt trvám na tom, že ovu bola 19 dc, nie 17, neboj nič, ešte vyskočíš hore, možno ti len pomalšie stúpa progesterón 🙂
@adamnela ak pôjde ešte hore, tak bola včera, škoda, že nič z toho, ale možno aj dobre, po takom dlhom čakaní nič nič, máš novú prácu, uži si aspoň ju, decká dostanú dnes vysvedčko a hurá prázdniny, aj muž ti hádam bude viac doma, všetko sa tak pekne spomalí, zlenivie a podarí sa, budúci cyklus to vyjde, neboj 🙂
@zuzulienocka77 no, ja som nehody našťastie ustála, ale furt som to kontrolovala, som v robote, sedím pekne na riti bez pohnutia 😀

chcete vidieť môj nádherný graf? nie? ani sa nedivím, neni čo kukať 😀 začína ako ten minulý http://www.fertilityfriend.com/home/Rybkaa tak hádam sa skončí trochu inak 🙂

senta_sofia
27. jún 2014

@afra inak s tou sestrickou u obvodneho, svata pravda, ja som v utorok vymakla doktorku v ordinacii bez sestricky, to ste mali vidiet tu paniku, ked som povedala, ze chcem dat starsiemu spravit vytery 🙂 hned nas chcela poslat radsej na ORL a neviem kam... inak sme tam boli asi hodinu, lez nasla karty, popocuvala a pozrela deckam do krku a napisala recepty 😀

kubisova
27. jún 2014

@rybkaa rada by som hodila link lenze po anglicky neviem a nemozem to tu nejak dat

rybkaa
autor
27. jún 2014

@senta_sofia ty si pysk, strašne ti fandím, tiež nemám rada pokrytectvo a mnoho ľudí ma nemá rado preto, že poviem aj to čo nemám 😀 a čo ty sa chceš nechať obšťastňovať mrchaňou? žiadne také, nech ťa chlop obšťastňuje 😀

rybkaa
autor
27. jún 2014

@kubisova keď si na FF, klikni na to logo hore v ľavom rohu a skopíruj potom link a ho´d ho sem a je to 🙂

afra
Autor odpoveď zmazal
senta_sofia
27. jún 2014

@rybkaa jaaaj, my uz sa chystame tyzden, ze sa obstastnime, bud zaspim vecer ja alebo on alebo ma maly teplotu a je na mne nalepeny alebo boli muza hrdlo alebo mna hrdlo alebo vytuhneme obidvaja 😀

senta_sofia
27. jún 2014

@rybkaa @kubisova este rybicku doplnim, musis mat nastavenu site home, cize chod do account (ruzove menu hore), your settings, home page settings, save settings a na vrchu tejto stranky mas takym sedym napisane Your Charting Home Page Web Address: tak tu adresu pod tym si skopiruj a niekde uloz, to je ono 🙂 inak da sa tam potom dostat zase cez to ruzove menu - Home, Site home a hodi ta tam

kubisova
27. jún 2014

@senta_sofia dakujem uz som to urobila a slo to rychlo http://www.fertilityfriend.com/home/4e62c0

paskolinka
27. jún 2014

dobre rano dievcata, pri tom citani som si chvilu myslela, ze som pomylila temu a som v nejakom kruzku sikovnych ruk 😀 inak neviem, co to bolo vo vzduchu, ale ja som tuto ms mala tiez taku atypicku, jedno dopoludnie som nechapala, co to zo mna lezie, chodila som ako pinokio, ani sadnut, ani zakaslat, nedajboze kychnut 😕 inak neexistuje nejake pravidlo, ako to ma spravne vyzerat alebo trvat, je to velmi individualne, ale nemala by byt dlhsie ako 7 dni vraj

rybkaa
autor
27. jún 2014

@kubisova no ako vravím, 4 dpo 🙂 ff je predsa len múdrejší ako women 🙂

ria88
27. jún 2014

asi ovu predsa len bola, 16-17DC, este si to jednou teplotou overim cez vikend, snad ma nesklame

ria88
27. jún 2014

zas som zabudla graf 😠

paskolinka
27. jún 2014

@ria88 urcite este zmeraj, ci pojde vyssie, zatial ten narast nie je velmi presvedcivy 😉

kubisova
27. jún 2014

@rybkaa no to hej je mudrejsi ff....zacina uz leto tak uz bude lepsie aj vam hmm

ria88
27. jún 2014

@paskolinka preto pisem, ze si este cez vikend zmeriam 😉 ale poovu teploty mavam nad 36,7, uz len aby to nekleslo. nemam prilis vysoku BT.

mawiya
27. jún 2014

@rybkaa urobím ti ružovú rybu, aj s trenkami ak chceš a mimochodom som najprv čítala ryžovú rybu, kokos už som sa vyplašila 🙂))))

mawiya
27. jún 2014

kuriatka moje hlásim 2DC. včera sa poriadne rozbehla sviňa. juj ale sa teším. už balím do tých inkontinenčných 😀 😀 😀 😀 škoda, že tento mesiac mi ovulka výjde akurát keď bude mužo 2 týždne na služobke. bo od pondelka odchádza a príde až v piatok o týždeň. iba ak by som skúsila fytosoju, tá mi trošku posunula ovulku. čo vy na to? mucke krásny dník vám prajeeeeeeeeeeem. juj detiská sú doma, od rána sa hašteria, nadávajú si, buchocú, hladné sú - krásne to týždne predo mnou .

rybkaa
autor
27. jún 2014

@paskolinka viac ako 7 dní som mávala len v puberte, to som mala tak 7-8 dňovú, ale že na umretie, vyšlo zo mňa asi aj to čo som nemala 😀 potom ako som brala HAK sa to upokojilo a ja som ju blahoslavila, že ako sa dá ms zvládať, bez bolestí a ledva dačo zo mňa šlo...a teraz sa nestíham diviť 😀

rybkaa
autor
27. jún 2014

@mawiya jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej jak sa tešííííííííííííííííííím 🙂

rybkaa
autor
27. jún 2014

@mawiya moja mama si chodí predpisovať ku gyn tie inkontinenčné intimky na malý únik moču a minule poslala otca do zdravotníckych potrieb, nech je to vyberie a on doniesol riadne vložky, nie intimky, že tak bolo na recepte 😀 že on s tým nazad nejde, ani ona nie, tak mi to dala že na, tebe budú dobré na krámy 😀 takže nie si sama, kto používa inkontinenčné vložky miesto krámových 😀 ale akože na noc sú super 😀

mawiya
27. jún 2014

@rybkaa tak ale fakt sú pre mna teraz super. 😀 😀 😀 aj pocikať sa môžem, keby som chcela