Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@selinaliana
Jj ja viem, tak uvidím, len by ma velmi prekvapilo, žeby to vyšlo na prvý krát
@monicka2510 aj mne to vyslo na 1x a to som mala 39
@selinaliana aha, tak uvidim či aj nám 🙂 snažím sa na to nemyslieť
@walkerka Testik je pozitivny a teplotka krasna. Mrsku uz necakaj 😉 Tisko gratulujem 🤰
@ejuska2586 dakujeem😘, bolo by to moje prve tehu🙂 snazili sme sa len tento mesiac, tak som neverila, zeby to mohlo vyjst na prvy krat🙂
@bona69 zlatik co som ti povedala!!!?? Ze kym nepríde tak neprestavaj verit!!! Nikdy nevies ci sa zajtra nevysplha do výšin!!! 🙏🙏🙏😍😍😍🙏🙏🙏❤️❤️💕
@walkerka Evidentne vyslo. Uz len nech sa pekne udrzi a este krajsie vyvija. Uzivaj si to...
@walkerka gratulujem úprimne zo srdiečka 🙏💕💕🙏🙏😍
@ejuska2586 @elly23
@sonulienka13 dakujem vaam😘😘 ste zlate🙂)
@sonulienka13 spravila som posledný test čo som mala doma a cistunky ako prvý sneh,chce veriť ale moje telo je proti mne.ale ty krásne stupas😘😘😘💕💕💕
@sonulienka13 krasne len tak dalej😍
@monicka2510 ahojkyahoj a ty sisi ako dopadla robila si testik 🙂 tie priznaky su podozrive, take na dve //😇
@bona69 zlatik to poznam.☹ ale nerob skóre zavery🙏🙏🙏🙏
@yuppy97 zlaticko to ma mrzi ☹ a tak som verila.🙏🙏🙏 ale treba hlavku hore a Nova šanca je na dosah!!!!! Uz to proste musi vyjsť!!!
Noo ja budem zachvilku na tom rovnako.
Ahojtee, takze dnes 1DC...nevadi, skusame dalej...teraz sa trosku odpojim, ale urcite Vas budem sledovat a budem Vam drzat vsetkym palceky...
Cerstvym tehulkam gratulujem
😘🙏
@sonulienka13 @elly23 dakujem zlaticka za podporu😇urcite sa nevzdavam, dneska mi je sice tazko na srdiecku ale ono to prejde a uz sa tesim na dalsie snazenie🙂tento mesiac skusim kotvicnik, do ovu budem pit rano vecer alchemilku a na obed ten kotvicnik a po ovu vitex jahnaci a bromelain a plus kyselinu listovu a vitamin E+selen a bol by v tom cert aby to nevyslo uz kooonecne🙏este tomu davam dva tri mesiace a ked nic, pojdem k dr nech ma odporuci na podrobnejsie vysetrenia, horm.profil a spermiogram mame v poriadku len vraj potrebujeme cas🙂
@zlatovlaska79 ak by ti zajtra stupla mohla byt ovulka dnes a to by z toho mohlo este nieco byt, drzim palce😇

@katusikkk musím skočiť do obchodu, pretože teraz nemám žiadny doma🙂 preto počkám asi do ráno