icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

zlatovlaska79
30. júl 2017

@yuppy97 takze oplatilo by sa mi za nim cestovat a snazilkovat? Naposledy sme sa snazili v piatok vecer

yuppy97
30. júl 2017

@zlatovlaska79 ako poznam seba, ja bysom som este skusala😉ak to nemas daleko😉

bona69
30. júl 2017

@yuppy97 ahoj moja,mrzí ma že ti to nevyšlo,ale určite tento mesiac 😘😘😘💕💕💕
Mňa brucho bolí jak cert tak čakám čo bude🙏🙏🙏

sonulienka13
30. júl 2017

@yuppy97 zlatom viem ako ti je.to si hovorím aj ja stale bohuzial,ze sa na to vykaslem.ale neda sa to ☹ nejde mi to.ja beriem totok:kyselinu listovú -ale tu na predpis,vitamín E,zinok,Active baby,Pyridoxin,sem tam si supnem NAC,metatonin,kvapky femi od Valovica a teraz som zacala brat aj Rust Hory Tchaj.Tak sa modlim aby to uz vyšlo 🙏🙏🙏🙏

monicka2510
30. júl 2017

@yuppy97 ešte nijako pretože včera som prisla az vecer domov a dnes uz rano odchadzala cize nebol cas kupit test , dufam, ze to stihnem dnes 🙂 merala som teplotu bazalnu aj dnes rano stale 37.2 , aj ten biely stredne husty biely vytok je tiez a obcasne pobolievanie podbruska tiez, vcera som uz myslela, ze pride MS, a potom to ustalo to pobolievanie a tak sa to strieda

selinaliana
30. júl 2017

@monicka2510
@monicka2510 myslim ze si tehu ;)

monicka2510
30. júl 2017

@selinaliana juj bodaaaj by si mala pravduu 🙂

nina88
30. júl 2017

Ahojte, s manželom sme si povedali ze by sme ešte privítali jedného drobca do partie. 😉 v stredu mam dostat, no myslim, ze nedostanem. Test mam biely, ale včera som mala na papieri trocha krvi, podľa mna sa nám drobec uhniezďuje, tak sa tesime. 😉
dám vediet 😉

bona69
30. júl 2017

Tak dievčatá,asi som si zlomila palec na nohe,super, uvidím do rána ako bude vyzerať,či pôjdem na chirurgiu,aspoň ráno budem vedieť teplotu,lebo sa bojím že ak by to vyšlo tak či môžem na rontgen.ja furt dačo 😥

lauritka
30. júl 2017

😨
@bona69 to sa ti ako podarilo.juj to musi boliet

sonulienka13
30. júl 2017

@bona69 boze zlatik.co si robila prosim ta???😞😭🤔

nina88
30. júl 2017

@bona69
Palec na nohe som si zlomila pred mesiacom. Nemusíš ist na rtg lebo aj tak sa nedáva do sádry. Len sa fixuje. Takze Klidek. 😉

nina88
30. júl 2017
bona69
30. júl 2017

@lauritka
@nina88
@sonulienka13 tak mala som plné ruky a šla som z twrasy,no keďže nemáme ešte schody podrobené len palety položené,tak mi špička šľapky tie crosky či ako sa volajú,vošla do diery a ako som urobila krok tak zalomila tesne za nechtom na veľkom palci až mi to krvacalo.boli to jak šľak.asi nepôjdem ani zajtra,som si aj myslela že mi s tým nič nespravia.tak a ráno už uvidím čo bude 😀😀😀💕😶💕

bona69
30. júl 2017
bona69
30. júl 2017

A miesto grafov začneme k téme prikladat palce😁😁😁

sonulienka13
30. júl 2017

@bona69 booote máš to statočne teda ty moja sikulka ☹ dala si si aspon octan?? A potom mozes na modrinu použiť Heparoid.a nabuduce si davaj pozor zlatik🙏🙏🙏🙏

elly23
30. júl 2017

@sonulienka13 heparoid moze az ked krv zaschne...heparoid nie je na otvorené rany...lad si mala dat okamzite

sonulienka13
30. júl 2017

@elly23 ved som napisala ze az na modrinu.najskor odstan 🙂študovala som zdravotku.tak viem 🙂

bona69
31. júl 2017

Ránko,tak až na to že veľmi nemôžem stúpať som z tej teploty nie mudra,ale skôr čakám že dojde mrsina lebo s dosť dole.no uvidíme.ked prídem z roboty tak už budem mudrejsia🙏😀😀

zlatovlaska79
31. júl 2017

Takze dnes ovulku vyznacilo takze nemusim za manzelom cestovat mozem si uzit teply den niekde pri vode 😉

sonulienka13
31. júl 2017

Dobre ranko ☹ tak mi preznacilo ovu.uplne nestastna som ☹ Nesnazili sme sa vtedy akurat ☹ tak zas je to vcuru ☹

lauritka
31. júl 2017

@sonulienka13 a testy si nerobila?

elly23
31. júl 2017

@sonulienka13 ale ved jeden styk tam mas pred tym, nebooooj, mozno to postaci ;)

sonulienka13
31. júl 2017

@lauritka moje,myslis ovu??

sonulienka13
31. júl 2017

@elly23 na nervy som uz s tohto☹

kudusko
31. júl 2017

@sonulienka13 alw vsak 23 dc ano to staci ked to ma vyjst vydezia aj 3 dni 😉

sonulienka13
31. júl 2017

@elly23 moje,pri mojom nešťastí urcite nie☹

sonulienka13
31. júl 2017

@kudusko ja to šťastie nemam ☹

sonulienka13
31. júl 2017

Baby chyta ma depka ☹ ja uz nevladzem.Uz je to tolko rokov.tolko sklamaní a bolestí.na cloveka to sem tam pride.nic v živote neni ťažšie ako splodiť dieťatko.nazvala by som tehotenstvo uz ako vzácnosť!!! A ťažký boj.najtazsi na svete.Taky,ktory si bohuzial clovek ani nekúpi.musi si to len vytrpieť.ach jaaj.co chceme tak vela??? Asi hej.