icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

adrianhka
13. aug 2017

@sonulienka13 a ako vysli ovu testy? Ja som tiez dnes 8DC ale teplota furt klesa a klesa.. lebo este den po kramoch som ju mala 36,8.. dnes uz 36,6.. tak cakam.. asi bud tyzden to pride..

inac dala som si vypocitat jonasa ale nieviem co si o tom mysliet.. vy ste skusali kocky tuto metodu?

ikonica
13. aug 2017

prosim vas ako si nastavim aplikaciu aby mi v grafe ukazovala aj nasledujuce dni a nie len po dnesok?

yuppy97
13. aug 2017

@selinaliana uz odisiel😔stihli sme sa estemi pekne rozlucit tak uz mi ostava len dufat ze ovu bude dnes zajtra to by este z toho mohlo nieco byt🙏hlien mam pekny ukazkovy tak snad😔

yuppy97
13. aug 2017

@sonulienka13 ja som mala take silne bolesti vcera a predvcerom cakala som ze dneska uz budem vysoko😝dnes tiez popichava vo vajecniku tak uz hadam to priiide🙏

yuppy97
13. aug 2017

@ikonica mne to tiez ukazuje len takto neviem ako to zmenit😕grafik mas kraaasny drzim silno palce😇

yuppy97
13. aug 2017

@adrianhka ja som veru neskusala ale pocula som ze niektorym parom to podla neho vyslo tak mozno vyskusam aj to, aj nemozne skusim len nech je to tam❤

ikonica
13. aug 2017

@yuppy97 dakujem.. bojim sa ze to nevyjde pre tie dva dni kedy nevyslo tutu mutu... :/ uvidime...

yuppy97
13. aug 2017

@ikonica spermijky si vedia pockat😉treba verit😇

yuppy97
13. aug 2017

@katusikkk tak ako dnes? 🙂

tonjadabik2
13. aug 2017

Ja dnes takto.. Ovu bola asi akor..

yuppy97
13. aug 2017

@tonjadabik2 dobre to vyzera mohla byt aj 5, 6, alebo 7 a ten pokles mohlo byt uhniezdovanie drzim palce 🙂

tonjadabik2
13. aug 2017

@yuppy97 dufam teda.. Netesim sa predcasne.brusko ma boli asi tri dni ale vcera brutal ako na ms.. Uzivali sme si pekne milovania bez stresu tak snad to konecne vide.. No s nasim stastim hmm.. Ale doteraz som nikdy nemala pokles. Vzdy som sla hore a teraz toto..ze pokles tak snad sa podarilo..velmi by sme chceli dievcatko.malu Barborku.

ikonica
13. aug 2017

@yuppy97 no uvidime... skusim testovat az na 12dpo alebo ked vydrzim tak aj neskor... uz nechcem nachadzat nejakych falosnuch duchov...chcem riadne ciary :D

selinaliana
13. aug 2017

@yuppy97 uhniezdovanie moze trvat aj viac dni myslela som ze to je jednorazovy pokles ci moze viac dni klesat ? A potom hore?

katusikkk
13. aug 2017

@yuppy97
@tonjadabik2
Na uhniezdovanie by to bolo vemi skoro.To je od 5 -10 dna
@yuppy97 ja snes trosku vyssie,ale tak.moje grafy sa niekedy do posledneho dna drzia vysoko.🙂

tonjadabik2
13. aug 2017

@katusikkk ak sa pozries tak je to asi 5 alebo 6 alebo 7dpo a ta dole je 5 alebo 6 dpo.. Takze moze byt.

sonulienka13
13. aug 2017

Už sa to blizi 🙏🙏🙏🤔🤣🤣🤣🤣🤣😂😂😂😂😂👌👌👆

adrianhka
13. aug 2017

@sonulienka13 ja som v rovnakej faze cyklu tiez mam dnes 8DC :D ale u mna este skoro na ovu.. dnes som si robila ovu test a bol tam len duch takze musim este cakat aj teplota je este vyssia.. a ty mavas ako dlhe cykly? ktory DC cakas ovu?

sonulienka13
13. aug 2017

@adrianhka Ahooj 🙂 tak ideme spolu do boja 🙂 u mna je to individuálne 😂😂ja som jak čínska hračka 🙂 všelijako.ja som mala pozitívny ovu test aj v den menzesu 😂👌👍pozri.len pre ukážku.toto su moje predchádzajúce grafy 🙂

sonulienka13
13. aug 2017

@yuppy97 pevne verim ze ano 🙏🙏🙏🙏😍😘😘🙏🙏 Uz to musi proste vyjsť a basta!!!! No nie!!!🙂 mna stale vsetko boli ☹ taka som nijaká ☹ skeptická dnes.ked proste viem,ako to zase dopadne.zbytočne stale testujem,sledujem sa a bla bla bla.kazdy mesiac,cele roky dokola to istením strasne naivná .asi si budem zapisovať kolko som uz minula na ovu testy,na tehotenské,vitaminy,teplomery a podobne.Uz som mohla byt milionárska.

katusikkk
14. aug 2017

@sonulienka13
Cau Sonicka.Myslim ze 8 DC je skoro na ovulku.Usetri testy a vsetko mozne aj nemozne aspon na 11 DC.
Ja som tento mesiac dokonca ani Alchemilku nepila.Teplo bolo a nechcelo sa mi pit caje 😀a
Ja mam 3 DPO.Teplota stupa,ale ved je to na zaciatku.Buduci tyzden mam dva bezecke maratony,takze beriem to tak pozvolna 🙂

katusikkk
14. aug 2017

@tonjadabik2
Pozeram tvoj graf a podla mna ti oznacilo ovulku spravne bez ohladu na to ,ze si pred tym nejaky den nemerala.Takze bola na 20 DC.
Znizenie bolo na 23 DC.Na treti den IP pokles nemohol byt.Ale nadej je do posledneho dna.Aj ten najhorsi graf sa moze na strnasty den vysplhat hore 🙏

zlatovlaska79
14. aug 2017

Mrcha pomaly konci a slubila som muzovi ze tento cyklus nebudem vobec nic merat a asi aj tu na koniku sa odmlcim ...zacnem normalne zit bez velkeho sledovania a snazilkovat budeme kazdy druhy den...ked to ma prist tak to pride uz bolo dost sledovania sa

katusikkk
14. aug 2017

@zlatovlaska79
Myslim,ze si muzickovi dala pekny slub.👍
Vrat sa 4 dni po OVU,vtedy si mozes aj merat BT.Do vtedy ta tu nechceme vidie (myslim to v dobrom)😘

zlatovlaska79
14. aug 2017

@katusikkk ani po ovu nebudem merat je to stresujuce... oznamim vam tu az ked pride mrcha alebo ked nepride 😄

adrianhka
14. aug 2017

@sonulienka13 fiiha, tak to mas teda pekne rozlietane grafy.. zjavne ma na teplotu vplyv viacero faktorov, ked to lieta takto hore.. ci??.. Ja som dnes mala zasa vysoku teplotu 36,80 takze zjavne tu u mna bude anovulacny cyklus alebo co.. Zacala som si merat minuly mesiac v lutealnej a mala som okolo 37, takze zjavne sa mi teplota nezvysila o min 0,3 st ako by mala.. aspon viem, kde je pes zakopany.. :( no meram dalej, aby som mala info.. a jonasou metodu si neskusala?

@zlatovlaska79 presne toto mi hovori aj moj chlap, nic neriesit a skusat kazdy druhy den co to da 🙂 ..ja som si povedala, ze tento mesiac si skusim pomerat, aby som vedela a prip. odhalila nejaky problem.. snazime sa iba druhy mesiac, takze este nemam ten pocit rezignacie, ale skor som zvedava, ako sa vyvijaju veci.. Ale tiez chcem potom prestat a len tak skusat.. vravi sa, ze kazdy druhy den uplne staci, aby clovek vykryl ovulku nech je hocikedy.. Budem drzat palce a hlavne neriesit! treba si uvedomit, ze vzdy nas caka dalsi mesiac, kedy to mozeme skusit opat 🙂

yuppy97
14. aug 2017

Stuuupla som😍uz len nech sa drzi hore🙏

zlatovlaska79
14. aug 2017

@adrianhka dakujem za podporu aj ked davate za pravdu mojmu muzovi my sa snazime od januara a zatial sa nedari ale u nas aj ten vek hra urcite rolu ale nevzdavame to

zlatovlaska79
14. aug 2017

@yuppy97 fuuuhaaa to je riadny vzostup ....tesim sa s tebou nech to dopadne tak akoby sme tu vsetky chceli 🤰

adrianhka
14. aug 2017

@zlatovlaska treba skusat a skusat, ved je to prijemny proces 🙂 ..tak 8 mesiacov este nie je nejaka tragicka doba.. Nasi znamy mali 35 a snazili sa pri prvom 9 mesiacov a pri druhom 4 mesiace a vsetko stihli 🙂 ..asi najdolezitejsi moment je potom rezignacia a absolutne neriesenie a vtedy to pride ako blesk z jasného neba 🙂 ty si rocnik 79? ..kazdopadne do 40tky casu dost! a ty si neskusala jonasovu metodu? sa stale na nu pytam, lebo su velmi dobre referencie.. ale neviem ci tomu verit, alebo nie..

..kocky, teraz otazka do plena, ak by to nevyslo (co nezelam nikomu a verme ze to vyjde), ale predsa, zvazujete casom aj prip. adopciu?