Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@selinaliana ahoj moja a ty ako pokracujes? 🙂 grafik mas krasny mooooc drzim palce🙏
@yuppy97 moja dnes pokles na 36.63 tak v sobotu dorazi ;) no co uz
@yuppy97 no ale tvoj graf vyzera superrrr
@bona69 zlaticko Ajooj 🙂 tak zase dávame preteky??😂😂😂😘😘😘😍
@katusikkk moje,je to mam uplne rozhádzané ☹ nikdy neviem kedy ovu bude.
@tryromy Dakujeem za radu 🙂
no.. ja hlasim 1ďc... nove kolo...
@sonulienka13
Uz si na dobrej ceste,lebo Ti to krasne stupa.🙏
Vidis a zas sa musim s teba smiat (myslim to v dobrom),lebo mi to pripomenulo mna.Zajtra idem do Tatier behat od Tatier k Dunaju.Nne to vychadza nejakych 42 a mozno nakoniec az 51 km.No a vcera herecka som sa vybrala behat a oslepena slnkom som narazila do konara a skrvavil mi polku tvare,Vecer mi dosla kamoska farbit vlasy na tmavo .Az ked som si ich isla umyt,videla som ze mam celu tvar od farby.
Teraz mam chrastu,takze mozem zabudnut na vymyvanie farby z tvare a vlastne to ani nejde.Akoze zlaknem sa sama seba.
Minule som isla s prstom vyskusat ci je olej v panvici horuci.Jasne ze bol.Popalila som si prsty a na to instinktivne som ruku strcila do vody.Keby v tom hrnci nebola vrela polievka,tak by to slo 😅
Takze som mala skoro stiahnutu kozu az po zapastie.
Ale sme teraz dopadli 😒
Vidim to tak,ze musime mat bruska uz tento mesiac,nech len lezime s vylozenimi nohami a nerobime pre istotu nic 😅
@sonulienka13 tak minule ja zlamany palec a teraz ty rozbitá hlava 😀to si môžme podať ruky😁😁💕💕💕
@katusikkk Booozinku.tiez sa ti darí.si mozme ruky podať 😂😂😘 ja to mam v strede cela.jak princezná zo zlatou hviezdou na cele 🙂 ide mi hlavu roztrhať.heeej,s tym olejom to poznam🙂 tiez som to ja blbka tak skusala minule a brusko s prsta ze dovi dopo.veru.bolo by najlepšie,keby nam uz konecne tie bruska narastu a daju nas do bublinkovej fólie aby sme si nic nespravili 🙂
@bona69 zlaticko presne🙂 😘😘😍😍idem ty v stopách 🙂
@sonulienka13
@katusikkk
@bona69 dievcata davajte na seba pozor aj ked mojho prveho syna sme splodili po 6 tyzdnoch marodky co som spadla 18.2.2013 na lyziach rozrezany zadok cca 30cm jazba a adama sme zamiesili 20.4.2013 :D
@sonulienka13 supeeer gratulujeem, pekne ti vybehla teplotka!! Teraz pekne skusajte o stosest 🙂
Ja som uz nestastna.. furt zhruba rovnake teploty.. prikladam foto.. a vcera som si zo srandy spravila ovu test a taky biely ste ho este nevideli :D
@sonulienka13 ty si si robila uz ovu test mas pozitivny?
@tryromy
😂😂😂
Ja som pravidelne cela dochramana.Uz ked nic ine,tak odrete kolena,brada ,lakte zadok.Musim najst nejaku vhodnu polohu pre takto "postihnute" a zapisat ju do knihy 100 poloh lasky.Potom bude 100 + 1.Tento vikend sa mi urcite nieco stane,takze potom sa budem snazit na tom pracovat aj s 30 cm jazvou na zadku 😅😂
@sonulienka13
Tak vyzera to,ze ovulka bola vcera.Krasne ukazkovo na 12 den.
Uz nech je len hore.Po tych rokoch si to asi nikto nezasluzi viacej ako ty .Velmi ti to prajem.
🙏🙏🙏🤰👶❤

Ahojte zenicky🙂tak ovulku mam potvrdenu, vyznacenu🙂teraz uz len cakat😝