icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

yuppy97
17. aug 2017

Ahojte zenicky🙂tak ovulku mam potvrdenu, vyznacenu🙂teraz uz len cakat😝

yuppy97
17. aug 2017

@bona69 vyzera to na 13teho😉drzim palce😉ja som tiez mala 13teho😂

yuppy97
17. aug 2017

@selinaliana ahoj moja a ty ako pokracujes? 🙂 grafik mas krasny mooooc drzim palce🙏

selinaliana
17. aug 2017

@yuppy97 moja dnes pokles na 36.63 tak v sobotu dorazi ;) no co uz

selinaliana
17. aug 2017

@yuppy97 no ale tvoj graf vyzera superrrr

sonulienka13
17. aug 2017

@bona69 zlaticko Ajooj 🙂 tak zase dávame preteky??😂😂😂😘😘😘😍

sonulienka13
17. aug 2017

@katusikkk moje,je to mam uplne rozhádzané ☹ nikdy neviem kedy ovu bude.

sonulienka13
17. aug 2017

@tryromy Dakujeem za radu 🙂

sonulienka13
17. aug 2017

Zlatenka ja takto zatial.Zatial nic moc.Aaale dnes den blbec ☹ rozrazila som si čelo,nedokazem prejsť ani 50metrov tak ma neskutocne bolia kĺby a kosti a vsetko ma rozreve 😭😭😭😭🤔plus bolesti na vaječníkoch uz paaar dni.silne jak šľak.ako by mala prísť mrcha.

ikonica
17. aug 2017

no.. ja hlasim 1ďc... nove kolo...

ikonica
17. aug 2017

A moj pekny prvy grafik.. Aspon som sa pocas tohto cyklu nieco naucila ;)

katusikkk
17. aug 2017

@sonulienka13
Uz si na dobrej ceste,lebo Ti to krasne stupa.🙏
Vidis a zas sa musim s teba smiat (myslim to v dobrom),lebo mi to pripomenulo mna.Zajtra idem do Tatier behat od Tatier k Dunaju.Nne to vychadza nejakych 42 a mozno nakoniec az 51 km.No a vcera herecka som sa vybrala behat a oslepena slnkom som narazila do konara a skrvavil mi polku tvare,Vecer mi dosla kamoska farbit vlasy na tmavo .Az ked som si ich isla umyt,videla som ze mam celu tvar od farby.
Teraz mam chrastu,takze mozem zabudnut na vymyvanie farby z tvare a vlastne to ani nejde.Akoze zlaknem sa sama seba.
Minule som isla s prstom vyskusat ci je olej v panvici horuci.Jasne ze bol.Popalila som si prsty a na to instinktivne som ruku strcila do vody.Keby v tom hrnci nebola vrela polievka,tak by to slo 😅
Takze som mala skoro stiahnutu kozu az po zapastie.
Ale sme teraz dopadli 😒
Vidim to tak,ze musime mat bruska uz tento mesiac,nech len lezime s vylozenimi nohami a nerobime pre istotu nic 😅

bona69
17. aug 2017

@sonulienka13 tak minule ja zlamany palec a teraz ty rozbitá hlava 😀to si môžme podať ruky😁😁💕💕💕

bona69
17. aug 2017

Dnes som poskočila,takže ovulka bola a do konca cyklu nemusím merať, ak klesnem tak až v deň mrchy tak vtedy odmeram 😀

katusikkk
17. aug 2017

@bona69 Drz
im palce nech klesne az o 9 mesiacov 😉

bona69
17. aug 2017

@katusikkk ďakujem,tento mesiac je to siesty pokus 💕 je to normálne že po ovulke bolia bradavky,i keď mňa len ľavá a poriadne, doteraz ma tak neboleli,😁

katusikkk
17. aug 2017

@bona69
Pozeram,ze mas este len 3DPO.To by bolo velmi skoro,lebo vajicko sa uhniezdi najskor na piaty den a az dva dni po tom stupne HCG a moze sa nieco diat.
Ja mam dnes 6 DPO.No musime cakat nic ine nam nezostava ☹

bona69
17. aug 2017

@katusikkk ja viem,ja len že či to môže byť tou ovulkou😀

bona69
17. aug 2017

@katusikkk a ja som myslela že som 4dpo a aj tebe držím palce, všetky 😘😘😘

sonulienka13
17. aug 2017

@katusikkk Booozinku.tiez sa ti darí.si mozme ruky podať 😂😂😘 ja to mam v strede cela.jak princezná zo zlatou hviezdou na cele 🙂 ide mi hlavu roztrhať.heeej,s tym olejom to poznam🙂 tiez som to ja blbka tak skusala minule a brusko s prsta ze dovi dopo.veru.bolo by najlepšie,keby nam uz konecne tie bruska narastu a daju nas do bublinkovej fólie aby sme si nic nespravili 🙂

sonulienka13
17. aug 2017

@bona69 zlaticko presne🙂 😘😘😍😍idem ty v stopách 🙂

katusikkk
17. aug 2017

@bona69
Myslela som 4 a napisem 3.😂
A este som si povedala,ze som len 2 dni po tebe.To asi to teplo 😝

sonulienka13
18. aug 2017

Krasne ranko 🙂 tak ako dievčatá?? Ktorá je na tom ako ja??

tryromy
18. aug 2017

@sonulienka13
@katusikkk
@bona69 dievcata davajte na seba pozor aj ked mojho prveho syna sme splodili po 6 tyzdnoch marodky co som spadla 18.2.2013 na lyziach rozrezany zadok cca 30cm jazba a adama sme zamiesili 20.4.2013 :D

adrianhka
18. aug 2017

@sonulienka13 supeeer gratulujeem, pekne ti vybehla teplotka!! Teraz pekne skusajte o stosest 🙂

Ja som uz nestastna.. furt zhruba rovnake teploty.. prikladam foto.. a vcera som si zo srandy spravila ovu test a taky biely ste ho este nevideli :D
@sonulienka13 ty si si robila uz ovu test mas pozitivny?

katusikkk
18. aug 2017

@tryromy
😂😂😂
Ja som pravidelne cela dochramana.Uz ked nic ine,tak odrete kolena,brada ,lakte zadok.Musim najst nejaku vhodnu polohu pre takto "postihnute" a zapisat ju do knihy 100 poloh lasky.Potom bude 100 + 1.Tento vikend sa mi urcite nieco stane,takze potom sa budem snazit na tom pracovat aj s 30 cm jazvou na zadku 😅😂

tryromy
18. aug 2017

Mna tie moje grafy zabiju uz aj ked by mozno vyzeralo na ovu ono ani za nic nestupne :(

katusikkk
18. aug 2017

@sonulienka13
Tak vyzera to,ze ovulka bola vcera.Krasne ukazkovo na 12 den.
Uz nech je len hore.Po tych rokoch si to asi nikto nezasluzi viacej ako ty .Velmi ti to prajem.
🙏🙏🙏🤰👶❤

katusikkk
18. aug 2017

@tryromy
To mavas take dlhe cykly?😲

tryromy
18. aug 2017

@katusikkk jjmam PCOS takze lietam od 35 do 60 :D