icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

tonjadabik2
6. sep 2017

No baby dnes som zase nemohla odmerat ale po.. Som mala 36,8 taze musela byt vyssie. Tak zase zajtra..ach

petuska18
6. sep 2017

ahojte kocky 🙂 ja tento mesiac zatial takto..dnes 6DPO..kto je na tom podobne a cakame-necakame tento mesiac spolu? 😍

sonulienka13
6. sep 2017

@ikonica moje,este nic neni stratene🙏🙏🙏🙏🙏😘

sonulienka13
6. sep 2017

@lauritka noo ved co uz narobime.ide sa dalej.no nie??🙂 noo ved uvidime ako ma ponatahuje teraz 😂🙏😘😘

sonulienka13
6. sep 2017

@petuska18 len nech ides pekne hore 🙏🙏zatial sa drzis super 😘🤗

petuska18
6. sep 2017

@sonulienka13 dakujem ale oproti poslednym dvom mesiacom som stale nizko, byvala som nad 37 aj 🤔 nevadi, uvidime co z toho bude, ak budem aj na 10DPO hore skusim testik 🙂

katusikkk
6. sep 2017

@tonjadabik2
Ved ked si merala o hodinu neskor,tak si odrataj .Alebo ako po?

ikonica
6. sep 2017

@petuska18 tiez cakam.. Dnes 8dpo

petuska18
6. sep 2017

@ikonica heej? no super, tak budeme necakat spolu 🙂 a MS mas mat kedy? 🙂

ikonica
6. sep 2017

@petuska18 niekde okolo 11.-13.9. Ale moze sa stat, ze aj skor... Tento mesiac viacerym babam dosla mrcha skor.. A ty?

tonjadabik2
6. sep 2017

@katusikkk po sexiku..

alison11
6. sep 2017

@sonulienka13 Tak testuj pre istotu a meraj od 10dc 🙂

petuska18
6. sep 2017

@ikonica hmmm ja tiez tak 12.-13.9...uvidime 🤔atestovat planujes kedy?az ked bude meskat?

katusikkk
6. sep 2017

@tonjadabik2
Ved teplomer mas mat pri posteli rano ,aby si nevstavala z postele .Tak nerozumiem preco si nezmeras pred 😲

ikonica
6. sep 2017

@petuska18 no to vies ze by som aj hned... Skusim aspon do soboty, nedele potiahnut... Ak ked uz ma svrbia prsty kvoli fraxiku..

petuska18
6. sep 2017

@ikonica noo mozno zajtra pozajtra uzby aj nieco maaalo ukazalo 🤔 ak mas testiky tak skus 😘

ikonica
6. sep 2017

@petuska18 uvid9m.. Aj tak iz asi poznam vysledok 😔

petuska18
6. sep 2017

@ikonica ale joj 😘 to nikdy nevies...ale inak aj ja mam tento mesiac uplne taky ze isto nic nebude a som akosi negativne naladena uz od skoro zaciatku cyklu 🙈 musime byt pozitiiivne 🙏🏼

sonulienka13
6. sep 2017

@alison11 zlatko ja uz zacinam merať a testovať vzdy po mrche 🙂 aby ma neprekvapila naaaahodou 🙂

alison11
6. sep 2017

@sonulienka13 Tak super a nezabudni byť pokojná 🙂 To napomôže mať vpohode mať cyklus aj stres,nervozita vie rozhádzať hormóny a aj bt či ovulu.

lucinocka
6. sep 2017

aj mne dosla tento mesiac skor :( na 12 DPO , o dva dni... zletela dole jak na tobogane...

tonjadabik2
6. sep 2017

@katusikkk lebo manzel je pri mne a vstava do prace.neda sa.. A ako kazdy chlap..kazde rano..a pred nim nemeram..nema to rad. To robim tajne.

katusikkk
6. sep 2017

@sonulienka13
zlatko tak uz som divna pomaly ako ty.Minuly mesiac som si myslela,ako ta moze cez ovulku tak dlho pobolievat podrusko.
A mna bolelo v pondelok cez den,vecer prestalo a vcera sa mi bolesti vratili a trvaju do teraz.
Samozrejme ,ze s nemeranim som vydrzala len chvilu,ale aj tak netusim ci OVU prebehla,alebo nie,lebo kazdy druhy den ide hore iba o jeden stupen a mne po OVU sa vysvihne hore.
A plodny hlien bol v nedelu .A to sa mi nechce verit,ze by ovulku som mala az tak skoro.Budem teda merat este aspon 3 dni.Konecna ...😲 🤒

katusikkk
6. sep 2017

@tonjadabik2
Ja si myslim,ze kazdy chlap, kazde rano nieeeeee 😂 😂 😂

katusikkk
6. sep 2017
tonjadabik2
6. sep 2017

@katusikkk moj hej moj furt 😝 vy pmi tuzi velmi po babetku. Ale aj tak furt

katusikkk
6. sep 2017

@tonjadabik2
Tak aj moj chce 🤰 a prave preto mu nevadi ked meram a kludne mi ho aj poda ,keby nebol po ruke.Sexik mame vecer v klude a ked rano ,tak cez vikendy nech nepozerame na hodinky ci stihame do prace.A teda kvoli sexu si budik davat urcite nebudem.Podla mna je to stresujuce.Jedine,ze by sme obidvaja skor vstali A bolo to take spontanne.🙂

sonulienka13
6. sep 2017

@tonjadabik2 ja neriavam s manželom 😂😂😂😂

sonulienka13
6. sep 2017

@katusikkk zlatko ale sme dopadli 😘😘😍😂😂😂aspon som v tom neni sama🙂 aspon vydis,ze nase tela su nevyspitatelne 😂😂😍😘😘😍🤗

katusikkk
6. sep 2017

@sonulienka13
Aj ja,ved my z toho aj srandu mame ked mi cita kolko stupnov tam je a ze teplomer je vo mne uz rano a on musi este 12 hodin minimalne cakat 😂😂
Ved dieta chceme dvaja,tak musi byt nejaka timova spolupraca 😂