icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

katusikkk
6. sep 2017

@ikonica
Teraz mi nejako podla hlienu tiez vychadza,ze uz bola😬
.Dufam,ze rano budem ok a aspon sa bez bolesti vycikam.My sme tu akoze skupina "dodrbane snazilky "😂

waleri17
6. sep 2017

@sonulienka13 jaaj tak to ma mrzi 😕A viem ze sa to vracia lebo endo je aktivna 😕Tak snad cim skor nasetrite alebo sa cim skor podari prirodzene velmi ti to prajem mojko drz sa 😘

sonulienka13
6. sep 2017

@waleri17 dakujem zlaticko🤗🤗aj ja v to silno verim.ze nas tu bude v dobrom slova zmysle ubúdať 🙂

sonulienka13
6. sep 2017

@katusikkk veru je 🙂 mna bolelo dllllho a dlho.a silnoooo ☹

sonulienka13
6. sep 2017

@katusikkk si zabilaaa 😂😂😂😂😂😂😂😂👍👍🤣🤣🤣 to je slabe slovo.sme jak dóchodci 😂😂🤣😍😘😘😘

angelika1992
7. sep 2017

Dnes ma prist ms, mierny pokles v teplote :-/ asi ju mozem ocakavat...od dnes meriam o hodinu skor nakolko skor stavam aj do prace, myslite ze aj to moze mat vplyv na znizenie teploty?

selinaliana
7. sep 2017

@katusikkk dodrbane snaziilky, to si zabila ti poviem. Fajm som sa rano pobavila;)

petuska18
7. sep 2017

@ikonica ahooj ako graf dnes? 🙂 to uz si 9DPO ze? to by si mohla uz aj testik skusit 🙏🏼🙈
ja pridavam svoj, dnes 7DPO a takto som vyskocila...🤔🙄

lauritka
7. sep 2017

@petuska18 dufam.ze dobre znamenie 👍👌

ikonica
7. sep 2017

@petuska18 take nijake to je... celu moc ma bolelo podbrusko...

petuska18
7. sep 2017

@ikonica hmm sak to vyzera fajn 😉

petuska18
7. sep 2017

@lauritka noo uvidime, ak sa budem drzat aj na 10DPO tak skusim testik 🙈😘

ikonica
7. sep 2017

@petuska18 uvidime ci to pojde este hore, alebo spadnem

tonjadabik2
7. sep 2017

Caute baby tak sa zase nedalo odmerat heh😀 ta mozno Zajtra alebo kedy..zAjtra by mala byt ovu podla kalendara ale ta us asi bola. Neviem. Svet sa nezruti ozvem sa. Vy sa tu drzte baby moje. Cmuk

sonulienka13
7. sep 2017

@petuska18 nooo krasne si vyhupla horee 😍😍🙏🙏🙏🙏

sonulienka13
7. sep 2017

@ikonica zlatik ale este si pekne horeee 🙏🙏🙏🙏🙏drzim palceky aby to tak aj zostalo 🙂

katusikkk
7. sep 2017

@sonulienka13
Dnes som sa zobudila nastastie bez bolesti a teplota vyskocila.Takze ovu bola vcera,ale plodny hlien bol naposledy v nedelu a potom nic.Ani tie superplodne spermije by neprezili od nedele a nie tie ktore mam ja k dispozii 😅
Ako keby ich nebolo len malo este aj opacne plavu,pomaly a maju divny tvar 🙄🙄🙄
A ten moj je taky fesak.Ako sa toto mohlo stat 😂

ikonica
7. sep 2017

@sonulienka13 no snad... Nejak nemam pocit ze by to vyslo.. Uvidime najblizsie tri dni ako sa to bude vyvijat.. V nedelu rano testnem, ked nedojde skor.... Alebo aj v sobotu vecer ;)

katusikkk
7. sep 2017

@ikonica
Alebo ked rano vstupne ,tak aj zajtra 😀

ikonica
7. sep 2017

@katusikkk asi nie... Najskor sobota.... Vydrzim... Nepokusaj 😈

katusikkk
7. sep 2017

@ikonica
No idem mimo Sk,ale budem uz rano hladat niekde wifinku ,aby som videla tvoje //🙂

kessica87
7. sep 2017

Baby ako to mám chápať? V utorok som bola u Dr. a videl tam 19mm folikul ale či praskne neviem... Ale pozitívny test bol aj pred týždňom.....
Som 8 týždňov po potrate....

ikonica
7. sep 2017

@katusikkk mno jednu / urcite uvidis :D

katusikkk
7. sep 2017

@kessica87
A testovala si niekedy aj medzi tym ci iba tieto dva dni?

kessica87
7. sep 2017

@katusikkk po prvom pozitívnom to klesalo a dnes som spravila a vykuklo na mňa toto 😨

sonulienka13
7. sep 2017

@katusikkk 😂😂😂🤣záhada totok 🤗🤣😘😘😘noo ken aby si nebola prekvapená.Ked boh da aj motyka vystreli 🙏🙏🙏🤣🤣🤣🤰🏼

sonulienka13
7. sep 2017

@ikonica az v nedeluuuu 😭😭😭😟😟😟to je dalekooo este.to mame tolko čakať???🙏🙏🙏🙏

ikonica
7. sep 2017

@sonulienka13 no... neviem co bol vcerajsi pokles... mozno uhniezdenie.. a tie bolesti vecer a v noci... tak to este nic neukaze... aj ked skor som prechladena ako tehotna :/

katusikkk
7. sep 2017

@kessica87
Ja ovu testy nerobim,ale raz davno to tu nejaka baba davala a ze to bolo po potrate,ale mimomaternicove mala.Vtedy sa telo dava dokopy aj pol roka.Ale ked ti doktorka videla folikul ,tak by som sa drzala druheho 😀

sonulienka13
7. sep 2017

Akurat som si pozerala moj ovu zošit a vzdy som mala pozitivny ovu test na 15dc.zahada totok 😂😂😂😂