Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@sonulienka13 jaaj tak to ma mrzi 😕A viem ze sa to vracia lebo endo je aktivna 😕Tak snad cim skor nasetrite alebo sa cim skor podari prirodzene velmi ti to prajem mojko drz sa 😘
@waleri17 dakujem zlaticko🤗🤗aj ja v to silno verim.ze nas tu bude v dobrom slova zmysle ubúdať 🙂
@katusikkk veru je 🙂 mna bolelo dllllho a dlho.a silnoooo ☹
@katusikkk si zabilaaa 😂😂😂😂😂😂😂😂👍👍🤣🤣🤣 to je slabe slovo.sme jak dóchodci 😂😂🤣😍😘😘😘
@katusikkk dodrbane snaziilky, to si zabila ti poviem. Fajm som sa rano pobavila;)
Caute baby tak sa zase nedalo odmerat heh😀 ta mozno Zajtra alebo kedy..zAjtra by mala byt ovu podla kalendara ale ta us asi bola. Neviem. Svet sa nezruti ozvem sa. Vy sa tu drzte baby moje. Cmuk
@petuska18 nooo krasne si vyhupla horee 😍😍🙏🙏🙏🙏
@ikonica zlatik ale este si pekne horeee 🙏🙏🙏🙏🙏drzim palceky aby to tak aj zostalo 🙂
@sonulienka13
Dnes som sa zobudila nastastie bez bolesti a teplota vyskocila.Takze ovu bola vcera,ale plodny hlien bol naposledy v nedelu a potom nic.Ani tie superplodne spermije by neprezili od nedele a nie tie ktore mam ja k dispozii 😅
Ako keby ich nebolo len malo este aj opacne plavu,pomaly a maju divny tvar 🙄🙄🙄
A ten moj je taky fesak.Ako sa toto mohlo stat 😂
@sonulienka13 no snad... Nejak nemam pocit ze by to vyslo.. Uvidime najblizsie tri dni ako sa to bude vyvijat.. V nedelu rano testnem, ked nedojde skor.... Alebo aj v sobotu vecer ;)
@katusikkk 😂😂😂🤣záhada totok 🤗🤣😘😘😘noo ken aby si nebola prekvapená.Ked boh da aj motyka vystreli 🙏🙏🙏🤣🤣🤣🤰🏼
@ikonica az v nedeluuuu 😭😭😭😟😟😟to je dalekooo este.to mame tolko čakať???🙏🙏🙏🙏
@sonulienka13 no... neviem co bol vcerajsi pokles... mozno uhniezdenie.. a tie bolesti vecer a v noci... tak to este nic neukaze... aj ked skor som prechladena ako tehotna :/
Akurat som si pozerala moj ovu zošit a vzdy som mala pozitivny ovu test na 15dc.zahada totok 😂😂😂😂

@ikonica
Teraz mi nejako podla hlienu tiez vychadza,ze uz bola😬
.Dufam,ze rano budem ok a aspon sa bez bolesti vycikam.My sme tu akoze skupina "dodrbane snazilky "😂