icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

ikonica
9. sep 2017

@sonulienka13 da sa, len po prepocte je to moc drahe... ked si zaplatis rok, stoji ta mesiac len 4.1o, ale normalne mesiac stoji 10 eur... to je dost velky rozdiel.. ale zasa.. ak otehotnies skor, tak ti ten zvysny cas bude na dve veci.... este by sa s tym dalo vydrbat tak, ze sa registrujes na novy mail... a bude ti plynut 60 dni vip zadarmo odznova... lenze stratis predchadzajuce mesiace, ktore uz mas na tomto konte... ale zasa na novom ti ponukne vip clenstvo na rok za cca 27 eur a to je cca 2,10 na mesiac.. co je uplne super cena

zlatovlaska79
9. sep 2017

Baby ja mam depku tento mesiac nemeriam ale myslim ze dnes som tak 13dpo a rano sa mi zdalo ze zacinam spinit cely den ma boli brucho ja nechcem aby prisla ta hnusna mrcha

sonulienka13
9. sep 2017

@zlatovlaska79 zlatinko,hlavne pokoj.vyloz si nôžky a oddychuj.nenamahaj sa.kym sa nespustila tak je dobre.vzdy je nádej.

zlatovlaska79
9. sep 2017

@sonulienka13 neda sa mi nenamahat ani nohy vylozit kedze vikend mam pracovny musim len verit ale dakujem za podporu este pred dvoma dnami som tomu verila ze by sa mohlo zadarit ale teraz stracam nadej

sonulienka13
9. sep 2017

@zlatovlaska79 tak sa aspon šetri ako sa da🙏🙏🙏 a prosiiim ta.ked sa budes opúšťať,tak to je to najhorsie!!! Musis verit aj ked je to tažké a boli to.Ale vzdy je ta nádej a vzdy sa to moze zmeniť!!!! Ja v to verim stale.Stale.A ty tiez zato nic nedáš.Skus sa naladiť troska pozitívne 😘💕💕❤️ A nato sme tu zlatko.Aby sme stali pri sebe a podporovali sa!!!❤️❤️😘😘😘

sonulienka13
9. sep 2017

Heeeej!!! Hoooouuuu 😂😂😂😂 Zajtra sa zacina meraaat!!! Teplomer v lóži nachystany,az sa trasie.To tu zase bude veselooo 😂😂😂👍👍🍾🍾🍾🤣🤣🤣👏🏻👏🏻👆nachystajte si paralen babulky.Lebo vas bude zo mna boliet hlavka 🙂 Chcem odhadnúť 5dni pred ovu koli tomu Bromelainu☝️☝️👆👏🏻👍Hej hoooou 🙂

bona69
9. sep 2017

@sonulienka13 tak ja dúfam že dnes konečne ovulka,ja mám miesto bromelinu nachystaný 💯% ananasovy džús a čerstvý ananás,tak už len čakať na ňu 🙏🙏🙏a budem čakať s tebou💕💕💕nech už to vyjde😘😘😘💝💝💝

sonulienka13
9. sep 2017

@bona69 tak treba piť piť piť a stale len piť a papkat az to pojde von uškami zlatko 🙏🙏🙏😍😍🙏🙏 noo pri mojom čakaní skor zostarneme než sa dočkáme zlatko 😂😂😂🤣

gebrielka1
9. sep 2017

Čo si myslíte o mojom grafe, kedy bola ovu a podľa vzostupu teploty mohlo by sa jednať o tehu? Už niekoľko dní má pobolieva podbruško... Bojím sa že zas budem sklamaná, že zajtra/pozajtra príde tá čo nechcem aby prišla...

selinaliana
10. sep 2017

Baby ja takto uz po ovu. Uvidime co tento mesiac prinesie.

goldmolly
10. sep 2017

Baby, nie su tie teploty nejake nizke? Meriam tam dolu..

ikonica
10. sep 2017

@goldmolly ten graf vyzerea velmi dobre... teploty su v pohode..

ikonica
10. sep 2017

tak babulky myslim, ze ja som tento mesiac uz jasna... este nie som pod ciarou a ms este nemam.. test biely a teplota klesa... uz neverim, ze by sa to vysvihlo hore...

goldmolly
10. sep 2017

@ikonica uf tak to je fajn, tak mi zostava len cakat

lauritka
10. sep 2017

@gebrielka1 ovu mohla byt 18-20dc.prave tam kde ti chybaju teploty. 21 dc uz si hore a drzis sa zatial.

bona69
10. sep 2017

Krásne ránko,tak dievčatá niesom si istá ale dúfam že ovulka konečne bola 🙏🙏🙏dnes už krémový hlien a 36,5 mam už poovulacne teploty tak snáď, včera ma dosť bolel vaječnik 🙏jooj

bona69
10. sep 2017

@selinaliana držím silnooooo palce 💕😘💕

bona69
10. sep 2017

@gebrielka1 vyzerá to super,a čo testik?💕💕💕

petuska18
10. sep 2017

Ahojte kocky, ja dnes 10DPO a graf zatial takto..MS by mala prist o 2-3 dni..
ale test zatial nic 😭
peknu nedelu vsetkym😘

ikonica
10. sep 2017

@petuska18 ved ty si tak pekne poskakujes hore dole... ja uz som riadne klesla.. a klesam kazdym dnom :/

zitusss
10. sep 2017

Ahojte,mávam nepravidelný cyklus tak som sa rozhodla merať si teplotu a sem tam si robím test,prikladám foto dnešného testu a môjho grafu. Myslíte že dnes je ovulácia? Tesne nad grafom tie plusky a mínusky sú ovu testy,ten dnešný som zatiaľ označila ako pozitívny čo asi aj je či? Ale podľa teploty nemala byť ovu včera? Môže byť takýto test aj po ovu? Prvý mesiac meram a testujem tak tomu ešte veľmi nechápem

ikonica
10. sep 2017

@zitusss este nie je pozitivny.. testovacia ciarka musi byt rovnako silna alebo silnejsia ako kontrolna...

zlatovlaska79
10. sep 2017

Takze nic ani pokus cislo 8 nevysiel 1dc😢

ikonica
10. sep 2017

@zitusss pozri si kmoje ovutesty stranku dozadu... pozitivny bol 29.8.

ikonica
10. sep 2017

@zlatovlaska79 ach jo :(

bona69
10. sep 2017

@zlatovlaska79 je mi to ľúto 😞😞💕💕💕

zitusss
10. sep 2017

@ikonica ďakujem 🙂 kedy odporucas ďalšie testovanie prosím ťa? Večer? Či zajtra až?

katusikkk
10. sep 2017

Babulky.Vcera som mala vyznacenu ovulku 14DC a dnes mi to preskocilo na 11 DC 😢 Brucho ma bolelo od 12 DC do 14 DC.
Tak babo rad 😕

ikonica
10. sep 2017

@zitusss ovulacne testy sa robia po 10hod rano do 20 hod vecer... aspon dve hodiny predtym nic nepit... ja som zvykla robit skor vecer o 17, 18 hod... doobeda skor v obdobi ked uz som citila, ze ovula sa blizi... staci raz denne v rovnakom case,.. skus dnes o 18 hod a uz testuj stale len v tom case

ikonica
10. sep 2017

@katusikkk a kxe je problem? tutu mutu bolo.. uz len cakat na vysledok ;) teploty zatial fajne...