icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

rybkaa
autor
5. jún 2014

@afra nejakú ducharinu tam pozorujem 😀 mamatesty tiež nie sú bohviečo ako dakedy boli, je v nich menej farbiva, oni ukazujú dobre, ale až neskôr, že až po vynechaní MS, pred nikdy ani ducha som nemala....najlepšie sú Dr. max, tie veľmi pekne ukazujú, tie od lauritky sú tiež dobré, aj tie som mala, ale tie mi ukazovali často kanáliky. Takže skús dr. max 🙂
@adamnela tento mesiac grep nepijem, zabudla som kúpiť 😀 ale dnes kúpim, robil mi dobre. Bolo to úplne ako bielok, ťahavé, ako sopeľ a asi také množstvo ako do náprstka. Ja nikdy do misy nekukám, aj tak tam nikdy nič nevidím, keď je tam aj moč aj čo 😀 Hlien si sledujem sťahovaním z krčka, ale asi to bol ozaj bielok, lebo včera toho zo mňa dosť vyšlo riedke o boli spermoše a dnes už len bielok, lebo večer bolo sucho 🙂
@paskolinka nekupuj inofolic, ja ti predám čo predám - darujem mojich 10 kg, chceš? 😀

adamnela
5. jún 2014

@rybkaa no tie testy Dr. max su hej dobre, na tie som zabudla 🙂 No tak ked je tu uz bielok, tak ovulka je blizko :D U mna este daleko, pradaleko.....kym budem ovulovat....

paskolinka
5. jún 2014

@rybkaa to bol isto bielok, vsak ked sa aj ovu blizi, co by to bolo 😉 ja teda dzus pijem, mam aj doma aj v robote a potroche odpijam. no vies, s tymi kilami, takych darcov je tu okolo dost, keby to tak este slo 😀 len ma to trochu irituje, ze povedat niekomu ze pribral je akoze neslusne a otriepat niekomu o hlavu, ze je chudy je akoze v pohode 😠

rybkaa
autor
5. jún 2014

@paskolinka ano, chápem ťa....je to rovnaké na pocit, akoby ti niekto povedal že si tučná....lebo v našej spoločnosti je potrebné byť štíhli, to znamená ani chudý ani tučný 😖 iné sa nenosí....no za pokus by to stálo, skúsiť ten inofolic....si chudá preto, že málo ješ alebo ti rýchlo spaľuje?

paskolinka
5. jún 2014

@rybkaa ani jedno ani druhe. jem podla mna dost a vyslovene vsetko a hoci aj neskoro vecer, nemam ziadne dietne maniere. metabolizmus mam skor pomalsi, ale aj tak sa to na mna nenalepi. a takto to mam odkedy som prestala vymyslat s jedlom. kedysi som naramne chcela byt stihla, tak som jedla ovela menej ako teraz, same dietne nezmysly a mala som o asi 8-9 kg viac. fakt je ale ze som v poslednej dobe nejake to 1-2kg schudla a vsetci si to hned vsimli 😒 no nevadi, mozno sa to samo nejako vrati, prip. skusim ten inofolic. ale uplne najlepsie riesenie by bolo otehu a bez rannych nevolnosti 😉

bapsi123
5. jún 2014

musim sa s vami podelit s mojim tohtotyzdnovym trapenim: nielenze dosla mrcha (v nedelu), ktora vlastne nebola v plane, ale od pondelka nam vypli teplu vodu na cely tyzden...normalne ma z toho ide porazit ...v pondelok hrdinsky som sa postavila do sprchy, ze to dam, ved otuzovat treba, no dala som to iba po kolena 🙂 🙂 ..trosku na odlahcenie 🙂 🙂...btw. nakoniec sme skoncili u svokrovcov, aby ste si nemysleli,ze sa neumyvam 🙂 🙂 🙂

bapsi123
5. jún 2014

@paskolinka dakujem, vyskusam to, ci mi to pomoze 🙂

paskolinka
5. jún 2014

@bapsi123 tak to je zákon schvalnosti, ms dojde neplánovane a este aj vodu vypnú ... Čo viac si môžeš želať 😠

ivet1987
5. jún 2014

Tak dnešní test odpoledne, citlivost 25, takže věřím, že zítra teplota zase stoupne. Uff, už jsem klidná 🙂 A hlavně spím v ponožkách 😀

sofi88
5. jún 2014

zienky, tak ja dnes teplota rovnako ako vcera, robila som si dalsie testy, jedne rano a jeden poobede a oba su silnejsie ako tie vcera a predvcerom...zajtra rano idem na krv, nech sa mi to potvrdi... to spinenie mi robi starosti... a brusko stale boli ☹

ivet1987
5. jún 2014

@sofi88 Prosím tě vás holek je moc, držím pěsti, a shrnutí? Kolikátý jsi DC, kdy co jak , něco jsem o nějakém nesílením testu četla včera...

sofi88
5. jún 2014

@ivet1987 ale ved tebe pekne silnie 🙂 nemas sa coho bat... ja som 12 DC, moj nezosilnel velmi ale vidno to...

ivet1987
5. jún 2014

@sofi88 Jo tak na to že je to 25 citlivost odpoledne, včera dělané 10 citlivost, tak krásné. Pomaličku asi začínám věřit 😀 Jen mě ráno vylekala ta teplota že spadla o 0,2 stupně. Tak držím pěsti, ať to dobře dopadne!!!!

senta_sofia
5. jún 2014

@sofi88 neboj, ak to bude pozitivne, vyfasujes duphaston a budes lezat s vylozenymi nohami doma 😉

adamnela
5. jún 2014

@sofi88 nemozes hodit foto?

sofi88
5. jún 2014

@ivet1987 dakujem pekne, aj ja ti drzim palceky, nech je to vytuzene tehu, testy vyzeraju nadherne 🙂 kym nekles na predovulacne, nemas sa coho bat... 🙂
@senta_sofia no super 😀 lezat doma sa mi nechce... treba nam splacat uver a na to potrebujeme 2 platy...a nie doma PNkovat 🙂
@adamnela nefotila som ho.. zajtra pojdem na krv a pockam co bude.. uz sa nechcem zatazovat testami.. este urobim mozno jeden rano, pre svoj vnutorny pokoj, aby som si potvrdila, ze tam nejdem zbytocne 🙂

adamnela
5. jún 2014

@sofi88 tak drzim palce a hned nam daj zajtra vediet ako si dopadla 🙂

rybkaa
autor
5. jún 2014

@bapsi123 no pána beka, týždeň bez teplej vody a mrcha k tomu, to je "radosť" 😠 tak vieš ako to robili naše staré matere, nahriať vodu v hrnku na platni a ošpliechať sa zospodu v lavóre v komore 😀 😀 😀

rybkaa
autor
5. jún 2014

@adamnela tebe sa už hady nepáčia? vytváraš teraz harmoniky, čo? 😀

rybkaa
autor
5. jún 2014

@sofi88 hcg stúpa každé dva dni, takže silnejší by mal byť zajtra. No krv ti to jasne potvrdí, neboj sa nič, verím, že to bude tam 🙂 Silno držím palce 🙂

ria88
6. jún 2014

Ahojte, neoficialne finale je tu, v nedelu, mozno v pondelok dojde MS. Posledny graf http://www.fertilityfriend.com/home/ria

kubisova
6. jún 2014

@rybkaa mozem uz po skončení mrchy pit grepovy dzus ci radsej neskor

afra
Autor odpoveď zmazal
senta_sofia
6. jún 2014

@sofi88 myslim, ze keby sa ti potvrdi, ze si tehotna, tak budes rada, aj keby si mala zo zaciatku kludovy rezim a neboj, ono sa to vzdy nejak utrasie, aj z PNky kvapne nejaka koruna 😉 dieta je za vsetky drobne

ivet1987
6. jún 2014

Opravdu za to můžou ponožky 😀
http://www.fertilityfriend.com/home/ivet1987

senta_sofia
6. jún 2014

@rybkaa @jaja9891 @zuzulienocka77 @mawiya @adamnela @paskolinka a dalsim pred ovulkou posielam lienky pre stastie 😀

adamnela
6. jún 2014

Ahojte kočky 🙂

@rybkaa no momentalne sa mi paci W 😉
@ivet1987 no super, vidis, parada 🙂

Ja takto dnes: http://www.fertilityfriend.com/home/adamnela

zuzulienocka77
6. jún 2014

@senta_sofia jeeej ďakujem 🙂 , dúfam, že naozaj prinesú šťastie 😉 . Ja akurát z nudy pred ovulkou pozorujem môj terajší skoro graf a minulý a zistila som, že sa na seba podobajú 😀 . Len o pár dní skôr. Takže podľa mojich výpočtov a pozorovaní, príde ovula v pondelok 😀 😀
http://www.fertilityfriend.com/home/4f3862

adamnela
6. jún 2014

@senta_sofia to nema chybu, uzasna fotka 😉

rybkaa
autor
6. jún 2014

@kubisova stačí tak 5 dní pred ovulkou začať piť, ja vypijem tak 0,5 litra denne 🙂