icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

mawiya
1. júl 2014

@jaja9891 heh aj keď z nohami v sadre 🙂

jaja9891
1. júl 2014

@mawiya no ved o to si dokonalejsia 🙂 a jedinecna 🙂

adamnela
1. júl 2014

@jaja9891 vies co, nikdy som veru nemala pravidelnu mrchhu, ale potom som mala HAK, takze to bolo ok a teraz mam zasa dlhe cykly. takze moje telo je asi takto nastavene, ja neviem 😒
@sjuzan77 Neviem, ale keby to bol anovulak, tak asi by teploty skakali hore dole, ale u mna sa to drzi pekne v rovine celkom..sama tomu nerozumiem, ale ak sa tento tyzden nic neudeje, tak skocim buduci tyzden k dr., nech ma mrkne, ako to tam vnutri vyzera...

jaja9891
1. júl 2014

@adamnela na anovulak to nevyzera,ako vravis,mas pekne dole teploty... hmmm,ktovie,skus zbehnut k dr.,inak nikdy ti nic na take dlhe cykly nevravela?mozno by ta prezrela,spravila HP,alebo nieco a budes pokojnejsia... ale ako vravis,mozno ozaj mas tak nastavene telo...

sjuzan77
1. júl 2014

@adamnela je to fakt zvlastny graf, asi by som sa tiez priklonila k tej dr, nech pozrie, ako sa veci maju.

senta_sofia
1. júl 2014

@adamnela minuly mesiac tiez stacilo pohrozit sa vyvolavackou a uz aj si ovulovala 😉)
@mawiya no, tebe tiez ku stastiu chyba uz len ta vyvolavacka, nech mas este raz kramy 😀 samozrejme, myslim to ironicky 🙂 ja proste dufam, ze ti ta sadra prinesie stastie 😉) nakresli si tam odo mna jeden stvorlistok

adamnela
1. júl 2014

@jaja9891 no pockam tento tyzden a skocim ku tej dr., asi by bolo fakt najlepsie dat si spravit ten hormonalny profil a uvidim...
@sjuzan77 no veru je to u mna zaujimave veru 😒
@senta_sofia no bodaj by to vyslo az na vikend 🙂 Som doma, mam volny vikend... 😉 V nedelu chceme ist s detmo do ZOO do Bojnic, tesim sa 🙂
@mawiya a ozaj fakt, napis si nas kazdu jednu na tu sadru 😉 pre stastie samozrejme 🙂

kubisova
2. júl 2014

@mawiya ale ale musis prist na nejaku polohu

kubisova
2. júl 2014

@adamnela dobre ranko tak ako stale ovu v nedohľade jo jooj

senta_sofia
2. júl 2014

@kubisova pekne, kedy ti zvykne pred menstruaciou klesnut teplota?

zuzulienocka77
2. júl 2014

Dobré ránko žienočky,
@kubisova len tak ďalej, už len stúpať a držať sa hore 😉
@adamnela no jémine, kde sa už tá ovulka zabudla!!!!
@jaja9891 cysta sa už dúfam, vyplavila a je fuč!
@mawiya no moja, ty si si riadne ublížila ☹ , ale si číslo, z každej situácie vieš vyťažiť a prekrútiť to na srandu, tí tvoji chlapi sa musia mať pri tebe skvele 😀

no a čo sa týka mňa, mám nejaké vysoké teploty 😒 , dnes typická poovulačná, neviem, čo to má znamenať. 2 dni po MS som si dala Lactofeel, na ten môj výtok, ale včera som si už nedala, tak neviem, či to môže ovplyvniť teplotu. No uvidím, čo ďalšie dni nameriam. Skúsim aj druhý teplomer, lebo tento mi padol na zem, ale tak sa hádam nepoškodil 🙄
http://www.fertilityfriend.com/home/4f3862

kubisova
2. júl 2014

@senta_sofia ten den-dva mi klesa

kubisova
2. júl 2014

@zuzulienocka77 stale sa mi zda ze teploty su take nizke

kubisova
2. júl 2014

@zuzulienocka77 ty mas po mrche a mas vyssie teploty nez ja uf

senta_sofia
2. júl 2014

@zuzulienocka77 nestras 😀 mala si nejake priznaky, ze by ovulacia mohla byt? podla mna si len poskocila od radosti 🙂)
@kubisova myslim, ze to je v pohode, ty mas aj predovulacne nizke, ale ono to moze este stupnut

zuzulienocka77
2. júl 2014

@kubisova ved to je ten problém, že min.cyklus som mala po MS 36,3-36,5 a teraz som na poovulacnych 😒

zuzulienocka77
2. júl 2014

@senta_sofia všetky tri sú dosť vysoké na toto obdobie 😀 , ja nemám žiadne príznaky nikdy. Ovulka nemohla byť tak skoro, šak by som mala zasa krámy 😠

senta_sofia
2. júl 2014

@zuzulienocka77 😀 😀 😀 co ty mozes vediet, mozno sa lutealka rozhodla, ze sa predlzi 🙂

zuzulienocka77
2. júl 2014

@senta_sofia na 20 dni 😀 😀 😀 😀

zuzulienocka77
2. júl 2014

@senta_sofia Asi som sa rozpálila, včera sme mali s mužom 11 ročné výročie spolubytia 😀

senta_sofia
2. júl 2014

@zuzulienocka77 sak nech ma vajco cas, uhniezdit sa, takto mu vzdycky mrcha sliape na paty 😀

kubisova
2. júl 2014

@senta_sofia vsak uvidime dopredh nejdem nic hovorit radsej....
@zuzulienocka77 tak mozno klesnu a potom uz bude stupat

zuzulienocka77
2. júl 2014

@kubisova v to dúfam 😉

paskolinka
2. júl 2014

@mawiya este tri týždne? 😨 A to na oboch nozkach či len na jednej? No chudatko... Ale tak budeš princezná aspoň dlhšie 😉

paskolinka
2. júl 2014

@maciatko115 graf zatiaľ pekný, aj tí tie teploty aspoň akotak klesli 😉 ovu tak okolo 15 DC čakáš, vsak?

jaja9891
2. júl 2014

@zuzulienocka77 no mam pocit,ze cysta tam stale je,citim taky tlak v boku,uvidime co to bude,ale ms je slabucka oproti minulemu mesiacu,nechapem uz tomu... a nie si chora?hmm... ze by ovu prekvapila??no toto sme tu este nemali 😀 zlepsis nam statistiku 🙂 alebo mas este progesteron v krvi....ja som mala minuly cyklus tiez vyssie teploty na zaciatku,az okolo ovu poklesli.... no s tou mojou cystou,ktovie co to ovplyvnilo 🙂

jaja9891
2. júl 2014

@kubisova no pekny graf,len sa drz hore 😉 nech uz pribudne nejaka tehulka a nakopne to tu 🙂

rybkaa
autor
2. júl 2014

@maciatko115 vyzera ako moj 🙂 pekne ti to kleslo, aj ked mas dosť vysoke teploty, tiez mi ich tak dvihalo od inofolicu

zuzulienocka77
2. júl 2014

@jaja9891 bože len ja sa bojím, či nemám aj ja cystu. Mám pocit akoby som mala pravý vaječník napuchnutý 😲 . No uvidím, čo ďalšie teploty