icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

petuska18
14. okt 2017

@katusikkk jasneee ideme na to, aj ked ja nemam s kym🙈🤔😃

katusikkk
14. okt 2017

@petuska18
A polovicka vobec nepride??😨

petuska18
14. okt 2017

@katusikkk no uvidime ci tento mesiac vobec pride...resp pride zajtra na otocku, ale to budem 2DC 😂 a inak zatial neviem kedy najskor sa dovaliii🙂

alison11
14. okt 2017

Ahojte babenky jazatiaľ 5dc dúfam,že čoskoro skončí a budeme sa môcť pustiť do ďalšieho kola a dúfam,úspešného 🙂.avy ako?

bona69
14. okt 2017

@sonulienka13 ahoj mojenko, sledujem vás a čítam, len tento mesiac sa snažím vôbec na to nemyslieť a bola som trošku v depke z toho,každý kolo mňa s bruchom,a ani sme sa nejak netrafili do ovulky,ak tento mesiac nic tak budúci skúsim inofolic a v novembri idem na kontrolu k dok s tou čistou. Ja už som si myslela že tebe sa zadarilo,mi to bolo ľúto že nič,mojej známej sestra má tú endometriózu a bola na operacii a na pol roka brala niečo aby nedostala menzes a potom otehotnela a vtedy mala 40 preč,2roky na to otehotnela s druhým synčekom,tak nezufaj,určite sa ti to podarí. Tak len pre zaujímavosť môj grafik no ale ani poriadne nemeriam tento mesiac,💕💕💕💕

janedoe
14. okt 2017

@petuska18 mne to tusim ten isty test urobil minuly mesiac. Celkom pekny duch a drb. Teta Irma sa aj tak dovalila. No ja som dnes tiez klesla, takze ta asi zajtra nasledujem 😊 Tak na julovciatka 🙏 🍾🍻

janedoe
14. okt 2017

@alison11
@vikanemo dakujem baby 😊

sonulienka13
14. okt 2017

@bona69 zlatenkooo,hlavku hore 🙂 bude dobre.aj ja si to stale hovorím 🙂 ja budem v tejto skupinke este ako 80rocna,s fajkou v puse,s natocenimi vlasami sediet v hupacom kresle a protézu budem mat vedla seba v pohári 😂😂😂😂🙈a samozrejme,budem citat koníka 🤣🤣🤣🤣🤣😹😹😹

sonulienka13
14. okt 2017

Pozeram na pluske Co s kaskou(vydela som 1000x) a moozem takto revat???? Vsetko doľahlo na mna ☹ ach jaaj.nejaka som posledné dni veselo-precitlivelá.

lolitqa
15. okt 2017

Žienky ja dnes ráno takto 🙄 akosi som si stúpla 😂

katusikkk
15. okt 2017

@lolitqa
To uz mozes aj test robit nech vidime ciarky ako hrom 😲

lolitqa
15. okt 2017

@katusikkk robila som, sneho biely 🙄😂 ja uz vyckam do ms, a potom testnem, lebo sa tým len znervoznujem či co 😏

katusikkk
15. okt 2017

@lolitqa
Dnes si robila??Hod ho sem,nech posudi nezavisly snem 😝

lolitqa
15. okt 2017

@katusikkk dnes dnes ale uz je v koši, fakt tam absolútne nič nebolo...ale v stredu ma prísť mrška,,,tak ak nepríde hneď testujem a ak tam uvidím nejaký náznak hodím to sem 😊

katusikkk
15. okt 2017

😀
Tak dufam,ze tam nebude duch,ale silna ciarka 🙏

goldmolly
15. okt 2017

A je to v ..... Strasne som sklamana a smutna... 😢😢😢😖😖😖

katusikkk
15. okt 2017
vikanemo
15. okt 2017

Babyyy,tak vcerajsie nadsenie opadlo a blizim sa k tej mrche😲ako ju len porazit

lauritka
15. okt 2017

@vikanemoeste to nie je stratene si len 10 dpo, zajtra to zase moze vyskocit hore

lauritka
15. okt 2017

@goldmolly aj ty si stale relativne hore. uz si robila aj test ?

goldmolly
15. okt 2017

@lauritka robila som si, a nieco sa mi na nom mari ale isto si len namyslam...

lauritka
15. okt 2017

@goldmolly daj foto 😝

goldmolly
15. okt 2017
ajka32
15. okt 2017

@goldmolly mne sa tam nieco mari 😉

goldmolly
15. okt 2017

@ajka32 ved to ze aj mne, nazivo omnoho viac

ajka32
15. okt 2017

@goldmolly skus testik zajtra alebo pozajtra ale podla mna to vyzera dobre 😉 drzim palce 🙏

goldmolly
15. okt 2017

@ajka32 uz mam nakupenu zasobu, akurat som bola v lekarni 😂 dakujeeem

janedoe
15. okt 2017

@goldmolly aj mne sa tam cosi mari 😉

lauritka
15. okt 2017

@goldmolly no vidim nejaky dusik ✌

goldmolly
15. okt 2017

Slabucke to je ale vidno nieco aj v negative.. Pobolieva ma brucho trochu uz par dni, akoby som mala uz uz dostat.. Vcera som mala zavrat, ze som myslela ze odpadnem.. Len ta teplota mi nejde do hlavy 😕