icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

ejuska2586
20. okt 2017

@vikanemo To je dosť zlé. Musíš si bojovať za vyšetrenia. Ja som si ich vydupala a som strašne rada, lebo sme tak ďaleko, ako sme nikdy neboli.
Ďakujem, ale ešte ani z ďaleka nie sme za vodou. Ja budem kľudná až keď budeme mať naše drobčiatko v náručí, čo isto chápeš po tých tvojich potratoch. Strach tam potom je stále.

alison11
20. okt 2017

@vikanemo Včerajší test tu máš clearblue tie sú najcitlivejšie preto na obyčajnom aký si dnes robila nebude ešte tak veľmi silný keď si len 1-2 týždne tehu,riadne koľajničky budeš mať asi tak budúci týždeň okolo stredy. podľa mňa zajtra budeš mať silnejšie //.😉

vikanemo
20. okt 2017

A viete co? Kaslem uz na vsetko,ziadne dalsie testy si uz robit nebudem,pockam na mrchu,medzitym si necham sp
ravit vysetrenia a zmenim lekara, a nikdy,ale uz nikdy si nebudem testy robit tak skoro☝️

vikanemo
20. okt 2017

@alison11 ved prave clearblue je 25kovy teda menej citlivy ako tento 10kovy

vikanemo
20. okt 2017

@alison11 ako je teda mozne,ze 25kovy mi ukazal a 10kovy nie? Som z toho magor, ziadne trsty uz nerobim😭😭😭

goldmolly
20. okt 2017

@vikanemo bozeee drzkaj sa 😢 urcite daj vediet.. Ale nie je to v tom ze mas zriedeny moc? Ja si teda vzdy robim z ranneho a ciarky nie su uplne take ako kontrolne.. Toto je dnesny 25 kovy zo 101 drogerie

vikanemo
20. okt 2017

@goldmolly no zlatik tak u idime,tebe drzim prstyyyyy a ja uz tomu necham volny priebeh

alison11
20. okt 2017

@vikanemo Tieto 10 a 25-ťkové nerozumiem len toľko viem,že digi testy ukážu už aj 1-2 týždne zatiaľ čo obyč pásiky len pred ms deň-dva najskôr zato ovulačné ukážu po oplodnení a uhniezdení 5-6deň.

vikanemo
20. okt 2017

@alison11 no ja som citala, ze digi su polokvantitativne ( teda krvne v laborkach su kvantitativne, lebo ukazuju hladinu) kdezto obycajne na moc su len na zibrazenie ano-nie,teda ci sa vobec v moci hcg nachadza, takze teoria hovori o tom, ze ak telo zeny nevylucuje hcg do mocu, nemusia sa zobrazit ciarky druhe, je to indivindi u kazdej,preto niektorym zenam sa ukazuje mocovy test cele tehu negativne, i ked hladina v istom tt zacne opat klesa a ustali sa a vyplavuje sa uplne v sestonedeli,takze skusim len nadalej s teplotou a nechavam tomu volny priebeh a nebudem sa stresovat testami,co ma prist pride,no prax ukazuje podla prispeckov napr tu na MK,ze ciarka silnela alevo slabla a doslo k potratu,pre istotu som si spravila restart,odznacila som v ff pozitivny tt a u idime ako sa bude vyvijat teplota, ff mi vyznacil den testovania na utorok 24.10. Tak kto vie,posledna skuska spravnosti a aspon budem vediet do buducna co ocakavat a ze netestovat skor,bud preto lebo je to prilis skoro alebo preto,aby sme sa nesklamali😉

spring19
20. okt 2017

Ahojte kočky, ozývam sa po čase aj s grafom 🙂

spring19
20. okt 2017

@goldmolly
@vikanemo
Držím palce!!! 🙏🍀

goldmolly
20. okt 2017

@spring19 dakujemeee 😘 u mna zatial asi vsetko ok, tak uvidime u lekara.. Tie 2 tyzdne su nekonecneeee 😖

spring19
20. okt 2017

@goldmolly viem si predstaviť 🙂 ale neboj, rýchlo to ubehne. To už len týždeň, potom dušičky a ideš... 😎

bona69
20. okt 2017

1dc

goldmolly
20. okt 2017

@spring19 jaj zlata si 😘 vsetky ste tu zlateeee, nejako som si vypestovala zavislost na tuto stranku 😎😂

vikanemo
20. okt 2017

@bona69 skodaaa, aspon sa zachviku zacnete opat snazit😚😚😚

alison11
20. okt 2017

@spring19 Pekný grafík,tak nech sa bt držká hore a aby si sa dočkala // 🙂

alison11
20. okt 2017

@bona69 Je mi ľúto,ale ďalší cyklus je váš 🙂

alison11
20. okt 2017

Toto sú moje detičky a nová členka rodiny Jessi dnes sme si ju priniesli domov 🙂

0507
20. okt 2017

@bona69 mrzi ma to, ale nebud smutna, nabuduce to vyjde 🙂

spring19
20. okt 2017

@alison11 ďakujem 😘
Krásne detičky máš. 🙂 Aj hafan je zlatý. 🙂 Aká je to fajta?

@bona69 to mi je ľúto ☹

bona69
20. okt 2017

@vikanemo
@alison11
@spring19
@0507 dievčatá v utorok som sa objednala k jednej liecitelke,tak uvidím čo mi povie, či mi zistí nieco, to je taká beznádej,že s tým neviem niečo robiť 😞 tie 1dc ma strašne ničia 😢😢😢ani krava nepomohla😀😭😀😭🐄🐄🐄

sonulienka13
21. okt 2017

Dobre ranecko lásky 🙂 majte dnes krasny dnik 🙂 ja stale nic.nevyznacilo ☹ totok bude dlllhy cyklus.

sonulienka13
21. okt 2017

@alison11 jeeej zlatik 😍😍😘😘😍krasny su veru 🙂 aj havinkoo🙂 tak aspon Vám je veselo🙂

sonulienka13
21. okt 2017

@bona69 zlatik hlavku hore ☹ viem,ze ta bezmocnosť boli.clovek dúfa a verí kazdy mesiac a furt je to na prt.Ale nevzdávame sa zlatko!!!! Co by to uz bolo 😉Bojujeme láska moja 🙂

spring19
21. okt 2017

@bona69 verím, že pomôže. Potom daj vedieť čo zistila (keď sa na to budeš cítiť). 😘

spring19
21. okt 2017

Ahojte, tak ja dnes takto... 🙂 Dúfam, že aj zajtra ostávam hore a vyznačí mi to ovulku.

alison11
21. okt 2017

@spring19 Havko je kríženec neviem akých psov,ale mala by byť menšieho vzrastu,muž vto dúfa,nechce veľkého psa.
@sonulienka13 Ďakujeme veru aspoň sa mám o koho + starať kým sa nám podarí babulko

lolitqa
21. okt 2017

Tak ja baby očakávam že dnes alebo zajtra príde mrška...samozrejme načas,,,môj cyklus je 32-33 dni,,,no konečne viem že teda LF mam akúsi dlhšiu, nejakých 17 dni,,,je to v poriadku?

sonulienka13
21. okt 2017

@alison11 noo ved samozrejme 🙂 verim,ze čoskoro bude aj babynkoooo 😍😍😍😍😘🙏🙏