Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
A viete co? Kaslem uz na vsetko,ziadne dalsie testy si uz robit nebudem,pockam na mrchu,medzitym si necham sp
ravit vysetrenia a zmenim lekara, a nikdy,ale uz nikdy si nebudem testy robit tak skoro☝️
@alison11 no ja som citala, ze digi su polokvantitativne ( teda krvne v laborkach su kvantitativne, lebo ukazuju hladinu) kdezto obycajne na moc su len na zibrazenie ano-nie,teda ci sa vobec v moci hcg nachadza, takze teoria hovori o tom, ze ak telo zeny nevylucuje hcg do mocu, nemusia sa zobrazit ciarky druhe, je to indivindi u kazdej,preto niektorym zenam sa ukazuje mocovy test cele tehu negativne, i ked hladina v istom tt zacne opat klesa a ustali sa a vyplavuje sa uplne v sestonedeli,takze skusim len nadalej s teplotou a nechavam tomu volny priebeh a nebudem sa stresovat testami,co ma prist pride,no prax ukazuje podla prispeckov napr tu na MK,ze ciarka silnela alevo slabla a doslo k potratu,pre istotu som si spravila restart,odznacila som v ff pozitivny tt a u idime ako sa bude vyvijat teplota, ff mi vyznacil den testovania na utorok 24.10. Tak kto vie,posledna skuska spravnosti a aspon budem vediet do buducna co ocakavat a ze netestovat skor,bud preto lebo je to prilis skoro alebo preto,aby sme sa nesklamali😉
1dc
@alison11 jeeej zlatik 😍😍😘😘😍krasny su veru 🙂 aj havinkoo🙂 tak aspon Vám je veselo🙂
@bona69 zlatik hlavku hore ☹ viem,ze ta bezmocnosť boli.clovek dúfa a verí kazdy mesiac a furt je to na prt.Ale nevzdávame sa zlatko!!!! Co by to uz bolo 😉Bojujeme láska moja 🙂
@spring19 Havko je kríženec neviem akých psov,ale mala by byť menšieho vzrastu,muž vto dúfa,nechce veľkého psa.
@sonulienka13 Ďakujeme veru aspoň sa mám o koho + starať kým sa nám podarí babulko
@alison11 noo ved samozrejme 🙂 verim,ze čoskoro bude aj babynkoooo 😍😍😍😍😘🙏🙏

@vikanemo To je dosť zlé. Musíš si bojovať za vyšetrenia. Ja som si ich vydupala a som strašne rada, lebo sme tak ďaleko, ako sme nikdy neboli.
Ďakujem, ale ešte ani z ďaleka nie sme za vodou. Ja budem kľudná až keď budeme mať naše drobčiatko v náručí, čo isto chápeš po tých tvojich potratoch. Strach tam potom je stále.