Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@kubisova no kráásne, ťuk ťuk, nech držíííí teplotka. Kedy to nedostaneš?
@senta_sofia uf to hádam až tak neskoro neprídem 🙂 Už som stratila cvik 😉
@sjuzan77 ja som pila aj pijem alchemilku a veľmi mi pomohla v nepravidelných cyklom a po skončení kojenia. Myslím, že s tým nič nepokazíš. Je to dobrý čajík na ženské veci. Pije sa do ovulky 😉
@sjuzan77 co sa alchemilky tyka, ja som to kedysi dost studovala na internete a nepodarilo sa mi nic moc zistit. niekto pise ze pred ovu treba pit, niekto po ovu, niekto ze cely cyklus, niekto ze pred a pocas ms... no chaos strasny 🙄 a este sa rozlisuje alchemilka zltozelena a nejaka obycajna, ze aj v tom je rozdiel, ze kazdu treba pit inak 😖
@afra myslim, ze spinenie by sa nemalo povazovat za 1DC, az ked zacne normalna krv
@senta_sofia no ten predchadzajuci sa mi vdaka tomu natiahol na 13 dni, dnes mam uz 5. den a vidim, ze vlastne iba zacinam. A to som sa tesila, ze cez vikend budem mat uz pokoj 😠 no neviem, ta alchemilka, tiez mam pochybnosti, ci telu pomoct, alebo ho nechat spamatat sa same.
@zuzulienocka77
@paskolinka no tiez som o tom vela citala a fakt vsade pisu ine veci. Vcera som zasa citala clanok, ze ju treba pit dlhodobo, pocas celeho cyklu a aj po otehotneni.som z toho jelen 😅 inak som problemy nemavala, pravidelne cykly, ovu vzdy na 17DC, potom 10 dnova lutealka. Len tie potraty mi to dodzubali, po prvom nastal problem so spinenim, no a tento kyret ma uz dorazil 🙄
@afra spinenie sa nema ratat ako 1DC, lekar mi povedal, ze az normalna krv sa rata
@sjuzan77 ved to, tazko sa v tych radach vysomarit 😕 ja som to aj skusala pit, tusim cely cyklus, a nejako som nemala dobry pocit z toho, tak som prestala... na nieco je urcite dobra ta alchemilka, lebo vela ludi si ju chvali, ale ako vseliek na zenske problemy urcite nefunguje
@paskolinka mozno tie bylinky neucinkuju na vsetkych rovnako, ja som mala rovnaku skusenost pri problemoch s dojcenim, vsetci vychvalovali senovku a benedikt a mne to houbys pomohlo. Teda pomohlo mi to - vyprazdnit penazenku 😠
@paskolinka
@sjuzan77 mne alchemilka (žltozelená) upravila cyklus. Aj pred prvým tehu som mala hoci jako. Od 29 - 33DC, tak som ju začala piť a chodila mi 29-30. A teraz po kojení som mala 36 DC, už vytešená, že zase tehu a hovby. Tak som nasadila a bum 27 DC. Takže mne v tomto smere pomohla. Pijem ju od 1DC teraz už do 10DC, pred tým som do ovulky. Ale tiež neviem, či pomôže na všetko, alebo na čo všetko. Kolegyni zase pomohla pri prechode. Nemá návaly, nepotí sa a tak. Nuž neviem. Tak som neporadila 🙂
@sjuzan77 tak to uz prestava byt vtipne, ze 13dni, pripis k zoznamu otazok pre lekara, mozno ti fakt pomoze zase ten duphaston, aj ked, ja neviem, ja si stale myslim, ze to telo nie je az take sproste, ako si niekedy myslime 😀 inak ty si rozhodnuta skusit to po tom tretom cykle opat?
@zuzulienocka77 ale poradila 😉 verim, ze to moze pomoct, ale v mojom pripade asi potrebuje telo viacej casu, aby sa spamatalo.
@senta_sofia to mi hovor, asi by som mala so svojimi hormonami hodit rec, ze ako si to vlastne predstavuju.
Po druhom potrate som sa zatala a vsetkym povedala, ze nech uz nerataju, ze to este skusim, bola som na tom dost zle, o tehotenstve som nechcela ani pocut. Ale uz som na tom dobre, teda aspon psychicky, som pripravena to este skusit otehotniet, velmi tuzim po druhom dietatku naviac by dalsie dieta bolo velkym plusom - dcerke chyba surodenec, svokrovci a moji rodicia by sa potesili este jednemu vnucatu, pretoze moj brat ani svagrina mat deti nebudu a naviac, o 10 mesiacov mi konci materska a ja sa nechcem vratit do starej prace a asi sa tam vratit ani nemozem.
@sjuzan77 vitaj v klube tych, co sa nechcu vratit do starej prace 😀 akurat neviem, ako to poriesim do tych 62 rokov, to asi opakovanymi materskymi nepojde, ze?😀
@senta_sofia no ono ta praca v samej podstate bola fajn, pretoze take pracovne podmienky, ako som mala tam mi vyhovovali, hlavne 10 dni dovolenky zo zakona naviac, to bolo super. Ale zasa pracovna napln, malokto by na mojom mieste chcel robit 😝 no ale kedze nie sme dedicky nejakeho velkeho imperia, budeme sa musiet nejako popasovat 😀
Ahojte kočky. Stiham vás len čítať, ale akosi neni casu odpísať..Dnes som zobrala smenu za kolegyňu, lebo ma chorú malú..Takže uz ťahám tretiu 12-tku..
No u mňa stale nič nové a dnes som zasa klesla naspäť dole, tak som zvedavá ci sa naplní predpoveď od Ovuwiew a od @mawiya 🙂
@sjuzan77 inak ja som tiež po kyrete pila poctivo alchemilku a myslim, ze tým určite nic nepokazis a vidis asi sa k nej opäť vrátim, nech nemám nekonečné cykly..
@kubisova paradicka..krásne stupas 😉
@senta_sofia poprosim hodiť môj grafik 😉 Diky 🙂
@paskolinka 😀 neblazni, budem mat co robit, aby som sa tej 60tky dozila a sla do predcasneho 😀
Ahojte zenusky,ja som dnes 6 DC a mam neskutocne vela hlienu... nechapem normalne a taku chut na sexik,esteze mm pride dnes domov,ms skoncila akosi skoro,tak paradicka,snad vecer nezaspime od unavy 😀 len skoda,ze mm bude teraz velmi pracovne vytazeny a asi zo snazenia nic nebude... no som zvedava ci bude ovu s cystou....