Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@goldmolly tak samozrejme si nedame pozor,ved co ma byt tak bude skor ci neskor😂nejako to dame, len nechapem preco ti vysledky az fakmer po 3 tyzdnoch, vzali mi az 13 ampuliek co som samozrejme necakala, ale rovno ma odporucila aj na imunologiu a endo, takze ma bude cakat seria vysetreni
@jaruskatt Vieš ako sa hovorí,telo sa mení každým tehotenstvom a každé tehtonstvo je iné ani jedno nie je úplne rovnaké,mne pri prvom ukázali tehu testy až keď emškala 10dní a pri druhom hneď prvý deň emškania a aj vracanie pri rpvom každé ráno do obeda pri druhom každý druhý deň len,a otvárala som sa pri prvom od 34tt a prenášala týždeň a pri druhom som sa otvárala od 30tt a porodila deň pred termínom,tak to môže byť aj pri tých príznakoch a teplotách u teba,že to tento krát bude iné.Pokiaľ nie je ms tak je nádej.
@putulka ja beriem inofolic combi 4.ty mesiac a nepomohlo mi to ale trošku sa mi upravil cyklus lebo predtým som mávala aj dlhšie cykly.a dá sa aj čistý inozitol to asi skúsim po tomto inofolicu ako výživu pre vajíčka 🙂 tiež som 2DC tak v tom nie si aspoň sama 😉
@katusikkk koľko si dpo? 🙂
@trblietava
Dnes som 11 Dpo,ale zajtra uz asi dojde.
Ty ako?Dufam,ze ms nedosla😨
@trblietava ja skusim ten Activefolic ..vdaka za podporu 😉
@katusikkk niečo tam je 🙂
@kristina6014
Ja raz vidim,raz nevidim.Ocikam este asi okolo 9 ked budem doma,lebo mi to neda😕
Aj cecky ma bolia a nezvyknu,tak asi konecne rastu 😂
@katusikkk no ja som na tom podobne,cecky veľké boľavé,hlavne bradavky sú aj trochu tmavšie..ale to môže mať na svedomí aj ta vyvolavačka :( :D uvidím čo prinesie ráno a dúfam že mrcha už nedôjde
@kristina6014
A naco mas vyvolavacku?
@katusikkk veru dal mi ju na MS ktorá chodí pravidelne a ešte ani nemeška, čakám ju tento týždeň, no keď mi dal tu vyvolávačku môže prísť aj skôr :(
@kristina6014
Ved mas len 11 ,dni po ovulke nie??
Ved to nie je normalne dat vyvolavacku ked nemeska.Ten doktor nemoze byt normalny a teba nechapem,ze do seba das zbytocne taky sajrat co nemusis 😡