Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@alison11 ja osobne nepodporujem myslienku, napratat si krdel deti, sak na zvysok mame casu a potom natahovat ruku na roznych forumoch, a facebokoch a v televizii a nadavat na stat, ze pomozte mi...pride mi to arogantne a drze voci tym, co rodinu poctivo planovali aj so vsetkymi vydavkami...neskakali po sebe v posteli jak nadrzane zajace bez rozumu, sak Boh sa o nas postara...
Ja som chcela vzdy tri deti a chcela som to poriesit do 30... ale bohuzial zmenila sa nam totalne situacia- ostali sme bez prace, stahovali sa do ineho mesta, byvalo v hroznom podnajme...co z toho, ze tuzba bola, ked podmienky neboli...niekomu by to nevadilo, mne ano...v tychto veciach som bola stale zodpovedna...a citim sa zodpovednou za zivot mojho dietata a nezniesla by som, keby malo zit v zime, plesni a nemat co jest...
@alison11 nikoho tym neurazas, len to ber tak, ze to je och zivot, ich problem, ich starost. Ty sa tym netrap a zi tak aby si bola stastna ty. 🙂
@sonulienka13
Zlato vyzera to na ovu vcera,tak sup do postele.
@lucinocka
Uplne s tebou suhlasim.Ja som sa napr.tulala po svete.Bola som na miestach na ktore by som v zivote nesla keby som deti mala.Svet je jedno velke nadherne miesto.Mozno to je dan,ze deti uz nestihnem mat.
Tiez mi niektori pridu,ze trtkaju ako zajace a mnozia sa,lebo si povedia ,ze boh to zariadi.A potom chudatka deti.
Nas farar hovori"pomoz si clovece,aj pan boh Ti pomoze."
@katusikkk zije pri nas jedna taka rodina...maju 4 deti, on nerobi nikde, ona nerobi nikde, lenivi su obaja jak prasce...ziju v dome jeho rodicov, mama sa stara o deti, lebo ona chudera nestiha s tolkymi detmi...2 su v skole, 1 v skolke, s jednym je doma cely den...a ked deti pridu o 1 zo skolky a zo skoly (sme mala dedina, v skolke ani skole nemaju obedy) tak nemaju doma ani navarene a posle ich vonku sa hrat, ze nestihla navarit...a hlavne ze rozdava vsetkym zenam rozumy, jak je dieta dar od Boha a ze ona nikdy nebude pouzivat ziadnu ochranu, kolko deti jej boh dopraje tolko bude mat... co je velka pravdepodobnost ze ich bude mat este 10, kedze ani jeden ani druhy cely bozi den nic nerobia...
@lucinocka
To mi pripomina pribeh mojej byvalej svagriny.Ta ma 6 deti (jedno s bratom-prve) a 30 rokov.Tiez nemaju co jest kolkokrat. V skole sa im posmievaju .Su aj hlupucke,lebo ved nikto sa im nevenuje.Deti sa s nimi nechcu kamaratit .Nikam nechodia.Ani na zmrzlinu.Ja teda budem mat rafsej jedno dieta,nech ma na vzdelanie,notebook,telefon ako
5 deti.Sice budeme sa lubit,ale laska mi hrnce nenaplni.😖
@lucuska85 ahoj, u mňa to prestalo v stredu no mám silne bolesti v podbrušku hlavne na ľavej strane, BT sa drží hore ale to asi nič neznamená, takže sa uvidí krv budem mať dostať MS
@kristina6014 u mna to tiez ustupilo,ale vzdy mam pocit akokeby sa spustala ms,bt hore. Test si neskusala?
Uvidime ako sa bude vyvijat grafik ci bude klesat.
@lucinocka Veď jasné,netvrdím,že to tak má byť ako v Biblii,veď ani ja nemám kopu detí,len dve a som rada,že ich vieme uživiť?len proste sme boli vo svojom už ke´d sme ich plánovali,nemali sme ho dokončený ani teraz nie je dokončený,ale dá sa pekne v ňom žiť a šťastne,nemáme auto a ani ho nepotrebujeme,ak chceme ísť na výlet tak si našetríme a dáme sa odviezť,prípadne ideme autobusom,pre nás je rodina anjhlavnejšia žiaľ i ja som musela lieky brať aby sme mali dieťa,ja som písala len to čo vidím v okolí svojich známych žiaľ prednejšie im bolo mať všetko až potom amť deti a žiaľ nijako im nechcú detičky ostať .☹ je mi ich ľúto a rpitom si domčeky začali porábať keď sme si my kupovali náš a stále deti odkladali,najskôr toto,potom tamto a už majú žiaľ jedna 42 a druhá 38 rokov a po umelom 38 ročnej 2 umreli v 4 mesiaci tehotnosti a liečila sa na otravu a druhá bola na 3 umelých a nič ☹ chystá sa na 4 umelé posledné muž jej o adoptovaní ani počuť nechce,lebo má z predošlého manželstva syna...je mi tie žienky hrozne ľúto.Niekedy je lepšie čo to nechať na pozdejšie ale radšej mať aspoň jedno babulko.Ja toto v živote neľutujem a ani nikdy nebudem radšej budem mať zatekaciu strechu ako život bez svojich synov.
@myjusiatko Ja len že mi je ľúto mojich známych,že takto to mysleli a teraz sú nešťastné :-/.Ďakujem ja viem že mám byť šťastná a aj som len idú tie Vianoce a keď sa snimi občas porozprávam je mi hrozne ľúto tak veľmi im rpajem aby mali aspoň jedno babulko a to každej žene prajem čo túži mať detičky,aby im bolo požehnané a zas tie kde umierajú od hladu je mi tiež ľúto,to je už nezodpovednosť,proste každý by mal mať svoj hodnotný rebríček.
@katusikkk zlaticko poistime 🙂 ale az zachvilku ☹ dufam ze neni uz neskoro.skor sa nedalo ☹
@sonulienka13
Krasny testik.Tak vela lasky dnes aj zajtra a uz netestuj 😀
@sonulienka13 perfektné, toto už musí byť úspešný cyklus 😉 posielam tehu bacily

@sonulienka13 ani nevahaj a znasilnuj😂😂😂
@sonulienka13 Ahoj tak aj dnes sa môžete snažiť 🙂 Držím palčeky nech sa vám zadarí.
@alison11 Dakujeem zlatko 🙂 ak budem vladat ☹ som v práci dnes aj zajtra.a ty ako mojko??🙂
@angel_m221 ano ked daš discard.
@lauritka ano ved ten som aj pouzila na 15DC . Len nerozumoem preco mi v ten den klesla teplota na 36,8😐 ak tam tu teplotu dam neodignorovanu tak mi ovu neoznaci..
@angel_m221 no lebo keby si ju mala, tak potom graf automaticky nepočita este ako 3 zvyšene.. a mysli si, ze ovulka nebola. ale niekedy sa stane, ze 2-3 dpo je teploty dole a potom zase vyskoči.. ak aj nadalej budeš hore okolo 37 a viac, tak ovu bola na ten 13 dc ked ti sedi aj s ostatnymi znakmi
@lauritka velmi ti dakujem. Som zvedava ako to bude zajtra,ci sa teplota bude drzat hore. Myslie si,ze to klesnutie mohlo byt aj implantaciou? Aj ked to bolo iba 2DPO.. Dnes ma na totalku zacal boliet chrbat,tak hadam to nebude nejaky zapal. Alebo by to mohlo mat nieco spolocne s tou teplotou.. Nahodou sme sa trafili do ovu a sli sme naplno.. Len sa mi to vsetko zda nejake zrychlene..
nie, implantacia tak skoro prebehnut nemoze, vajičko este ano nedoplavalo do maternice. 🙂 najskor 5-6 dpo
@sonulienka13 Ahoj mojka ja nijak mám ešte len 3dc :-/. A toto počasie ma ťahá do spania.A ty ako?Poistili ste včera a dnes?
@alison11 to ti verim.ani nehovor.vcera ano.dnes som v práci.aj muzik.takze jedine vecer.ak neodkvacnem jak bábika.a aj zajtra do prace.nejaka som nijaká,neprebrata ☹
@lucuska85 neskusala a ani nebudem, skončila som s tým len sa kvôli tomu trápim 🙂
Ahojte dievčatá,ja dnes 3dc, chcem sa spýtať či my viete poradiť, začalo ma bolieť podbrusko skôr k pravej strane ale len na dotyk na veľmi malej ploche,skôr keď sa dotknem na jeden bod.mohla by to byť cysta?k dok by som mala ísť vo štvrtok.dufam že nič vážne a že to prejde.dakujem

@myjusiatko Áno keď rátaš dvojtrojičky a hormonálne stimulované tehotenstvá ale samé od seba keby boli tak je málo detí.Nevidím nič čierno taká je harmónia ke´d niečo sa pokazí vo svete tak reakcia je takáto...na všetko príde ohlas niečo za niečo...Ak by boli ľudia ľudskejší a nie každý len za majetkami a hmotným sa ženie tak by svet bol krajším miestom,žiaľ veľa takých vidím a poznám čo si najskôr porobia nehnuteľnosti a pocestujú a potom sa spametajú až pred 40tkou a už je pozde im mať dieťa,žiaľ taký je svet najskôr kariara potom dom,strom a ostanú sami...☹ tie hodnoty by si mali ľudia prehodnotiť dom počká aj svet najskôr je rodina a zdravie,láska a potom to ostatné...nie každý to tak myslí a cíti.To je môj názor nechcem tým nikoho uraziť...Veď keď si len vezme Biliu aj tam sú rodiny hoc kde pod nebom a chatrčiach,ale sú spolu majú detičky a Veria že Boh im pomôže a ďakujú za každý jeden deň.Mali by sme byť vďačný za všetko čo máme a nezávidieť druhým je to o tom kto v čo Verí a natom kto ako je psychicky nastavený.