icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

1bubko2
20. nov 2017

@katusikkk nebola, nestiha som :/ , pojdem zajtra, aj ked uz to nebude mat takú výpovednú hodnotu... v sobotu poobede ma pichlo v pravo, kde bol dominnantny folikul, ale v nedeľu ráno este teplota nic moc (tento mesiac je aj tak nejaká skakava), a dnes síce trosku poskočila, ale málo som spala, aj skor merala a stres... tak tiež neviem ci niečo z toho nárastu teploty dedukovat... uvidím zajtra ráno ci teplota nieco potvrdi, a poobede skocim na sono... inak narast môže folikul dost, ale to už sa mení na cystu a co nikto nestojime 🙂... co sa u mňa tyka ovu testov, tie som vzdala... nikdy mi nic neukazuju :D

kudusko
20. nov 2017

@luckanr ahoj vidím že bol pozitívny a neukazes nám nech sa pokochame?😘😍

luckanr
20. nov 2017

@kudusko pre istotu tri 😂😂

0507
20. nov 2017

@luckanr krasne ciarky...gratulujeeem 🙂

kudusko
20. nov 2017

@luckanr Krásne kolajnicky 😍😘😃😍😍😘😘😘😘😘😘

ria294
20. nov 2017

@luckanr tie sú ukážkové 😘😘😘 gratulujem ❤️

sonulienka13
20. nov 2017

@luckanr jeeej 😍😍😍😍😘😘🙏🙏🙏moooc mooc gratulujeeeeem 😍😍🙏🙏😍😘😘

katusikkk
20. nov 2017

@luckanr
Blahozelam😲❤❤❤

luckanr
20. nov 2017

@katusikkk @sonulienka13 @ria294 @kudusko @0507
Dievčence dakujem za krásne slová❤
Ešte tomu neverím😂

sonulienka13
20. nov 2017

@luckanr tak ver moja 🙂 neni nic krajšie 😍😍😍🙏😘😘

myjusiatko
20. nov 2017

Baby, stale nic. Vobec neviem co si o tom mam mysliet. 🙂

sonulienka13
20. nov 2017

@myjusiatko bud len rada a neprivolavaj si juu zlatkooo 🙂

myjusiatko
21. nov 2017

Dobre rano. 🙂

sonulienka13
21. nov 2017

Pekne upršané ranko 🙂 Noo co poviete zlaticka??🙂zanedbávam to snaženie ☹

sonulienka13
21. nov 2017

@myjusiatko mojko ide to dobrou cestou 🙏🙏🙏🙏😍😍😘😘

myjusiatko
21. nov 2017

Ktory den ma baby zmysel skusat test? Asi az ten 10 ze? Skor je to blbost.

kristina6014
21. nov 2017

Tak ja takto, 13DC

putulka
21. nov 2017

Ahojte. Tu je moj graf, tento mesiac to vyzera na anovulak vzhladom na moj 27 dnovy cyklus ☹ teplota nie a nie vyskocit.

lucinocka
21. nov 2017

@myjusiatko na 10 DPO som mala ducha, sfotit sa nedal, okom bol vidno🙂

katusikkk
21. nov 2017

@putulka
Mozes mat ovu posunutu.To sa sem tam stava.Podla mna je ovu dnes.Teda ked teplota zajtra stupne,lebo jeden dva dnni pred ovu zvykne teplota takto klesnut.
Takze musis cakat do rana ci teplota potvrdi .

myjusiatko
21. nov 2017

Baby, tak ma kamoska ukecala. Najskor nic, ale ked som kukla po uschnuti. Mari sa mi, ci vidite? Boze, snad to nie je chyba.

putulka
21. nov 2017

@katusikkk aha, no uvidim..a ak by bol anovulacny tak krcok sa tvara aj tak? Lebo citila som ze otvoreny aj makky bol..

putulka
21. nov 2017

@myjusiatko ja tam vidim ciarku😍

katusikkk
21. nov 2017

@myjusiatko
aj ja vidim 😍

@putulka ja sa krcku nejako nerozumiem.Snazim sa tam radsej nesprtat😀

sonulienka13
21. nov 2017

@myjusiatko ja ju vidiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim 😍😍😍😍to je petelicaaaa!!! Pfuj pfuj pfuj nech sa to nezakrikne!!!!

myjusiatko
21. nov 2017

@putulka
@katusikkk
@sonulienka13 tak sa mi to nezda 🙂 ale este pockame do poriadnej. Juj. To by bolo radostiiii. 🙂

sonulienka13
21. nov 2017

@myjusiatko ja som normalne napätá aj za teba a uplne nadšená.moooc ti to zelam 🙂

putulka
21. nov 2017

@katusikkk ze nesprtat😀 ja som vzdala ovulacne testy a musela som zvolit este nejaky dalsi sposob ako urcit tie najplodnejsie dni..ja mam problem aj v tom, ze mam tak divne zahnutu maternicu a cipok otoceny dozadu ☹

julianka007
21. nov 2017

Tu to vyzerá tento mesiac na hromadu dobrych správ ... Nestíham prispievať, ale podarilo vás čítam po večeroch... 😆😆😆
Ja vyzerám asi takto... Neviem...

katusikkk
21. nov 2017

@putulka
Ja som tento mesiac chcela nemerat,ale bola som u lekarky vo stvrtok.Folikul mal 17 mm a povedala ze mozno aj do dvoch dni praskne.Tak som si zacala merat.Dnes je uz utorok,takze ovulka bola v nedelu,alebo vcera.Lenze,teploty sa len pomaly splhaju hore,bolesti absulotne ziadne a ani hlien nebol.Takze vobec netusim ci bola ci nie a uz sa mi nechce dnes mat sex 😂😂😂