Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@luckanr jeeej 😍😍😍😍😘😘🙏🙏🙏moooc mooc gratulujeeeeem 😍😍🙏🙏😍😘😘
@luckanr tak ver moja 🙂 neni nic krajšie 😍😍😍🙏😘😘
Baby, stale nic. Vobec neviem co si o tom mam mysliet. 🙂
@myjusiatko bud len rada a neprivolavaj si juu zlatkooo 🙂
@myjusiatko mojko ide to dobrou cestou 🙏🙏🙏🙏😍😍😘😘
Ktory den ma baby zmysel skusat test? Asi az ten 10 ze? Skor je to blbost.
@myjusiatko na 10 DPO som mala ducha, sfotit sa nedal, okom bol vidno🙂
@myjusiatko ja tam vidim ciarku😍
@myjusiatko
aj ja vidim 😍
@putulka ja sa krcku nejako nerozumiem.Snazim sa tam radsej nesprtat😀
@myjusiatko ja ju vidiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim 😍😍😍😍to je petelicaaaa!!! Pfuj pfuj pfuj nech sa to nezakrikne!!!!
@putulka
@katusikkk
@sonulienka13 tak sa mi to nezda 🙂 ale este pockame do poriadnej. Juj. To by bolo radostiiii. 🙂
@myjusiatko ja som normalne napätá aj za teba a uplne nadšená.moooc ti to zelam 🙂
@putulka
Ja som tento mesiac chcela nemerat,ale bola som u lekarky vo stvrtok.Folikul mal 17 mm a povedala ze mozno aj do dvoch dni praskne.Tak som si zacala merat.Dnes je uz utorok,takze ovulka bola v nedelu,alebo vcera.Lenze,teploty sa len pomaly splhaju hore,bolesti absulotne ziadne a ani hlien nebol.Takze vobec netusim ci bola ci nie a uz sa mi nechce dnes mat sex 😂😂😂

@katusikkk nebola, nestiha som :/ , pojdem zajtra, aj ked uz to nebude mat takú výpovednú hodnotu... v sobotu poobede ma pichlo v pravo, kde bol dominnantny folikul, ale v nedeľu ráno este teplota nic moc (tento mesiac je aj tak nejaká skakava), a dnes síce trosku poskočila, ale málo som spala, aj skor merala a stres... tak tiež neviem ci niečo z toho nárastu teploty dedukovat... uvidím zajtra ráno ci teplota nieco potvrdi, a poobede skocim na sono... inak narast môže folikul dost, ale to už sa mení na cystu a co nikto nestojime 🙂... co sa u mňa tyka ovu testov, tie som vzdala... nikdy mi nic neukazuju :D