icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

putulka
21. nov 2017

@katusikkk u mna podobne, ziaden bielok iba slaby pocit mokra, naviac som mala iba mensie pichnutia v boku ale to mohlo byt aj tou kopou kysnutych pizza rozkov co som pojedla😝 asi si robim zasoby na zimu, pribrala som uz asi 2 kila za posledny mesiac.. ja som si povedala ze to skusime kazdy druhy treti den ale takto ked ta teplota nestupa chodim za muzom uz treti den po sebe, ze asi dnes zasa treba😀

katusikkk
21. nov 2017

@putulka
😅Ja som to malo mokra pripisovala zaspatym spermijam,takze ten pocit mokra jedine tak z nich 😅
Ja mojmu ani nehovorim,ze mam ovu nech sa nestresuje,ze to musi dat😂😂
Len sa mu asi paci ze raz do mesiaca mi nevadi aj kazdy den a vzdy to trva zhruba 4-5 dni 😂 Ked teplota potvrdi,ze ovu prebehla hned aspon dva dni pauzujem :stuck_out_tongue_closed_eyes
Uz som nechcela.ale dnes asi zas doleziem aj ked mozno ovu bola uz v nedelu.Len pomaly ide hore,tak hadam zajtra ju oznaci

putulka
21. nov 2017

@katusikkk tak to aj moj ma radost 😀 vzdy ked vidi ze uz sa mi moc nechce tak zahlasi ze pre zachovanie rodu treba😝 s tou pauzou to iste.Ja som citala ze je to normalne ked pomaly stupa, niekedy moze aj klesnut este po ovulacii. A mozem sa spytat ako sa da predlzit lutealna faza? Lebo ja ju mam asi 12 dni a tento mesiac to bude aai este menej..citala som ze baby tu beru anopyrin kys. Acetylsalicilovu alebo fraxiparin, to je na podporu uhniezdovania? Viem ze primarne na riedenie krvi sa to berie.

1bubko2
21. nov 2017

@katusikkk tak folikul je prec, ale. teplota nízka, sliznica tiež biedna.. tak u mna tento mesiac nic nebude 😒 😠

katusikkk
21. nov 2017

@putulka
Tak to netusim.Ja mam tak 14 dni,ale uz sa stalo ze bola 12 a raz 16.Mozno len zle ovo oznacilo tym,ze pomaly teplota stupala.
@1bubko2
Tak to odsledovane nemam,ze este nejaka sliznica.Uvidim rano teplotu.Posledna sanca 🙄

katka8817
21. nov 2017

Ahojte kočeny, ako sa tu máte? sem, tam tu nakuknem čo nového a tak...
My sme sa od včera začali odznova snažiť, cítim sa po zákroku super, tak dúfam že to čoskoro víde, no s dobrým koncom🙏

sonulienka13
22. nov 2017

Dobre ranko 🙂 tento cyklus s mojej strany bohuzial odflaknuty ☹ takze tomu davam nulovú šancu ☹

myjusiatko
22. nov 2017

Dievcata ja takto. Testy mi muz nekupil, ze dnes kupi, tak este musim vydrzat. Ma prist kamoska, tak jej asi napisem nech to vezme cez lekaren. Muz bude doma az vecer. :D (som chora doma)

0507
22. nov 2017

Dobre ranko, ja takto. Test vsak negativny, takze cakam MS v sobotu.

tonjadabik2
22. nov 2017

AHOJTE ZIENKY dlho som tu nebola. ako sa mate a co mate nove? Vela som s Vami prezila tak Vam pisem. Vcera som bola v poradni a zistili nam v 14tt ze babetku uz nebije srdiecko..odislo nam do nebicka..zomrelo. nevieme preco ale je to tak.. zajtra idem na predoperasne a v piatok na kyretaz. v nemocke napisali Mission abbourt alebo take nieco.. Vam drzim palce babulky moje nech sa Vam vsetkym zadari. tak sa mi tu drzkajte ahojte.Lubim Vas a Dakujem Vam za vsetko..

myjusiatko
22. nov 2017

@tonjadabik2 och, to mi je luto. :(

tonjadabik2
22. nov 2017

@myjusiatko Dakujem 😢

0507
22. nov 2017

@tonjadabik2 och, mrzi ma to, drz sa ☹

ejuska2586
22. nov 2017

@tonjadabik2 Ach jaj. Mrzi ma to. Prajem skore zotavenie - fyzicke i psychicke...

katusikkk
22. nov 2017
tonjadabik2
22. nov 2017

Dakujem krasne babulky.. 😢

rula
22. nov 2017

❤ prajem rychle zotavenie a posielam srdiecko pre Teba aj manzela, kludne si poplacte, naberte nove sily a teste sa na novu sancu. Drzim palce.

petraslov
22. nov 2017

@tonjadabik2 to mi je veľmi ľúto, tak som sa v duchu s tebou tešila, daj sa rýchlo psychicky aj fyzicky dokopy a vaše bábätko vám určite čoskoro pošle novú dušičku do bruška 😇

katusikkk
22. nov 2017

Otazka.
Chcela som merat len v case ovu,ale ta nie a nie dorazit.Mavam ju tak na 12 -13 den.Vo stvrtok- 16.11. bol folikul 17 mm.Doktorka povedala,ze za par dni mozno cez vikend prebehne ovu.A dnes teploty stale nizke.Cim to moze byt?Myslim,ze vajicko by uz davno prasklo.Ved je streda..😞

janedoe
22. nov 2017

@alison11 ahoj. Tak si mala s tym clostilbegytom pravdu. Dnes som bola na cytologiu u dr. tak som ho poprosila i o fokikulometriu a folik si ma na 9 DC uz 30mm 😣 Takze tento mesiac asi nic, sice sa nevyjadril dako tragicky este, ale....O mesiac mam dojst na kontrolu.

Baby.... chcem sa este aj ostatnych opytat. Ak mam okrem cysty este 2 dalsie mensie a schopne foliky, je sanca, ze bude ovulacia? Ci je to na tento mesiac pase?

Inac nerozumiem, preco sa nam uz tak dlho nedari. Chlap ma sice hranicny spermiogram, ale mnozstvo na rozdavanie. Takze kvantita dobehne kvalitu a podla dr. tam problem neni. Ja fungujem podla dr. ako Svajciarske hodinky a ovarialnu rezervu ako 20 rocna a aj tak prd z toho. Imunologia bola pri prvom OK, tak neviem, ci to riesit znova, ci sa mohlo nieco zhorsit. Hematologii a aspirinu neveri. Lebo noja mutacia neni az taka vazna. Tak jedine vysetrenie karyotypu ma este napada. Lebo tomu fakt nerozumiem...

Este sa chcem opytat duphaston a aspirin ste niektora brala dokopy?

janedoe
22. nov 2017

@tonjadabik2 Prajem skore fyzicke a najma psychicke zotavenie. Viem, ako to boli. Drzkaj sa a prajem, nech sa coskoro babo do bruska opät dostavi.

alison11
22. nov 2017

@0507 Ja si myslím,že 10dpo je ešte skorot testovať bt máš krásnu,tak držím palce aby sa držala hore a o 3 dni skús testnúť.
@tonjadabik2 Juj,to mi je hrozne ľúto ☹ Prajem skoré zotavenie aj psychické aj fyzické...Moja krsná žiaľ toto isté zažila tiež v 4 mesiaci :-/ a o rok nato porodila krásneho synčeka 🙂 Držím palce aby sa aj vám zadarilo do roka zdravé babulko ,viem teraz je to ťažké :-/ čas vylieči a zdravé dieťatko zahojí prázdnotu.

putulka
22. nov 2017

@katusikkk ahoj ja tiez rovnako ☹ teploty stale nizke. Premyslam ci to nesposobil sojovy tempeh, ci tie fytoestrogeny mi nerozhadzali hormony lebo mam hypotyreozu.

alison11
22. nov 2017

@janedoe To mi je ľúto,nám zabaral E vitamín a na kvalitu muž bral od walmarku ACE zinok.A skúšala si Inofolic alebo podobné niečo na vajíčka mne to zabralo na tie cysty.A šanca je že budeš mať ovuláciu keď máš ďalšie dve folíky ktoré rastú len zrejme sa Ti predĺži cyklus čiže ovulácia bude pozdejšie.Ja tot ak mávam,keď mám cysty tak mávam aj 38 dňové cykly a keď mám vpohodke vaječníky tak 32dňové.

alison11
22. nov 2017

@janedoe A aspirín ja nemôžem vôbec užívať,tak neviem ako je to z Duphastonom kombinovať. :-/.

katusikkk
22. nov 2017

@putulka
Na bervy som z toho,lebo len sa z niecoho clovek vylieci tak sup daco pride.Ked pred tyznom mal 17 mm,tak uz musel prasknut,takze asi moj prvy anovulak.Dam tomu sancu do zajtra a ked nic,tak nechapem.
Musime to nejako do ms potiahnut 😕
Teda este dufat,ze teplota rano vystreli

putulka
22. nov 2017

@katusikkk no presne ☹ ja naviac som schytala nejaku infekciu dole..tak neviem ci vobec ak aj nabehne ovulacia sa mozeme snazit, uzasne nacasovanie.

betina1984
22. nov 2017

@janedoe Ja som bola na folikulometrii tiež po Clostyle na 13 DC a mali 18 a 20 mm, povedal, že tomu menšiemu dáva šancu, aby sme sa snažili najbližšie tri dni, a ujali sa oba...

0507
22. nov 2017

@alison11 dik, ale ja mavam bezne taketo teploty a MS som dostala parkrat uz aj pri teplote 36,9 🙂...ved uvidime, uz testovat nebudem

tonjadabik2
22. nov 2017

@petraslov Dakujem moja. uz nechceme dalsie babetko nezvladli by sme to druhykrat.. takzeneviem ale mozno raz..veroim ze manzela to bude zase tahat mozno casom aj mna.. ja dufam ze je stastne v nebicku a ze ho raz uvidimci uzto bolo dievcatko alebo chlapcek..