Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@janedoe Dakujem krasne. neviem ci este skusime ale sme natom dost zle obaja takze neviem..uz by sme to druhykrat asi nedali..ale *Dakujeme
@alison11 Dakujem krasne tiez. tiez by som si este zelala babetko ale manzel uz nechce uz by to druhykrat asi nezvladol..a ani ja. ale krasne si to napisala Dakujem.. bodaj by si mala pravdu.
@katka8817 Dakujem. snad sa zotavime s manzelom.. a druhykrat..neviem bojime sa znova skusat..co ak sa to stane znova??? ale Dakujem krasne si to napisala..
Dievcata, tak teta irma dorazila. Ale je to pozitivne, lf sa predlzila na 8 dni. 🙂
@tonjadabik2 je to tak viem z vlastnej skúsenosti prišla som hoc na začiatku o 3 drobátka,že keď som porodila svojho synčeka tá materinská láska čo ma zaliala ke´d som ho uvidela a priložila si ho nahruď všetky predošlé boliestky sa razom vyliečili.Neboj už ke´d budeš fyzicky vyliečená tak aj psychicky sa začneš zotavovať a potom sa nato dáš a aj muža presvedčíš,ani ten môj nechcel mal o mňa strach ale ke´d sme došli zdraví domov z pôrodnice aj jeho to prešlo a je celý šťastný keď vidí svojich synov 🙂.Aj moja krsná potej hroznej strate v 4 mesiaci. keď o rok porodila synčeka a to si zober mesiac pred pôrodom jej umrel milujúci brat ☹. To malé chlapča celú ich rodinu vyliečilo aj zo smútku ako tak dal im nádej a cieľ prečo sa oplatí žiť.Nevzdávaj to,uvidíš ´dalšie dotiahnete do konca a budete šťastný Verím,že to tak bude aj u vás.
@tonjadabik2 zlatickooo tooo nieee 😢😢😢moooc ma to mrzi ☹
@alison11 no som zvedava, co sa z toho vykluje. Akurat sa mi muz smeje, ze mam brutalny zapal priedusiek a to so mala aj pred prvym 😂 Tak mozno sa zadari. Mozno potrebujem k plodeniu zapal priedusiek a zdochynat, aby som naozaj na snazenie nemyslela. Takze tie dva foliky by sa mohli pochlapit.
Inofolic teraz beriem 2. mesiac. A femibion od leta. Pred tym som brala asi rok a nic, ale teraz mi aspon trosku predlzil cykly. A do muza tiez tlacim folandrol.
@betina1984 no ja neviem, co mam za foliky, lebo na preventivke pred 2 mesiacmi som mala na 7 DC 17mm a teraz na 9DC az 30mm 😲 Ale z tych zvysnych dvoch by sa mohlo nieco ujat 😊
@tonjadabik2 tak este je to velmi cerstve a bolestive. Hlavne ak je to 1. krat. Ja som sa po prvom potrate do seba uzavrela hadam na 5 mesiacov. Pomaly s nikym som nehovorila. Bolo to pre mna strasne. A to bolo len 9 tt, ale po 2 rokoch snazenia sa podarilo a ako prislo, tak odislo. A este ako naschval vtedy muzov znamy s priatelkou uvazovali o interupcii, lebo sa im zadarilo ani nevedeli ako a nechceli. Jasne, ze pri dalsom tehu som sa bala. Sialene som sa bala, ale dopadlo to dobre. Aj ked sice cele tehu, porod a aj prvy rok boli celkom dobry zaberak, ale mam uzasneho syna a som stastna, ze sme to nevzdali. Teraz v lete som prisla o babo len v 5tt, a ked som videla pozitivny test, tak son sa ani netesila. Ale bala sa. A kto vie. Mozno som si to privolala. Ale ideme dalej. Drobec si surodenca zasluzi. A aj ked sa budem bat tak to budeme skusat. Ved kazdeho z nas si to babo najde 😊 Dajte si teda cas. Ty sa vyliec fyzicky a pomalicky sa dajte dokopy i psychicky a uvidis. Casom mozno naberiete odvahu 😊 a vsetko dobre dopadne ❤
Baby, mam vyssiu BT uz od predoslej ovulacie. Po ovulacii sa dvihla na 36,7-36,9 a tam sa drzala cely menzes, teraz som 14 DC a stale je taka ista zhruba, vobec pred menzesom ani pocas ani po nom neklesla. Tehotensky test mam negativny. Co to znamena? Neviete?
@katusikkk uz som zacala merat dvoma roznymi teplomermi a fakt mam vysoku tu teplotu...minuly cyklus sa mi aj uplne vymykal normalu, mala som dlzku az 46 dni (v priemere mavam 33 dni a teraz ta teplota sa proste vlkuse drzi tesne pod 37,00. Neviem co s tym. Nenasla som ani nic na nete, iba ze tehotenstvo, ale nie som tehotna.
@katkari to je fakt divne. Nemozu taketo teploty znamenat cystu alebo mimomaternicove?
@katkari
Tieto grafy su neskutoncne nepriehladne.Clovek aby lustil 😀Po ms si davaj fo Ff grafu.Su tie teploty vyssie ako pred.Teraz by si mala ist k ovulke,takze uz by ti to malo rapidne klesat.Ked nebude ,tak tam moze byt nejaky hormonalny problem.
Uvidis ci rano klesne,ale uz by malo
@myjusiatko
Kamoska minule mala cystu.Museli jej ju operovat a pritom teploty mala fajn.Ja by som 2-3 dni pockala a isla k lekarke.A myslim,ze aj mimomaternicove ukaze na teste,ale slabulinko.
@katusikkk @myjusiatko
nestrasne...dufam ze ani cysta ani mimomaternicove...nemoze to byt anovulak a ukazuje sa to tymi teplotami vysokymi?
@putulka
Tak ako?Mna vcera poobede neskutocne zacala boliet lava strana ako je vajecnik.Som sa nemohla ani vycikat,takze som vedela ze ovulka sa blizi.Bolelo este rano o 1.Potom som zaspala a vstala bez bolesti.Teplota ovulku potvrdila,takze bola v noci a ja som ju prespala .Ale kedze uz pred tyzdnom mal folikul 1,7 mm ,tak vajce muselo byt obrovske.Podla mna preto tak bolelo.😲
Baby kvapky gynex sa mozu uzivat aj po ovulke?
@katusikkk tak ja dnes asi najnizsiu teplotu vobec 36,25, merana dole. Vecer pred spanim som citila prerusovane pichanie v lavom boku. Ale sex nebol takze nic necakam.. snazim sa dostat z tej mykozy najskor a to chvilu potrva.
Tak to muselo byt ine vajco veru, fuha ta predstava ze take daco praskne😲
Ale co je inak zvlastne, ze mavam stale pocit pichnutia v lavom boku, pravy vajecnik akosi nefunguje
@putulka
Moj pravy tiez asi vobec,ale ze vobec nefunguje.Vzdy iba lava strana.
My sme sexik mali.Ak sa to da tak nazvat 😅 Mne to prislo ako prirodzena inseminacia 😅
Tak hadam z tej mykozy sa rychlo vyliecis a este stihnete aspon raz tutu mutu.
@zlatovlaska79
Ja myslim,ze sa mozu 🙂
@zlatovlaska79 ja by som nie. Obsahuju alchemilku.

@tonjadabik2 ach bože, to je hrozné, mrzí ma to, skoré zotavenie, veľa psychickej podpory a čím skôr ďalšie zdravé tehotenstvo s dobrým koncom.❤🙏