Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@nataliaen11 ja mavam vysoke teploty aj pocas ms. Kojim.
@myjusiatko
Pozerala som davkovanie a pisu,ze sa piju 3 tyzdne a potom tyzden pauza.
Ale mozno podla toho na co sa piju ci na tehu,alebo na nejake upravy
@myjusiatko ale ja nemam este koho kojit :D takze tym to nebude
@myjusiatko tak co mam robit ak sa nezadarilo zacnem ich brat az v novom cykle?
@ikonica oooj to je nepríjemné ja som tvoju správu prehliadla tak ak nie si ešte celkom zdravá želám skoré uzdravenie 😘 ja som tiež v tomto bojko ale už som si povedala že to chce zmenu sama som zo seba prekvapená 😀 my sme už objednaní do CAR v Košiciach ideme teraz na 1.konzultaciu sám dr ma vypísal po 1,5 roku ne
@ikonica neúspešného snaženia kde nezistili zatiaľ žiadny problém ..takže uvidíme 🙂 ako ste na tom vy?
@janedoe Tak to držím palce,ja som pri prvom bola prechladnutá mrzli sme v autobuse keď sa pokazil v októbri pri 6stupňoch hodinu sme tam sedeli ☹ a 12cky sme ťahali bola som vyčerpaná a zoslabená a pri druhom zas starší býval chorý každý druhý mesiac nemal ešte ani dva roky po jeho 2.narodeninách sa podaril mladší aj to som bola vyčerpaná...Možno vtedy sa najľahšie darí keď má žena navica stresu a je vyšťavená že na plodenie nepomyslí 😀.
@sonulienka13 Ahoj ja podľa tohto tvojho grafu by som typla že si mala 20.11. tam máš len 36,00bt.
@sonulienka13 Podľa mňa ešte nebola.
@zlatovlaska79 ja by som zacala s prvym dnom menstruacie a brala podla navodu. 🙂
@tonjadabik2 mrzi ma to moja:(
@alison11 Ved totok 😂 Nieco na tom asi bude. Nam sa prvy podaril po 2 a pol roku intenzivneho snazenia prave vtedy, ked sme mali sex jediny raz do mesiaca 😂 Ale vtedy sme obaja faaaakt umierali. A vidim, ze som neni jedina.
Ozaj...nevies, ci aj pri cyste moze byt ovulka? Nejako ma zacina boliet brucho. Teda oba vajecniky ako pri ovulke.
@angel_m221 skus o dva dni test. zatial to vyzera dobre 🙂
@trblietava drzim palce nech vam v CAR pomozu ;) ja uz som zdrava, pocas pn moc nebola chut na snazilkovanie aj ked nejake bolo... asi este necham volny priebeh do konca roka a potom uvidime...u mna asi bude velkym nepriatelom stres... v tele plnom adrenalinu sa babatku nechce byvat... uvidime... prve sa nam podarilo min. roku decembri.... mozno sa to podari znova v takom case... mm bude menej na bajku, mozno to pomoze spermotvorbe :D a hlavne ja si musim dat dokopy nervicky ;)
@katusikkk 27dnove ☹ ale asi je to uz jedno. Mam trochu obavy, vcera som si citala o mykoze a vraj ak zasiahne vajcovod tak moze sposobit neplodnost. V auguste som mala zapal mocovych ciest a brala Zinnat a jasne ze som hned dostala aj mykozu a trochu sa bojim ci to nepreslo az na ten vajcovod. Z grafu mi vyplyva asi ze to bude hormonalne, lebo ani ovu sa nerozbehla a kvoli kolisaniu asi aj ta flora tam dole je rozhadzana. Najhorsie je, ze k mojej gynekologicke hadam aj 3 mesiace trva kym sa dostanem na vysetrenie, teda pokial nejde o akutny bolestivy pripad.
@putulka
Tak by som tam utekala s tym,ze som bolestivy pripad a ze ta to pali.
Ja som mykozu nastastie nikdy nemala a ani ziadny zapal,ale viem ze v lekari su aj volnodostupne vaginalne tabletky na vseliake mykozy.
Kamoska dostala mykozu z antibiotik,lebo nebrala probiotika.Ja neviem co to za pliagu davaju do atb.ked sa z nich da hocico chytit.Ako decka sme stale brali atb.myslim penicilin a nic.Skoc do lekarne a normalne sa jej opytal.Ide vikend .Mozno sa aj do pondelka das do poriadku☹
@katusikkk ten Zinnat co som brala na ten zapal mocovych ciest je antibiotikum, ale to zabija ako choroboplodne tak aj tu floru co mas v crevach a vo vagine, preto sa maju brat probiotika vlastne. Uz som kupila Idelyn tablety a myslim, ze uz trochu zabrali. Ja prave mykozu nemavam nejako casto, ale vraj niekedy nemusis mat priznaky take markantne a moze byt uz rozbehnuta. Napr. syn vzdy ked dobral ATB a to bolo zatial asi 3x iba, vzdy mal creva min 2 mesiace rozhadzane a aj probiotika sme brali, je to hnus a niekedy sa mi az jezia chlpy ked pocujem ako si ich niekto dava akoze pre istotu, ako keby to boli nejake lentilky.
Dnes takto 2DPO večera aj dnes silne bolesti ako pri MS dúfam,že teraz to už výjde 🙂
@janedoe Ahoj nám sa na 4 rok snaženia narodil až prvý a tiež sme mali asi 3x v ten mesiac len sex 😀.čo už a áno môžeš mať ovuláciu len nie v normálnom čase akosi mala keď si nemala viacero folíkov rastúcich,tak si meraj bt alebo testuj ovu testmi.ms od ovulky by mala dôjsť 14dní tak aby si vedela keby si nemala čakať už ms 🙂držím päste.

Ahojte chcem sa opytat som dnes 6DC moj graf vyzera nejak takto..ms bola dva dni silnejsia a potom slabla..dnes som si robila test a negativny...mate niektora skusenosti s takou bt po ms? Cyklus mam 40 dnovy 😴 dakujem