Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@zuzulienocka77 podla mna este testovacia nie je rovnako silna, ale na druhej strane, vrchol nemusis ani vystihnut 😉 uvidis zajtra, aka bude a porovnas, idealne by bolo v dohladnej dobe vyslat nejakych prieskumnikov 🙂
@maciatko115 ten vrchny sa tvari pozitivne 🙂 za ten spodny by som ruku do ohna nedala 😀
@lauritka od toho piva som nepila, alena wecku som bola nevadi?
@senta_sofia prieskumnici uz hodinu hladaju vajko 😀 😉
@zuzulienocka77 no ak si nepila vela tekutin.. aby to hlavne nebolo zriedene.. ludne mozes aj za hodinku, nech sa nazbiera moc
@senta_sofia
@jaja9891
@paskolinka
@adamnela
@zuzulienocka77 babenky mrcha dorazi http://www.fertilityfriend.com/home/4e62c0
@kubisova ☹ kým neprišla, nič nie je stratené, ale asi predsa dorazí. Uvidíme
@senta_sofia
@senta_sofia
@paskolinka aha 😀 , vyzerá, že ovulka prebehla nie? Mám si do grafu zaznačiť pozitívny ovu na včera, či nie?
@senta_sofia
@senta_sofia
@paskolinka
Však som graf nepridala 😀 😀 😀 http://www.fertilityfriend.com/home/4f3862
@zuzulienocka77 ty vole, tomu sa hovori vzostup 😀 zaznac si kludne ten pozitivny test, mozno keby si bola robila este jeden neskoro vecer, bol by jednoznacne pozitivny, ale ak su prieskumnici tam, kde maju byt a teplota stupla, tak je to vlastne fuk 😀
dobre rano kocky.......ja dnes teplotka 36,7 a jeden pozitivny ovu test a jeden no neviem.......
@senta_sofia
@paskolinka
@senta_sofia robila som o 21:00, síce som nepila od 16-tej, ale na wc som bola viac krát a test bol negatívny. Už len dúfať, že chlapci našli správny smer a vajco nerobilo drahoty 😀 Merala som 2x co som tomu nemohla uveriť ako vyletela. Celú cestu do roboty som rozmýšľala, či mi ju nemohlo niečo ovplyvniť 😀
@zuzulienocka77 inak den pred tym si nerobila test? mozno ze vtedy by bol pozitivnejsi... podla mna, ked mas takyto vyskok, tak ovu bola uz v priebehu dna vcera, mozno uz rano a ovu test by bol pozitivny este pred tym... hm?
@boruska11 podla mna ano, osobne nemam skusenost, ale zda sa mi logicke, ze by to mohlo zvysovat BT. normalne cez den teplotu nemas?
@paskolinka nerobila ☹ chcela som, ale zabudla som. Pila som a keď ma napadlo, že nemám piť, neboli sme už doma. Môže to byť, že bol pozitívny pred včerom. Včera som mala prvý krát aj ovu bolesti (teda ak to boli ovu) + egg hlien, veď to sme si písali včera. No veď už len dúfať a čakať. Budem merať ešte dva dni, nech sa mi ovulka potvrdí a potom budem merať až keď bude mať prísť mrchaňa. Dám si pauzu, nech sa nestresujem a nenamýšľam 😀
@zuzulienocka77 vsak to uz je jedno teraz, ovu bola a hotovo 😉 inak preto je najlepsie robit ovu testy hned rano, nech si vravi kto chce co chce 😀
@paskolinka a hlavne je, že bol sexík že? 🙂 Mi hovor, včera som sa od tej 14-tej držala, už ma išla hlava bolieť, išla som zobrať malého k mame a sestra, že ideme do mesta a keď nakúpila, že či ideme na pivo. No jasnééé a keď som vypila štvrť pohára, tak ma ťuklo, že nemám piť, že chcem testovať. 😀 Skoro ma porazilo 😀 😀 No ale už som ho musela dopiť 😀 😀
@zuzulienocka77 ved hlavne teraz v lete mi to pride ako uplna blbost stresovat sa nepitim, vsak to je vyslovene zdraviu skodlive 😒 a vykryte to mate dobre, nejaky ten spermos snad dorazil na miesto urcenia, ak nezakapal od smadu cestou 😀 este ze ste poistili aj vecer, to uz bolo vajicko asi cele nedockave 😀

@paskolinka
@senta_sofia
@lauritka
Tak baby robila som ovu test, lenze: od 14:00 som nepila, az do 16:00 som si dala pivo, ale to uz mi bolo treba cikat, a test som robila 17:15 od 14-tej som nebola na wecku, tak co myslite pozitivny?