Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@ikonica určite aj stres robí veľa máš pravdu. Zdravie je tak ako fyzické tak aj psychické musíme byť v pohode. Aj keď v dnešnej dobe plnej stresu a nátlaku v práci alebo kdekoľvek to nie je ľahké .Určite si treba dopriať trochu času na seba a vypnuť. Hoc len skočiť spolu do kina 😉 aspoň si oddýchne v zime od bajku a možno aj to pomôže čo vieš 😝 verím že sa vám už čoskoro podarí tak ako pred rokom no teraz už so šťastným koncom ❤ držím palce 🙂
@janedoe Veru už som sa chcela rozvádzať veľa som sa naplakala svokra stále domňa domŕzala že aby jej syn nebol bezd etí že kedy im chcem porodiť dieťa a nie že nebude mať muž deti odomňa vôbec :-/ až som k psychiatričke chodila sa sťažovať a lieky brať na depresie :-/...čo Ti budem vravieť nakonice som z mužom zašla na spermiogram v roku 2010 v januári a mal len 40% životaschopných spermií ale pomalé tak ACE+ zinok som mu toleto kúpila bral to 3 mesiace a ja E vitamín a kyselinu lystovú aj z Duphastonom a v októbri som otehotnela a to som už bola zmierená že v januári ideme vybavovať adptovanie dieťatka.Dlhá to bola vtedy ceta a do vtedy od 2008 som brala 2 roky clostilbegyt ☹ do toho januára 2010 vtedy som menila lekára a ten mužovi dal hneď papier na spermiogram,že on začína od chlapa a ak je chlap ok tak potom lieči ženu,nuž u nás oboch bol problém ja som mala hrozne zväčšené vaječníky čo som Ti aj písala od clostilbegytu :-/ a ten Duphaston mi to potom upravil,hoc lekár už v októbri odporúčal do Brna na umelé,lebo sa mu ešte nai vtedy nepozdávali vaječníky hoc už neboli až také veľké,ale cysty tam boli ešte.
@katkari este nie je uplne pozitivny
@alison11 ahoj, uz klesam 😐 dakujem za povzbudenie,ale myslim si, ze coskoro zacne novy ,,start". Alebo,ze by to bol iba jednodenny pokles? Netusim,uvidim, co pride zajtra
@tuqanqa žiaľ mne bývali gyn. stále dával užívať :-/.
@angel_m221 Ja som niekde čítala že okolo 12dpo býva pokles tak držím palce aby zajtra stúplo.
@sonulienka13
Ved si este len 6Dpo.Minuly mesiac si mala tusim 16,tak nic este necakaj😉
@katusikkk zlatko ano.16-dňovú.to bol zázrak.tak ja viem ako to dopadne ☹
@sonulienka13
Keby clovek vedel ako to.dopadne,tak uz ani nemeras.Nezaddudaj,ze nadej je vzdy.Ja som tiez 4Dpo.Tiez viem ako to dopadne,ale hadam by sme si uz zasluzili 😲
Dalsie kolo nebude 😀
@katusikkk Noo ved jasne.ja nemienim ani testovať.len kazdy vecer robim ovu testy.a silnejú.tak uvidim.
@sonulienka13 🙏💋
@lauritka bodaj by zlatko.nic viac si neželám 🙂
@katkari tak googlila som aj kvoli sebe. A cysta by to vraj nemala byt 🤔
Nasla som este toto....
Re: Vyssia predovulacna teplota
Dobry den,
znepokojovat sa zatial urcite nemusite. Ak by teplota neklesala, resp. stupla po skonceni menstruacie, zopakujte teh. test. Ak bude teplota postupne klesat, najpravdepodobnejsie sa mi zda, ze v minulom cykle doslo k uvolneniu dvoch vajicok (dvojita ovulacia), nasledne teda vznikli dve zlte telieska a vyprodukovalo sa dvojnasobne mnozstvo progesteronu, comu zodpoveda predlzena lutealna faza a zvysena BT.
Je to uplne normalny jav, neda sa ani povedat, ze by to bola anomalia 🙂
Keby ale teplota neklesala a teh. test bol stale negativny, odporucam navstivit gynekologa a poziadat o vysetrenie hormonov z krvi + ultrazvuk.
S pozdravom
HB

@angel_m221 Vyzerá to u teba sľubne držím palce zajtra a potom o 3 dni testni 🙂