Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@betina1984 asi ani nezaspim😂
@yuppy97 zlaticko proste je to taaam🙏🙏🙏🙏Moodlim sa aby bolo vsetko v poriadku 😘😘😘😍😍🙏🙏💕❤️
@sonulienka13 ha haaa to co si zjedla balon?😂😂
@sonulienka13 a dakujem srdiecko snad to je naozaj pravda🙏
@yuppy97 zlatiiik 😂😂😂🤣🙈mam 50kg.nohy chudé.len mam tepláky veľké.mne ide vsetko ale ze vsetkooo do pupkuuuu 😂😂😂👌🤣🤣🤣👍🙉😹😹
@yuppy97 kasli na testovanie. Si v tom. Urob si za par dni pre radost digital a uz neries a tes sa. 🙂))
@myjusiatko dakujem za podporu 🙂 tesim sa myslim pozitivne a verim ze som sabola konecne dockala😇
@sonulienka13 lepsie jak do bokov

@yuppy97 tak to teda heeej 😂😂😂😂aspon to moje pestované brusisko si mozem hladkať 👌👌😜😜😜🤣🤣🤣inac,dnes som si vsimla vo vani,ze sa mi supu špičky bradaviek.zaujimave.ze??
Zlatiiik.proste budes maminkaaaaa 😍😍😍😍🙏🙏🙏🙏neni o čom!!!
@yuppy97 krasa je to tam tesim sa s tebouuu
@sonulienka13 este si neskusala test? Ten 6 DPO by mohlo byt uhniezdenie. Ja by som neodolala 🙂
@kristina6014 mozno ip.zajtra stupnes ✌💋
@sonulienka13 mne to ide do zadku. Sice nemam 50 kg, ale o 7 viac. Ale vuzetam relativne stihlo a buuuk lodny kufor 😂
Baby, mať váš problém... S/M, váha 50-70 😅
@alison11 Dakujem krasne za nadherne slova. my sa este posnazime len musime pockat este mesiac.a potom sa uvidi..ale tuzime po babetku ked uz mame jedno v nebicku.
@yuppy97 Moje Gratulujeeeeem no tedaaa konecneee. vidis ja som ti ho asi poslala. nam slo do nebicka a tebe do bruska. tak som stastna s tebooou konecne vam to vyslooo Gratulujeeem uprimne z celeho srdieckaaa. ❤
@sandy152 Vyzerá, že ešte nebola. Uvidíš, aké budú ďalšie teploty.
@ejuska2586 keby teraz stupali teploty dalej tak by mi ju vyznacilo ten 16DC? Minuly cyklus som mala ovulku na 18 DC no myslela som, ze teraz mi ju Inofolic posunie na skor...
@selinaliana dakujem 🙂
@sandy152 Nemyslim si, ta dnesna teplota je tiez este dost nizka. Malo by byt zvysenie aspon o 0,2 stupna oproti predovulacnym. Skor si myslim, ze ovulka bude len dnes. Ak teda bude...
@yuppy97 Ahoj. Ano, krasne tmavnu. Prajem krasne tehulkovanie 🙂
@sonulienka13 taky pokles este nic neznamena grafik mas stale pekny drzim palce moooc🙏

@yuppy97 Na 10 je to dost svetle, ale skus rano, pocas dna byva ciarka v zaciatku slabsia. Rano bude urcite vyraznejsia. Som viac zvedava ako ty 🙂