Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@adamnela no som zvedavá, čo ti povie. Určite daj vedieť. Ideš dnes, či zajtra?
@zuzulienocka77 zajtra o 14-tej som objednana, ale ktovie, kedy sa dostanem na rad, kedze ma tam sestricka pichla len tak tak. No ale co so mnou narobia. Buduci tyzden maju dovolenku...
@kubisova no ved uvidis...A hej zajtra idem, lebo uz stracam vsetku moju trpezliost...To je uz naozaj strasne natahovanie casu...
@adamnela tak este ze ta tam aspon pichli tento tyzden. veru som zvedava, co ti dr. povie...
@paskolinka
@adamnela a bude sranda, ak sa ovulka zľakne a do zajtra bude 😀 Treba jej urobiť bububu
@zuzulienocka77 @adamnela tak to by bol gol, to by dr. akurat potvrdila, ze ovu prebehla 😀
@zuzulienocka77 @paskolinka no by ma asi piclo, ak by zajtra ovulka bola..Radsej by som bola, keby prisli hned aj kramy a bude pokoj a zacnem novy cyklus a dufam, ze uz normalnejsi a hlavne kratsi...No ja sa normalne aj bojim baby, co mi zajtra ta dr. povie 😒 Neviem, nejaky mam blby pocit, neviem preco...
@adamnela mozno je to len anovulak. vtedy byvaju cykly vraj dlhsie. uvidis, ale asi ti da vyvolavacku a pockas na ms. snad sa to potom chyti a dalsia ovu pride v normalnom case 😉
@mawiya a ty dievca zlate ako? 😉 do roboty chodis limuzinou, to vieme, a inak co noveho? 🙂
@lenna71 tych platnych merani mas malicko a ziadne ine info (hlien, ovu testy), preto ff vyznacil len ciarkovanu ciaru. ake dlhe mavas cykly? podla tohto by to vyzeralo ze tak 24-26 dni?
@senta_sofia No uz len tak zcasu nacas zmeriam, len zo zaujmu. Kym pojdem k dokimu, lebo ma objednali az na 24.7. a som bez liekov. Tak dufam, ze bude vsio oukej dovtedy. Ty uz nemerias?
@paskolinka no uvidim..A ten Inofolic veru u mňa nezabodoval. Nie je to pre mňa a dnes som uz zasa zacala pit alchemilku. .
@adamnela No u Teba to nevyzera moc dobre. Mozno by bolo lepsie skoncit so vsetkym, vysadit Inofolic aj fytosoju a nechat no na svoje telo, nech sa s tym vysporiada. Ktovie, ci si si nejako nerozhadzala hormony....Alebo ked tak zostat len pri jednom, napr. pri Inofolicu a cakat aspon 2-3 mesiace, co to spravi. Ale Ty tusim nemas PCO, ci? Lebo Inofolic je hlavne pre PCO-ckarky vhodny
@adamnela ved to, kazdemu pomaha nieco ine. blbe je, ze to musi clovek skusat sam na sebe, inak to nezisti 😉 ja si teraz davam len obycajny b-komplex a celaskon, ale to nie kvoli zenskym veciam, to mi mm naordinoval, vraj som chuda 😀
@paskolinka No viem ze je to este malo, meriam vzdy o 7rano predtym ako vstanem z postele ale zapisujem potom cez den do apky preto to znaci tie prazdne kruzky. Inak som si zatial nerobila nikdy ziadny ovu test este sme sa len teraz tento mesiac rozhodli ze ideme na to tak som si to takto chcela odsledovat lebo som zas niekde citala ze si ovu testy nie su spolahlive tak neviem...
@lenna71 tak ak merias v rovnakom case, ten si tam mozes prepisat na spravny. ja som to mala tak nejako prednastavene, ze mi to vzdy dalo 6:00 a zapisovat som mohla kedykolvek pocas dna, cas mi ostal tento. a ake dlhe mavas cykly? alebo si len vysadila HA teraz?
@paskolinka Mavam tak od 26-28 ako kedy, ale teraz predtýmto som mala az 39 co sa mi nikdy nestalo a museli mi pichnut vyvolavacku. HA som vysadila uz tak 4 roky dozadu. Pozriem tie nadstavenia nech ma to nepletie.
Dakujem ti za radu 🙂
@lenna71 ano, skus si to poprepisovat aj tam, kde mas zatial prazdne kruzky a hodi ti snad aj plnu ciaru 😉 teraz to vyzera naozaj na ovu na ten 12DC, takze urcite mozes cakat kratsi cyklus (standardne udavana dlzka lutealnej fazy je tak 14 dni, takze to by ti dalo 26 dnovy cyklus)... ibazeby nie a na konci sa zazelena pozitivny tehu test 😉
@paskolinka Poprepisujem a budem poriadne zapisovat 🙂 haha no to neviem ci takto na prvy krat 🙂 dakujeme este raz!
@kitulka no ved som zvedava co na to povie ta moja dr. Ale asi uz naozaj vsetko vysadim a budem pit len alchemilku a uzivat kys. listovu a kaslem na to. Neviem, nemam PCO, ale pomaha to aj tym, ktore nemaju...No ja neviem, hlavne je, ze pre mna tento liek neni urceny 😒
@kubisova jasne, urcite dam vediet, ako som dopadla...
@paskolinka no ved to, ze ked nevyskusas na sebe, tak nevies 😒 No a manzel Ta riadne povzbudil 🙂
Ahojte zienky,teraz som vas docitala,boli sme u svokry farbit drevo na strechu a tam nemam net,aspon som vypla,ale po prichode domov stare dobre stresy.... no co vam poviem,makacka riadna,ledva sme zili,teplotu sa mi akosi nechcelo merat,vzdy vstavam inak,.tak zmeriam len obcas tak pre info,ked sa zobudim...
inak dnes som bola u gyn.,to bolo nieco strasne,od noveho mesiaca menim gyn.,teraz idem na konzultacie a najst takeho,ktory bude mat o mna zaujem a bude tam pre mna...v skratke,prerabaju oddelenie a ambulanciu,neporiadok,prach,chaos,cakaren ziadna,ale ok... cakala som na chodbe,v tom prisla primarka,ze ide zase osetrovat svojich pacientov,svojich znamych,tak som myslela,ze uz ma ani nevezme,moja gyn. si myslela,ze mi treba len recept kvoli vyterom,tak ma este zavolala a ked jej hovorim,ze som minuly cyklus mala cystu,tak ona na to,ze myslela,ze ma rychlo vybavi,lebo uz caka primarka,tak mi rychlo dala recept s antibiotikami,ze mam E.coli,ani ich neberiem,aky to ma vyznam kazdy mesiac ich brat a nepomahaju... a nakoniec,ze mi spravi UTZ,tak len tak narychlo,ze cystu nevidi,ale ze mam po vajecnikoch take "bodky" okolo 20 mm,ze to sa do 3 cm nepovazuje za cystu... na pravom mala okolo 22mm, mozno pozostatok z tej velkej netusim,lebo rychlo rychlo... takze neviem co to je....ze hormonalne zmeny....pytala som sa asi 2 otazky z mojich 10 a nemala cas,nervozne ma odbijala,chmurava... a na otazku,ci cysta mohla sposobit pozit. tehu test len odvrkla,ze v mojom pripade bol isto falosne pozitivny,ani ma nevypocula,ani nic.... nasrata som sla odtial jak pes...lebo este mi dodala,ze v CAR ma poriesia,ked daco chcem... no a este mm ma cakal a on na mna sa nastval,lebo ze co som taka nervozna vysla... och 😠 😠 😠 tak od buduceho tyzdna idem obehat nejakych gyn.,snad nebudu vela pytat za konzultaciu a potom sa rozhodnem,od 1.8. mozem prestupit...
No moje zlate som sa rozpisala,,, tak vsetkym ovulujucim prajem plodne dni,vsetkym tehulkam pekne bezproblemove tehu a vsetkym kramujucim a cakajucim veeeela trpezlivosti,ja som tusim 10 DC... mm zatial doma,ale vycerpany zo stavby,jedine,ze ho znasilnim,aj ked mi dr. zakazala.... 🙂
@senta_sofia
@jaja9891
@paskolinka
@adamnela
@zuzulienocka77 babenky dosiel mi caj Vitex Jahnaci skusim ho uzivat ale az po mrche ked dorazi.....uvidim co to urobi...uskodit by mi nemal ako vsak

Ahojte babenky.
tak ja som stale dole, takze nejdem ani pridavat graf, je to zbytocne 😒
@senta_sofia ano, ano hystam sa brat aj grafy od kyretu, no som zvedava aky nazor bude mat na to moja dr. O tom som sa s nou nejako moc zatial nebavila, tak ma strasne zaujima jej nazor...Urcite dam vediet, co ona na to, ale podla mna zajtra pekne krasne odkracam od nej s vyvolavackou.
@kubisova no ide to veru dole, ale este stale mrcha neprisla, no ktovie. A ako sa citis?
@zuzulienocka77 super, super, paradny vyskok a krasne ovulka na 14 DC 🙂 Co by som ja za to dala...A nech najdu tie male potvorky to co treba 😉
@maciatko115 a Vy urcite hupnite na to, aj smejko sa krasne na Teba usmieva 😉
@kitulka pekne testiky a ten graf Ti ako pekne teraz vyletel tak vysoko...